Nu doar Chuck Norris poate judeca o carte după coperți. Avem și noi, aci, în România.


Postulatul pe care l-am imbratisat este ca singura persoana care poate sa judece o carte dupa coperti este Chuck Norris.

Asa ca incercarile noului numit la sefia Senatului – Nicolae Ionel, de a se da si el Chuck Norris, dincolo de asemnarile evidente asupra impresiei, unul fiind actor-luptator iar celalalt general-“erou-combatant”, se cam opresc aici.

Desi combatantul pare ca vrea mai mult si se pronunta si el judecand “dupa coperti”, intr-un domeniu in care “metoda coperta” nu mai are ce cauta vreodata. ,,Daca ne uitam la Cv-ul domniei sale, vedem ca este un profesionist”, spune fostul premier mutat pe un jilt mai confortabil la senat, despre propunerea “PNL” pentru ministru “independent” al justitiei – Bogdan Mateescu.

Sursele mele imi spun ca nu ar fi propunerea “PNL”, ci de la ceilalti.

Nu fac investigatii acum, ca deh, Mateescu ar trebui sa ocupe locul lui Predoiu, vizitatorul lui Coldea cel decorat.

Nu imi aduc aminte nici ca magistratul Mateescu sa se fi legat de scaun si sa protesteze impotrica protocoalelor. Daca totusi a protestat si s-a legat de scaun, bravo lui! Dar avand in vedere ca Mateescu e judecat de presedintele pnl “dupa coperti”, mi-e teama ca se da drumul din nou mai vartos la “metoda coperta”, cea pe care, procurorii si judecatorii “independenti” refuza sa reteze o data pentru totdeauna. Spre exemplu, cea in care un dosar este repartizat unui anumit complet (de protocol), cu catrva zile inainte ca dosarul sa EXISTE in instanta.

A bon entendeur, Salut!

Și mai este ceva. Rar mi-a fost dat să îl văd pe Președintele Republicii razând cu gura până la urechi după ce își vede visul e a îl desmna pe Marcel premier…. Cum l-am văzut azi, la consultări. Același Marcel, despre care în urmă cu nu foarte mult timp, zice (vezi VIDEO aici): Jo no pot kivanok Ciolacu!



Categorii:Editoriale

Etichete:, , , , , , , , , ,

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.