Pentru citarea investigatiei mele legate de ASF din Ziarul Bursa, le multumesc lui Catalin Tolontan, Vlad Petreanu, Ziarului Libertatea si EuropaFM.


Multumesc lui Catalin Tolontan, Ziarului Libertatea, lui Vlad Petreanu si Europfm pentru preluarea subiectului publicat de mine in Ziarul Bursa, referitor la motivele pentru care Agentia Nationala de Integritate se face ca nu vede problemele de integritate ale Presedintelui ASF – Nicu Marcu, in timp ce coincidenta face ca sotia Presedintelui ANI a aterizat ca angajata a lui Nicu Marcu. #stateșuat.

Am pus interventia lui Catalin Tolontan de la EuropaFM, in emisiunea lui Vlad Petreanu, George si Luca, de la Europa FM, pe canalul meu de youtube.

Dacă doriți, va puteti abona AICI.

Subiectele dezbatuate sunt pe marginea articolului publicat in Ziarul Bursa, în 14 Martie 2023, AICI.

 Categorii:The Money Show

Etichete:, , , , , , , , , , , ,

1 răspuns

  1. RCA de Romania = Furt pe fata!
    La un motor de 1,99 Diesel , 64 de ani si niciun accident in 40 de ani de „soferit” pe sosele romanesti , acest ASF romanesc verifica, accepta si e partas ca eu sa platesc RCA-ul minim de pe piata de 1400 lei / an, echivalent cu un salariu minim net pe economie?
    Asta este hotie pe fata si complicitate cu asiguratorii straini, fiindca cei din ASF sunt platiti din banii platiti de noi acestor asiguratori!
    Dar noi detinatorii de autorurisme ce sa facem, fiindca Iohannis doarme in continuare la Palat si nu iese la rampa sa ne apere ca Basescu macar, desi l-am votat ca fraierii sa nu vina Veorica, iar tot sub bagheta lui Iohannis PNL+PDL s-a unit in hotie si minciuna cu PSD-ALDE si i-au luat la remorca pe cei din UDMR!
    Asa ca singura razbunare va fi sa iesim la vot in 2024 in masa , cel putin 75 % din votanti ca sa nu mai iasa PSD-ALDE sau PNL-PDL, sa vina oricine altcineva la guvernare si legiferare in Parlament si sa faca curatenie in urma acestor hoti si mincinosi care ne duc cu „zaharelul” de 33 de ani!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: