Cum se numesc grupurile puternice de interese nelegitime, cu implicatii in aparatul politico-administrativ si juridic al unei tari si care fura prin metode de criminalitate financiara organizata?


Am acceptat cu placere invitatia Laurei Chiriac pentru o analiza, la final de an, incapacitatea politico-administrativă și juridică a statului român care se desfasoara maiestuos, zi de zi,, sub ochii nostri.

Interventia o public pe canalul meu de youtube, la care, daca doriti, va puteti abona AICI.

Un sfarsit de an marcat de inflatie enorma, de coruperea supraveghetorilor care devin infiltrati ai unor grupuri de interese nelegitime (si-au depasit de mult scuza de incompetenta), de un Parlament inert, care pare doar sa protejeze grupurile nelegitime de interese (prin protejarea supraveghetorilor). Asa cum a dormit ASF-ul si a lasat in continuare sa emite polite RCA si de asigurari pe City Insurance (majorand frauda la buget si a asiguratilor), la fel doarme si Parchetul (la aproape 2 ani de cand ASF pretinde ca stie de falsificarea extrasului de cont falsificat de catre City). La fel doarme si Parlamentul. Sau, nu dorm? Sau toti sunt expresie a coruptiei aparatului politico-administrativ si juridic la care scutul careia se fura de la buget si de la oameni miliarde de lei in fiecare an?

Oare ce l-a apucat pe Parlament sa vrea sa il inlature pe seful Consiliului Concurentei tocmai dupa ce a pornit investigatia asupra manipulariii dobanzilor?

Si dupa ce a depistat (si amendat) un nou cartel de asigurari? Cele doua carteluri NU ar fi fost posibile fara complicitatea terminatiilor politico-juridice din Parlament, institutii de supraveghere, Parchet.

Pun interventia pe canalul meu de youtube, la care, daca doriti, va puteti abona AICI.

 Categorii:Editoriale

Etichete:, , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: