Liviu Dragnea a avut dreptate! Darius Valcov chiar are un rol mult mai important in statul roman!


Decizia din prima instanta in cazul mitei de 4,3 milioane de lei (6,5 ani cu executare) in cazul lui Darius Valcov a fost infirmata de instanta definitiva. Faptele s-au prescris. Tergiversarea procurorilor a funcționat! Nu am fi putut vedea asta fara Darius Valcov!

In acest fel, presimtirea lui Liviu Dragnea (vedeti mai jos) despre ,,unul din fiii Romaniei” a fost corecta. Presimtirea a fost facuta publica in iunie 2014:

,,Am asa o presimtire ca intr-un viitor rezonabil, Darius va avea un rol mult mai important in statul roman. Asa simt eu”.

Liviu Dragnea a avut dreptate.

Azi, 15 martie 2023, chiar se dovedeste, prin decizia de achitare prin prescriere, rolul mult mai important in statul roman. Iar cei 9 ani de la declarație sunt ,,un termen rezonabil”.

Cazul Darius Valcov arata ca:

  • procurorii din Romania, care au functionat sub protocoale cu SRI pana in 2018 au fost capabili sa tergiverseze pana la prescriere dosarul lui Darius Valcov. Acest lucru nu am fi putut sa il realizam fara Darius Valcov, care joaca astfel un rol important in statul roman;
  • Probabil ca procurorii in cazul Darius Valcov injura imaginar… vaaaiiii, ce le-a facut lor Curtea Constituțională (in 2022). Unii proababil sunt tineri pensionari speciali, care s-au saturat astfel de justitia din România, si se retrag la pensie – ca au 50-51 sau 48 de ani, nici nu mai contează. Darius Valcov a demonstrat ca isi merita pensia specială.
  • Rolul mult mai important, incurajat de procurorii care au stat de sase la prescriptie, este reprezentat probabil si de tentativa de spalare de bani prin Cod Fiscal! O initiase Valcov, au preluat-o ca propunere si tehnocratii, iar intre timp, la scutul procurorilor, spalarea de bani este proabil considerată o chestiune de igiena…

Las pe canalul meu de youtube si presimtirea lui Liviu Dragnea. Va puteti abona la canal, AICI,

Iata presimțirea:

 Categorii:Editoriale

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: