Despre imprumuturile din pandemie care au fost gandite sa nu mai fie returnate vreodata. Cazul Blue Air.


Am detaliat pe larg in emisiunea Drumurile noastre, B1TV, de ce cred ca schema de ajutor de stat pentru Blue Air, intrata in incapacitate de a isi indeplini obligatiile fata de clienți, a fost inca de la inceput gandita ca o schema de fraudare a bugetului.

Dupa retete bine cunoscute: supraveghetorul (statul are 2 membri in Consiliul de administratie), ca si ASF in cazul City Insurance si exploziei preturilor RCA, ceea ce s-a urmarit inca de la bun inceput a fost NE-returnare sumelor datorate bugetului si bancii de stat EXIMBANK.

Gen Unifarm, acum si Blue Air. Mai tineti minte ce scriam în 24 Martie 2020, în ,,zorii pademiei”? Scriam despre cum speculează sistemul pandemia in favoarea grupurilor de interese.

Si aratam acolo, printre altele: ,,Știți care va fi urmarea? Cu grad mare de certitudine având în vedere mecansimul similar al anilor 1992-1993 din România pe care îl cercetez acum, statul va uita să se regreseze, și se pregătesc tunuri similare. Mugur Isărescu, care încă din 1992 ajuta ,,Italia” știe exact la ce mă refer.”

Interventia mea din 16 Septembrie 2022, o gasiti AICI, pe canalul meu de YouTube, la care va puteti abona AICI, daca doriti. Daca nu, nu 🙂Categorii:The Money Show

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: