A 4-a respingere din Schengen. STIREA de astazi.


Administratia Romaniei si cea a Bulgariei au reusit un record greu de egalat: in mai putin de un an, am inregistrat 4 ratari ale aderarii la spatiul Schengen. Este interesant de urmarit fiecare dintre cele 4 momente: de la ”au duble standarde si sunt nedrepti” pana la arestarea unei parti semnificative dintre vamesii Romaniei (aia care nu sunt corupti) si pana la cautarea de bacaterii a bulbilor de lalea sau indigestia prezidentiala la iarba olandeza.

Prin bunavointa ministerului de interne, aceasta a 4-a respingere a trecut aproape neobservata astazi, ministerul condus de baiatul ala care si-a luat bacul la 24 de ani oferind astazi o gama variata de subiecte: de la vrajitoarele care pacalesc oameni de afaceri naivi, pana la nu stiu ce masina cu bijuterii care pleca spre Turcia, sau un baiat de la Jean Monnet care era baiatul nu stiu carui consilier.

Toatea astea au efecte minore, dar prin bunavointa ministerului de interne, incearca as treaca neobservate.

Iata ce s-a intamplat: Romania a fost respinsa pentru a 4-a oara din spatiul Schengen. Gerd Leers, ministrul olandez pentru Imigrare, le-a spus jurnalistilor care asteaptau in fata Consiliului Europei ca Olanda nu si-a schimbat parerea privitoare la accesul Romaniei in spatiul Schengen. Adica NU.

”Nu sunt un inamic al Bulgariei si Romaniei. Sunt un prieten al Europei si vreau sa fiu suta la suta sigur ca activitatile criminale sau coruptia nu vor interfera cu piata noastra interna”, a spus Leers.

Detalii aici:

Vezi PRIMA RESPINGERE DIN SPATIUL SCHENGEN AICI – decembrie 2010

Vezi A DOUA RESPINGERE DIN SPATIUL SCHENGEN AICI – iunie 2011

Vezi A TREIA RESPINGERE DIN SPATIUL SCHENGEN AICI – septembrie 2011

Iar acum, am asistat la A PATRA RESPINGERE DIN SPATIUL SCHENGEN – 13 decembrie 2011



Categorii:Stiri

Etichete:, , , , ,

6 răspunsuri

  1. Cred ca ii inteleg pe olandezi. In fiecare piata – domeniu al vietii – exista CONCURENTA. Si se pare ca olandezii au deja destui corupti in Spatiul Schengen, incat nu mai au nevoie si de coruptii romani

    Ce mi se pare insa inacceptabil in pozitia Olandei – si a UE in general – fata de Romania, este PERPETUAREA AMAGIRII=MINCIUNII INTEGRARII !

  2. L-as mai intreba pe ministrul de interne olandez Leers, daca crede ca:

    1) PENTRU O MANA DE CORUPTI CARE NU SE TEM DE NIMENI SI DE NIMIC;

    2) MERITA SA CHINUIE=SA SFIDEZE UN POPOR INTREG, NEVINOVAT ????

  3. Parerea mea este ca mai avem de munca pe acest plan si in primul rand noi ar trebui sa ne punem la punct cu toate aspectele si criteriile cerute inainte sa emitem pretentii!

  4. Romania are 20 de ani de coruptie in care, cu rar exceptii, toata lumea a furat pe toata lumea; si cu acceptul vestului, care si-o luat partea (leului chiar!). Gramezi de arestari, nici o condamnare; judecatori peste 60% corupti. Medici neplatiti si obligati sa fie corupti… Politicienii @!§$&%?°°@<; asta e, multe bip-uri!
    Culmea e ca olandezii, dupa mine (si am cunoscut multe natii), sunt cei mai in regula oameni: muncitori, cumpatati, bogati, prietenosi si neingamfati. S-ar putea ca problema sa fie de partea cealalta a UE, spre sud-est.

  5. ura…minunat….traiasca nationalismul….

    eu sper ca niciodata sa nu intram in galeata asta cu laturi ce se cheama UE, unde se pierde indetitatea nationala, suveranitatea si orice urma de mandrie nationala…

    cretinii astia de olandezi fara sa vrea ( din pura meschinarie si interese) sunt pe gustul meu…

    ptr ca eu si multi ca mine nu am vrut niciodata in Shenghen la pretul pe care l-am platit ca natiune( distrugere voita a industriilor, jefuirea resurselor, emigrarea fortata ptr o paine mizera in alte tari, dezastru total in propria ta tara…masoneria autohtona si-a facut pe deplin datoria fata de fratii de loja si fata de stapanii lor jidanii sionisti)

  6. este si normal cu fetele basiste e clar

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.