Despre dobanzi, credite, pret carburanti, inflatie, curs de schimb si nu numai. O parte din interventia mea video din 3 mai 2022, B1TV.


Am acceptat cu placere invitatia Laurei Chiriac de a participa azi, 3 mai 2022, la emisiunea pe care o realizeaza pentru B1TV.

Pentru cei care ati urmarit emisiunea in direct, va mulțumesc!

Pentru cei care nu au putut urmari emisiunea in direct, o puteti regasi pe canalul meu de youtube, la care, daca doriti, va puteti abona AICI (pentru a vedea si alte analize/dezbateri economice, imediat ce le postez).

Timpul a trecut si azi prea repede in emisiune si am apucat sa discutam cam jumatate din temele pe care ni le propusesm. Nu am mai avut timp sa analizam un alt paradox al economiei românești: cum scade prognoza de crestere economica dar PIB-ul devine mai mare (desi cresterea este mai mica). Pe scurt, minciuni. Pe larg, intr-o alta interventie, cel mai probabil maine, pe canalul meu de youtube:



Categorii:The Money Show

Etichete:, , , ,

3 răspunsuri

  1. Felicitări

  2. Domnule Soviani, în acest amalgam de probleme economice, considerați că înghețarea cursului de schimb euro – leu, pentru a nu hrăni suplimentar inflația, pe termen mediu e benefică, având în vedere pierderea competitivității exportatorilor români ?
    Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsul dvs.

  3. Un mare adevăr spune acest om!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.