11 Septembrie 2001. FILMUL, 21 de ani mai tarziu.


Unii dintre dumneavoastra cunoasteti probabil ca am fost martor al evenimentelor din 11 Septembrie 2001 (fiind prezent in Washington in imediata vecinatate a Pentagonului in timp ce al treilea avion deturnat lovea Pentagonul).

Unii dintre dumneavoastra probabil cunoasteti ca la un an de la atentate am ajuns (din nou) si la New York, unde am avut posibilitatea de a realiza un film documentar despre atentate, un an mai tarziu.

Pentru cei care nu au vazut filmul care a fost realizat pentru B1TV si difuzat pe B1TV pun aici cele 3 parti ale filmului (care insumeaza aproape 45 de minute). In fotografia care prefateaza acest articol, o fotografie recenta cu New York-ul – fara turnurile gemene. Da, nu vom uita niciodata!Categorii:Editoriale, Stiri, The Money Show

Etichete:, , , , , , ,

2 răspunsuri

  1. Nu vom uita ,nu vom ierta..Autorii sunt in libertate ,se joaca ,au bani,isi permit. STOP JOC ! Libertate si PACE pe Pamant !

  2. Mi-e greu sa cred varianta oficiala ca acel Binladin care locuia in palat, nu in pestera ar fi fost creierul operatiunii Pacat de cei morti

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: