Cum ramane cu nesupraimpozitarea? Ramane doar pentru multinationale? Interventia mea de joi privind propunerile de modificare ale Codului Fiscal.


In timp ce guvernantii dau asigurari ca profiturile exceptionale ale multinationalelor NU vor fi (supra)impozitate si ca impozitele raman la fel, anumiti functionari continua sa hinghereasca societatile cu capital romanesc care fac concurenta reala multinaltionalelor si care aduc miliarde de Euro in tara.

Este vorba despre cea mai recenta propunere de supra-impozitare a veniturilor din sectorul transporturilor, echivalentul punerii pe butuci a sectorului din economia nationala care genereaza aproape jumatate din excedentul de balanta comerciala la capitolul servicii. De ce credeti? Am detaliat interventia mea de joi, de la B1TV, pe care o găsiți pe canalul meu de youtube la care, dacă doriți, vă puteți ABONA AICI, pentru a afla vedea și alte intervenții ale mele.

Intervenția o puteți vedea și aici:Categorii:The Money Show

Etichete:, , , , , , , ,

2 răspunsuri

  1. @ Deci, îndatorarea, așa cum probabil că s-ar putea constata, favorizează migrarea forței de muncă ( aproximativ „naturală” ) către cei ce creditează, oferind venituri forței de muncă migratoare pe la nivelul dobânzilor plătite pentru îndatorare, îndatorare care contibuie și la depopularea zonelor ce solicită împrumuturile, ?

  2. & În mod evident investițiile externe și creditorii implicați politic oferă, celor ce solicită împrumuturi, șanse pentru dezvoltarea unor economii marginale, îndeosebi de consum, care oferă posibilități puține de a face concurență celor ce acordă împrumuturile, ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: