Suntem in recesiune? Din nou?


Nu imi place sa folosesc termenul de recesiune, dar vom avea doua trimestre consecutive de contractie economica in Romania, mi-a spus Nicolae Chidesciuc – economistul sef al ING Bank Romania, ieri, la The Money Show.

Analistii ING si-au modificat prognoza de crestere economica pentru Romania, pentru anul 2012. Noua prognoza vede o crestere de numai 1,1% in anul 2012, la sfert fata de estimarile FMI din urma cu doua luni (intre timp, reviziuite si acestea in jos). Evolutia economiei dupa acest scenariu presupune ca trimestrul in care ne aflam, trimestrul IV al anului 2011 va presupune o contractie fata de trimestrul 3. După aceasta, va urma o noua contractie, trimestrul I 2012 fata de trimestrul IV 2011.

Intreaga declaratie a analistului ING o vedeti mai jos:

 Categorii:Stiri

Etichete:, , ,

6 răspunsuri

  1. Radu,

    Daca ajustam PIB’ul brut la inflatia reala nu cea raportata de INS, crede oare cineva ca Romania a iesit din recesiune la inceputul acestui an?

  2. Jigodiile sionist-masonice , au grija nu numai de noi dar si de altii , sa fim in recesiune si mai ales sa stim sa dam gratis elitei mondiale toate bogatiile tarii, ca sa poata saracii de ei sa traiasca in N.O.M. !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: