Diseara, la The Money Show


Invitatul meu in aceasta seara, de la ora 18.15, la The Money Show, este senatorul liberal Varujan Vosganian, fost ministru de finante. Temele despre care vorbim sunt urmatoarele:

* cum vor reusi cei mandatati de Mihai Razvan Ungureanu sa aduca la buget 1,5% din PIB (2 miliarde de Euro) in 60 de zile

* pactul fiscal. Ce aduce el pentru Romania. De ce atata graba?

*suspendarea platilor facute de catre Comisia Europeana.

* desigur, si alte teme. Eventualele chestiuni de interes pentru dumneavoastra le puteti semnaliza aici, la http://www.soviani.com

Emisiunea se difuzeaza in reluare de la ora 23.00Categorii:Stiri

Etichete:, , , , , , , ,

6 răspunsuri

 1. D-le Radu Soviani,d-tra chiar luti in serios idioteniile debitate de zombi securist MR Ungureanu?Individul nu stie sa adune doua cifre,darmite sa aduca 2 miliarde de euro la buget,fara sa ia banii de la marii evazionisti fiscali Blejnar,Basescu-Udrea -Cocos si chiar de la neamurile lui din Iasi,primi evazionsiti fiscali?
  In cel priveste pe V.Vosganian,vorbe multe ,fapte putine,un Vadim Tudor iesit tot din hrubele securitatii.

 2. Exact, sa ne scrie o poezie domnul Vosganian, in care sa ne explice cum a tocat miliardele alea in 2007-2008. Apoi sa-i chemati pe Boc sau Basescu pe post de critici literari(ratati)

 3. evaziunea fiscala ar fi un alt subiect ce ar putea fi discutat, precum si impozitarea pe veniturile si averile bisericilor (un subiect interesant si recent)

  Cristian Zoicas
  Radio Cluj

 4. Intrebati si de gaze …

 5. Radu,

  Roaga-l pe domnul Vosganian, ca daca mai acorda despagubiri pagubitilor de regimul comunist, sa le acorde in obligatiuni emise de stat !

  Astfel, despagubirile:

  1) isi vor pastra cel putin valoarea nominala pe piata, deoarece detinatorii lor vor prefera ca sa le pastreze in loc sa le vanda, pentru a putea incasa dobanda (sa zicem semestriala) la fel ca-n cazul unui depozit bancar;

  2) obligatiunile emise de stat, vor putea fi constituite garantii pentru eventuale credite bancare.

 6. Actiunile au cursuri – preturi – mult prea VOLATILE pentru a putea fi considerate un instrument SERIOS pentru acordarea unor DESPAGUBIRI ……. reale, si nu simbolice (oricat l-as stima, n-o sa-i iert niciodata domnului Ilie Serbanescu instigarea dezonoranta, mai ales ca MAJORITATEA PAGUBITILOR DE REGIMUL COMUNIST, nu e formata din LATIFUNDIARI, ci e formata din MUNCITORI si TARANI, adica exact din CLASA pe care dansul pretinde c-ar apara-o) !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: