,,Sunteti siguri ca toate numele celelalte sunt reale”? Cine e alaturat numele ,,Manole”, inca din urma cu 22 de ani, turnatorului de la BNR. Si cum a reactionat sicofantul.


Romania post-decembrista a avut in ultimii 32 de ani cel putin un turnator al Securitatii in postura de Presedinte al Republicii.

Romania post-decembrista a avut in ultimii 32 de ani, cel putin un turnator al Securitatii in postura de prim-ministru al Republicii.

Recent, SRI si-a tardiv si ipocrit cenusa in cap privind trimiterea tardiva a dosarelor turnatorilor securitatii ajunsi in functii publice ale Romaniei democrate si proNATO, in contextul devoalarii turnatoriilor unor indivizi gen Petrov sau Manole. Fara sa ii traga la raspundere pe cei vinovati de faptul ca i-au mentinut in pozitia de santajabili cu trecutul lor (de fapt fibra prin care s-au deghizat in oameni de stat), respectiv cei care au cunoscut ca Isarescu sau Basescu au fost turnatori de cea mai joasa speta. De aceea apreciez demersul drept ipocrit.

Un episod din urma cu 22 de ani, din anul 2000, in care un turnator al Securitatii incerca sa convinga populația pe care inca o arde cu cele mai ridicate dobanzi din Uniunea Europeana, arata insa ceva spectaculos.

Cand i se alatura in urma cu 22 de ani numelui de scena – respectiv Mugur Isarescu – indicativul Manole (cunoscut de către cei care il manevrau) cum credeti ca reactiona batranul sicofant la Securitate?

Fix asa, cum puteti vedea in exclusivitate AICI pe canalul meu de YouTube, la care va puteti abona AICI, daca va place, intrucat voi posta in perioada urmatoare si alte materiale interesante.

Va aduceti aminte când Alina Petre ex- Magureanu spunea ca fostul socrul Virgil intervenea la Manole?

Momentul NEPRETUIT din urma cu peste 20 de ani, in care turnatorul Isărescu, atunci cand i se alatura indicativul ,,Manole” ne spune in actualul context foarte multe. Ca și in cazul lui Petrov, care in urma cu multi ani sustinea ca un turnător la Securitate nu are ce se caute in functii publice (fiind asigurat ca documentele/microfilmele care îl defineau exact ceea ce e – un turnator ordinar), lui Mugur Isarescu nu i se misca niciun mușchi pe fata cand i se spune ,,Isarescu-Manole”. Niciun mușchi!

Un astfel de comportament are multiple explicatii:

a) Ca si turnatorului Petrov, lui Manole i s-a asigurat ,,arderea” dovezilor turnatoriilor lui;

b) Fara sa cunoasca prea bine politica monetara (fiind artizanul multiplelor crize si amplificari de crize interne de dupa 1989), Manole retinea totusi ceva tehnici contra-informative, incercand sa isi scoata din minte originea ascensiunii lui in statul roman – cea de turnator la securitate.

Asta cu atat mai mult cu cat, Corneliu Vadim Tudor, in preambulul discuției, a lansat soparla, asa cum vedeti in VIDEO: ,,Sunteti siguri ca toate celelalte nume sunt reale”? Or fi numele de scena ii raspunde moderatorul. ,,Toti de aici sunt cunoscuti dupa aceste porecle ,,(…)Isarescu-Manole si asa mai departe”.

Iata si momentul, si daca va place, nu uitati sa va abonati. AICI.Categorii:Editoriale, The Money Show

Etichete:, , , , , ,

2 răspunsuri

  1. Nu s- a dorit sa avem o BANCA a Romaniei. 32 de ani in functie. .Un tradator nociv.
    Trebuia ascuns de foarte mult timp
    .In fine. Consecventa. Transparenta. Curatenie..

  2. @ ,,Obrazul subțire cu cheltuială se ține, ?”, ,, Păi nu , ?” probabil că ar spune domnul Pițurcă, ? Dom’ Isărescu culturnic academician, dom Dăianu la fel, ca și alții, educați în comunism, cu securitatea, nu au suportat concurența „academiei” lu’ dom’ Gabrie Oprea și i-au desființat-o, lu’ dom’ Oprea, ca să nu le mai ia din banii de cheltuială academică, ? Adună și dumnealor de pe unde reușesc, ? & Urmașii lu’ doamna Elena Ceaușescu, de la Academie, că nici dumneaiei nu agrea „alte frumose” , ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: