Un premiu APTR din 2003 :) Dupa debutul Economiei in 60 de minute – B1TV.


Tocmai s-au implinit fix 20 de ani de cand am lansat emisiunea economica săptămânală – Economia in 60 de minute, in 2002, la B1TV.

Emisiunea am realizat-o neîncetat pana in decembrie 2006. Cei care au urmarit activitatea mea jurnalistica stiu ca in martie 2006 am plecat din pozitia de Director de Stiri de la B1TV pentru noul proiect, excepțional – The Money Channel. Una dintre conditiile acceptate de The Money Channel si B1TV a fost sa continui pana la finalul lui 2006 si emisiunea de la B1TV.

Pentru ca lucrez de ceva timp la un proiect foarte foarte frumos si pe care il voi finaliza in curand a trebuit sa scotocesc prin arhiva si sa revad peste 500 de ore de filmări/emisiuni. Printre altele, am regasit si primul meu premiu APTR – cel pentru selectie de programe de debut, la B1TV, cu Emisiunea Economia in 60 de minute.

Am publicat momentul pe canalul meu de YouTube, la care, daca doriți, va puteti abona aici. Daca nu, nu 🙂

Emisiunea Economia in 60 de minute a debutat fix in urma cu 20 de ani, in octombrie 2002. Iar in 2003 aveam bucuria sa urc pe scena Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din Romania. #radusoviani #aptr #economiain60deminute. Recunosc, eram foarte foarte emoționat :). Click pe fotografie pentru play.Categorii:The Money Show

Etichete:, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: