Mihnea Costoiu, rectorul Politehnicii, condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare (in prima instanta). Va mai da el doctorate honoris causa la ,,neica nimeni”?


Mihnea Cosmin Costoiu (foto dreapta), care apare ca rector al Universității Polithenice Bucuresti si care dadea doctorat honoris causa pe articole furate lui Nicu Marcu, cel strecurat Presedinte ASF (foto centru), a fost condamnat in prima instanta la ICCJ la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu si la confiscarea sumei de 267.577 Euro – ,,bunuri dobandite prin savarsirea faptei prevazute de legea penala.

Condamnarea este in dosarul bazei Cutezatorii. Detalli despre doctoratul honoris causa girat de Costoiu pentru un tip care a furat TVA de la Posta Romana, printr-o licitatie trucata la scutul Academiei Romane găsiți AICI.

Iar despre doctoratul honoris causa, găsiți aici:

Episodul VI. De ce sa ai o carieră pe bune și să câștigi muncind pe brânci când prin fraudă științifică ajungi să câștigi mai bine decât 99% din populație? Președintele ASF, Dottore Nicu Marcu.

Iar decizia de condamnare a lui Costoiu, în primă instanță, de către ICCJ, în dosarul 808/1/2018, o vedeți mai jos:

 

 Categorii:Stiri

Etichete:, , , , , , , ,

1 răspuns

  1. Pe la toate facultatile la fel cu doctoratele .Unii cer bani altii favoruri sexuale Sa fie totusi altfel la Facultatea de Drept?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: