Mini-incapacitatea de plata a Romaniei de vineri. Dobanzile indica RECESIUNE.


Am acceptat cu placere invitatia Laurei Chiaric si am detaliat intr-o scurta interventie de ce avem doua semnale majore si foarte grave privind deteriorarea ametitoare a perspectivelor economiei romanesti.

Nu m-am referit numai la inflatia de 14% (in realitate mai apropiata de 20%) pe care Isarescu spune sa o tratam cu ceai de tei.

Dar m-am referit si la mini-incapacitatea de plata de Ministerului Finantelor, de vineri, cand nu a reusit sa plateasca integral salariile in sectorul bugetar.

Si mai m-am referit la ceva.

Interventia o puteti gasi AICI, pe canalulul meu de youtube, la care va puteti abona daca doriti, intrucat voi reveni cu o interventie mai pe larg si mai explicita:Categorii:Editoriale, The Money Show

Etichete:, , , , , , , , , ,

1 răspuns

  1. & Bă, economia asta controlată și însușită în mare parte de generali , chestori , protipendada, care produce împrumuturi pentru grade, funcții, salarii și pensii, care de care mai speciale, construită cu academicieni ca Isărescu, Dăianu, Dobrescu, Iancu , Franc și juriști ca Bîrsan, Pop, funcționează de i-ar reda lui Nicolae Ceaușescu statutul de „Geniu al Carpaților”, etc., ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: