Dormi linistit! DNA si generali de varf ex-SRI cu radacini in vechea securitate, vegheaza pentru tine. Acum si la ASF.


După ce purtătorul de cuvânt, Radu Soviani, a refuzat să achieseze la actele de şantaj ale lui Mişu Negriţoiu (căruia în prealabil îi interzisese să mai apară la TV, astfel încât ASF să mintă instituţional prin Mişu Negriţoiu şi să îl nu mai aibă ,,ghimpele” de Soviani), Negriţoiu s-a gândit să trucheze câştigarea poziţiei de purtător de cuvânt, în favoarea unui fiu de fost ambasador). Cum? Trucând ,,câştigătorul”. Toate informaţiile sunt disponibile DNA încă din 2016. Dar, DNA a dormit şi se trezeşte doar la Chesnoiu, fostul ministru al agriculturii.

Cum se facea traficul de influență în ASF, de către cine și cu fostul lucrător din comerțul exterior al Securității, Mișu Negrițoiu, pentru angajări pe pile? Am detaliat în articolul publicat în Ziarul Bursa. Pe care îl puteți citi AICI.

Până atunci, dormiți liniștiți! Procurorii DNA veghează pentru tine. Și primesc la schimb  pensii speciale. Pe care le plătiți voi. La fel cum ASF veghează la frauda de pe piața pensiilor private și la frauda din asigurări. Și stă de șase la furtul averii acționarilor de pe piața de capital, acționari rezultați din privatizarea în masă. Pe cere au făcut-o, pentru cine? Tot pentru ei.

 Categorii:Editoriale

Etichete:, , , , , , , , , , ,

1 răspuns

  1. Nu avem ce sa facem stimate Domn. Eventual sa ne sacrificam pt Republica, sa ne punem in pericol Familia, rudele, prietenii, afacerea… Pentru memoria colectiva mai scriu si eu dar eu cred ca „baietii” vor face curat si in lumea virtuala asa cum au procedat si in Republica …Poate Dvs veti apuca si alti ani. Cu Legea pe masa Multa sanatate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: