Despre procurorii de protocol cocotati la varful justitiei, care, la randul lor, sprijina (infractional) alti cocotati care paradesc miliarde


Oare cum ar trebui sa se simta un procuror (de protocol) si seful sau ierarhic superior (sef de Parchet mare in Bucuresti), desigur, tot de protocol, atunci cand un JUDECATOR le infirma solutiile de clasare NELEGALE si ticaloase date in favoarea unui grup de interese nelegitim cocotat la cel mai inalt varf intr-o institutie cheie a statului roman si cand JUDECATORUL decide redeschidarea cercetarii penale?

Oare cum ar trebui sa se simta acesti nascatori de inventii juridice TICALOASE, prin care protejeaza o caracatita a mafiei cocotata pe banul public, calitate din care protejeaza grupuri infractionale din asigurari, pensii private si piata de capital?

Oare cum ar trebui sa raspunda acesti procurori de protocol, care peste 1-2 ani vor incasa pensii speciale de pe la 52 de ani, pe care tot justitiabiilii le vor plati, contribuind la pensiile lor de 4000 de Euro pe luna?

Oare cum pot fi sanctionate aceste terminatii de procurori de protocol din justitie cand in urma actiunilor lor (de favorizare a grupului de interese nelegitim si de fabricare de interpretari contrare total probelor de la dosar, favorizand infractorii) si inactiunilor (mimarea cercetarii penale prin care ei insisi devin parte a scopului umarit de grupul de interese nelegitim)?

Oare cum ar trebui sa se simta aceste terminatii din procuratura STIIND ca daca si-ar fi facut treaba pentru care sunt platiti cu mii de Euro lunar si pentru care li se garanteaza castiguri speciale la pensie, ar fi putut PRVENI si IMPIEDICA fraude de sute de milioane de Euro si miliarde in piata de asigurari, piata de capital si piata pensiilor pivate, cu o singura conditie: sa isi faca treaba? Intreb pentru un prieten.

Va reamintesc ca in aprilie 2019 va prezentam ACEST STUDIU care demonstra CAT DE MARE este proportia de judecatori care nu dau doi bani pe lege si ca din modelul econometric de la baza studiului ,,pot fi extrase rezultate si in ceea ce priveste proportia procurorilor care nu dau doi bani pe lege, dar deocamdata nu le pot face publice intrucat rezultatele sunt realmente GROAZNICE”.Categorii:Editoriale

Etichete:, , , , , , , , , ,

1 răspuns

  1. Lumea nu o interesează războaiele, de orgolii și ale neamurilor de cumetrie, între găștile de securitate națională.

    Chiar nu s-a înțeles că e Game Over încă din 2018?

    Domnule Soviani, lumea pleacă în Vest. Ce mai așteptați?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: