Despre pretul carburantilor si despre cum ne invita autoritatile sa mancam un cozonac daca painea e prea scumpa


Am acceptat cu placere invitatia lui Robert Turcescu la noua emisiune pe care o realizeaza pentru B1TV – ,,Sub semnul intrebarii”.

Am pornit discutia de la pretul carburantilor si am folosit prilejul pentru a discuta mai pe larg de ce inactiunea autoritatilor, sovaiala lor si, de ce nu, bataia de joc la adresa populatiei si companiilor risca sa ne impinga intr-o recesiune chiar mai grava decât cea din 2008-2012.

Emisiunea o gasiti pe canalul meu de YouTube, la care va puteti abona, daca doriti, chiar AICI, pentru a vedea si alte interventii viitoare dar si analize exclusive. Imi propun ca in perioada urmatoare sa postez cel putin 2 analize (video), săptămânal.

Altfel, puteti vedea interventia mea si aici:Categorii:The Money Show

Etichete:, , , , , , ,

5 răspunsuri

 1. Pretul combustibulului va creste continuu. Posibil sa ajunga la 12 lei odata ce barilul se va stabiliza la 130$.In perioada urmatoare va creste cererea de consum in State iar tarile producatoare nu au interes sa creasca productia, nu le convine sa detina bani printati.

  • Nu te-ai mai plictisit de marotele astea cu bani printati?

   Cand vreodata s-a stabilizat pretul la un maxim conjunctural? :)))))))))))

   În 2011, argintul urma să atingă plafonul de 1000$, dar acum 2 ani a ajuns 12$ pentru că bani printați și rața-mpunge.

 2. Cum naiba se face ca un colaborator jegos cu securitatea , ca acest turceanu robert, ajunge parlamentar european si acum il vad si cu emisiune la tv. Nu-i e rusine acestui securist abject ? Nicio jena, nimic?!

 3. Cu 12.000.000. de generatoare recuperate din eolienele neperformante înstelate pe sol în cuplaj cu anumite componente obținute din autoturismele propuse pentru dezmembrari se poate produce curent electric non-stop cu emisii de CARBON zero din surse regenerabile cu costuri neglijabile pentru întreaga planetă milioane de ani.
  SUPRAVEGHEREA TEHNOLOGIEI SE organizează în 3 schimburi cu specialiștii din petrol și gaze din construcția bombelor cu hidrogen stocat in polimeri , cu constructori de eoliene si parcuri fotovoltaice precum și cu minerii scoși din minele de uraniu și de cărbuni.
  REVOLUTIONEAZA ind auto , aero , navala iar cu supraveghere robotizata poate produce curent electric non-stop cu emisii de CARBON zero inclusiv pe planetele vizate pentru a fi colonizate.
  Sper de peste 13 ani de poluare masivă sa obtin OFERTA CONTRACTULUI COMERCIAL INTERNATIONAL juridic pentru cooperare .
  România nu dispune de suportul financiar pentru a deține SUPREMATIA ENERGETICA A UNIVERSULUI CU STIMA DIN TELEORMAN.

 4. Cum naiba se face ca un securist jegos, cum e acest robert turcescu, a ajuns parlamentar european si acum i s-a dat inca o emisiune la tv? Nu are nicio jena, nimic?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: