Premierul Ponta îi roagă AZI pe socialiștii europeni să ia o decizie pe care aceștia au adoptat-o IERI.


Dacă nu ar fi tristă, această știre ar fi amuzantă. Din ciclul https://soviani.com/2012/02/05/pe-surse-basescu-ar-putea-anunta-ieri/ sau Despre cum mă anunța Poșta Română azi, că trebuie să mă prezint ieri ca să ridic coletul care a sosit în urmă cu o săptămână.

Concret este vorba despre eșecul organizării eșecului congresului bi-cincinal al socialiștilor europeni, care trebuia să fie ținut  la București (așa cum a fost decis în 2011), și care va avea loc la Bruxelles. Fostul președinte Ion Iliescu a cosmetizat mai frumos acest eșec : ”o fi mai comod să îl organizeze la Bruxelles”. A încercat cosemtizarea eșecului și actualul premier, într-un mod absolut neîndemânatic.

În fapt, știrea relocării Congresului de la București a apărut încă de ieri, 30 august 2012 : http://www.hotnews.ro/stiri-politic-13124035-socialistii-europeni-putea-muta-congresul-bucuresti-ingrijorati-legitimitatea-democratica-premierul-victor-ponta-euractiv-surse.htm

În fața acestui eșec destul de greu demontabil din Africa de Sud, premierul a încercat să în cosmetizeze astăzi, adresând o scrisoare datată astăzi, 31 august 2012, liderilor socialiștilor europeni pe care îi roagă așa:

”Ultimele evenimente (rezultatul evident al votului la referendum, rezultatele economice pozitive reflectate de FMI, respectarea tuturor deciziilor CCR, garantarea independentei justitiei) ma vor ajuta sa demonstrez, in perioada urmatoare, cat de grav au fost dezinformate si manipulate mass media si Comisia Europeana de catre Traian Basescu, in scopul supravietuirii sale politice. Dar aceasta necesita timp, iar Congresul PES trebuie organizat in 4 saptamani in cele mai bune conditii pentru familia noastra politica.

Din acest motiv, am decis sa va propun sa fiti de acord ca, anul acesta,  Congresul PES sa fie organizat la Bruxelles, si nu in Bucuresti.”

Și scrisoarea este datată astfel:

Nu cosmetizarea eșecului privind aducerea liderilor socialiștilor europeni este tristă (orice politician mai mult sau mai puțin îndemânatic încearcă să își prezinte propria insuficiență drept excelență). Sunt deranjante însă nepăsarea și indiferența în raport cu bunul simț elementar care spune că nu poți adresa o rugăminte azi care să fie îndeplinită încă de ieri, decât dacă vrei să te așezi într-o sferă de, cum să-i spun? Ridicol?

Dincolo de asta, eu cred că motivația mutării locului congresului are mai puțin legătură cu cât de mult a manipulat sau nu Traian Băsescu mass-media mondială și pe Comisarii Europeni. În special în privința Germaniei. Cred că are legătura mai mult cu o anumită cultură, care arată că ASTFEL DE SITUAȚII SUNT INTOLERABILE. Oricât de agreabilă sau nu ar fi persoana în fapt. Victor Ponta spune că înțelege ”perfect cât de important este pentru colegii și prietenii noștri din SPD să nu aibă o vulnerabilitate inutilă în relațiile cu media din Germania”. Doar că vulnerabilitatea nu este cea pe care o descrie dânsul aici: PSD – Scrisoare deschisa – Victor Ponta catre Sergei Stanishev si Philip Cordery – 31.08.2012. Încă o dată, o rugăminte adresată azi care a fost acceptată încă de ieri.

A… și să nu uit, conform aceleiași logici de comunicare, mâine va urma o rugăminte către Catherine Ashton, Înaltul Reprezentant UE pentru Afaceri Externe și politică de securitate, să nu vină săptămâna viitoare  la București la reuniunea diplomației românești. Aaa… și să nu uit nici asta… doamna Ashton a anunțat deja că nu vine.

Și ca să fiu sincer până la capăt, lucrurile sunt clare încă din urmă cu 2 săptămâni, când Financial Times a publicat articolul lui Tom Gallagher intitluat: ”Ponta va reprezenta un test pentru socialiștii europeni”.

Gallagher scria atunci, în 16 august:

„Va fi interesant de văzut dacă vreunul dintre liderii socialiști europeni, precum Francois Hollande sau liderul opoziției britanice, El Miliband și reprezentantul socialiștilor Europeni Sigmar Garbiel se va scuza pentru neparticipare”.

UIte că s-au scuzat toți. Întreg articolul îl găsiți AICI

Nu exclud ca motivația lui Victor Ponta să reprezinte o mică părticică din faptele care au stat la baza mutării congresului (doar mică). Dar să ceri astazi într-o scrisoare ceva care s-a decis încă de ieri…Categorii:Editoriale

Etichete:, , , , , , ,

62 de răspunsuri

 1. Radu,

  Sunt de acord cu tine ca:

  In_Chipuirea = Imaginatia

  – adica COMPORTA_MENTALUL –

  trebuie sa CON_VEARGA = sa CO_INCIDA PERFECT

  – inclusiv in = cu CELE MAI MICI amanunte = detalii ale EVENIMENTELOR –

  cu TIPARUL = cu SABLONUL REAL al acestora, pentru ca in caz contrar:

  1) Pre_Viziunea = Anticipatia;

  2) n-o sa se supra_puna = con_funde – decat foarte RAR = EXCEPTIONAL si/sau chiar DELOC – cu Pro_Gnoza !

  http://imageshack.us/f/543/inchipuireaconcordacure.jpg/

  • ….

   1) iar o pre_viziune = anticipatie ratata;

   2) din cauza unei pro_gnoze gresite = eronate;

   3) te face sa pierzi la PARIURI !

  • Aflu cu lacrimi in ochi ,ca dupa eforturile mele de a tine departe de poporul roman,pe toti imperialistii,mafiotii economici,tradatorii de tara,capitalistii lacomi si avizi dupa putere,acestia sunt ce-i care va conduc,acestia pentru care voi ma-ti impuscat, v-au adus pe voi dragi romani la limita dintre viata si moarte.Am scapat tara de datorii datorita voua .Datorii pe care le-am facut in interesul de a va construi case si apartamente,starzi ,sosele,metrou,orase, fabrici si uzine,terenuri agricole ,ferme si toate de care va mai amintiti…Caci au ramas doar amintiri ;amintiri de suferinta cu munca si sudoare caci toate au fost desarte , de toate ati fost furati.! Ati rabdat de foame ,este adevarat ,dar astea au fost eforturi nelimitate pentru care voi sa traiti mai bine si pentru care eu eram pe cale de a infaptui un socialism mai bun ca orice forma de guvernamant din lume.Capitalismul se simtea amenintat ,eram singura tara din lume fara datorii externe si iata ca atunci forte obscure,tradatori ai neamului romanesc,masoni si alte grupari oculte ,activisti ai Noii Ordini Mondiale,au recurs la asasinarea mea pentru a va fura voua munca voastra si toate bunurile tarii ,dezbinandu-va intre voi,inrobindu-va,si luandu-va orice putere de a va mai rascula pe viitor impotriva lor.Nu v-au luat doar tara, v-au furat personalitatea, demnitatea,onestitatea,curajul,unitatea de neam.Uniunea Europeana este asasinul real al Romaniei si cu adanca durere in suflet , urez sincere condoleante poporului roman,pentru ca deja v-ati pierdut identitatea si umanitatea in care ati trait liberi dar nu ati stiut pana ce acesti huligani v-au pacalit cu o libertate falsa si perversa.Dragi tovarasi si pretini , singura voastra sansa este sa va inarmati cu cinstea , demnitatea si curajul stramosilor vostri , sa va luati furcile si topoarele si sa mergeti in cautarea judecatii.
   Asta e singura cale , multi destepti din tabara adversa ,care se vor arata ca fiind educati si diplomati,va vor spune ca furca si coasa e o metoda depasita .Nu este si niciodata nu va fi , ei ce-i care va fura sunt sustinuti de justitie , iar voi trebuie sa fiti adevarata justitie petru a avea o judecata dreapta.Sa nu-i credeti cand o sa va faca anarhisti,huligani etc pentru ca toate tarile ”civilizate” asta fac de mii de ani subjuga pe cei slabi.Fortele militare nucleare subjuga pe cei slabi si isi impart lumea intre ei, si totu-si sunt catalogate ca tari civilizate si mai sunt si sustinute in genocidul mondial pe care il preactica . Nu cred ca este nevoie sa va mai relatez politica mondiala a anilor `89-2009..
   dindin nou in venele voastre statutul de roman si inima voastra sa bata cu mandrie.

 2. Radu,

  Nu-i asa ca l-am desfiintat complet pe sacer_dotul Mugur Isarescu cu:

  DIA_GNOSTICUL FINANCIAR funda_mentat pe:

  TEHNICA AVANSATA DE ANALIZA SI PRE_VIZIUNE IMAGISTICA = HOLO_GRAFICA ???

  Dă clic pentru a accesa TAPAI_BIonescu_M1.pdf

  Ca doar tradericii si gamblericii – vorba lui Mugur Isarescu – „tranzactioneaza ecranul”, nu ?

  Iar el ii speculeaza chiar prin:

  DIS_TORSIONAREA = PER_TURBAREA RESPECTIVEI IMAGINI = INCHIPUIRI = HALUCINATII PE CARE LE-A INDUS-O CHIAR EL, CU PRE_MEDITARE = INTENTIE !

 3. Radu,

  E in_contestabil sper si pentru tine faptul ca:

  1) daca CODUL SURSA – PRO_GNOZA – este cel CORECT = cel ADECVAT = POTRIVIT;

  2) atunci si ANTICIPATIA = PRE_VIZIUNEA va fi de cea mai mare PRECIZIE = ACURATETE, nu ?

  Deci, eu n-am facut nimic altceva decat ca – inspirat divin find – sa:

  1) continui sa pre_scriu;

  2) ceea ce ochiul citeste ca fiind deja pre_scris;

  3) desi multora – majoritatii – scrisul li se pare a fi:

  IN_DEZ_CRIPTIBIL !

  • Radu, permite-mi sa re_formulez mai complet ideea anterioara, astfel:

   E in_contestabil sper si pentru tine faptul ca:

   1) daca CODUL SURSA – adica PRO_GNOZA – este cel CORECT = cel ADECVAT = POTRIVIT;

   2) atunci si ALGO_RITMUL UTILIZAT PENTRU ANTICIPATIE = PRE_VIZIUNE va fi de cea mai mare PRECIZIE = ACURATETE, nu ?

   Deci, eu n-am facut nimic altceva decat ca – inspirat divin find – sa:

   1) continui sa pre_scriu;

   2) ceea ce ochiul citeste ca fiind deja pre_scris;

   3) desi multora – majoritatii – scrisul li se pare a fi:

   IN_DEZ_CRIPTIBIL !

 4. Andre Rieu & Sirtaki Zorba Dance in Royal Albert Hall

 5. George Enescu – Romanian Rhapsody No 1 (b), Conductor – Mihail Agafita

 6. ……

  1) daca CODUL SURSA – adica PRO_GNOZA – este cel CORECT = cel ADECVAT = POTRIVIT;

  2) atunci si ALGO_RITMUL – GEN_OMUL – UTILIZAT PENTRU ANTICIPATIE = PRE_VIZIUNE – adica pentru CLONARE – va fi de cea mai mare PRECIZIE = ACURATETE, nu ?

 7. Traderici si Gamblerici – PARIORI – din toata lumea,

  Sper ca ati reusit ca cu ajutorul graficelor mele, sa diz_cerneti = sa di_stingeti:

  1) care-i SINGULARITATEA – vari_abilitatea – pe termen lung ?????

  2) si care-i ENTANGLEMENTUL – incurcatura si/sau di_versificarea ori schimonoseala sATanico-ATee – pe termene scurte ???????

  3) chiar daca ORGANIZATORII JOCURILOR DE NOROC BURSIER, VALUTAR, DE MATERII PRIME SI MARFURI, IMOBILIAR, etc.:

  3.1) vi le ascund = vi le fac IN_VIZIBILE ?????????;
  3.2) dar nu vi le pot face si IM_PRE_VIZIBILE ?????????
  3.3) ori, si mai rau de atat: VI LE CON_FUNDA = IDENTIFICA IN MOD FALS ??????

  http://imageshack.us/f/515/singularitateasientangl.jpg/

  • ………….. respectiv:

   se straduiesc sa va faca sa CREDETI in – si sa si PARIATI pe – vesnicia = eternitatea:

   DINAMICII LATERALE = ORIZONTALE, adica a:

   CRESTERII ZERO !

 8. Mentiune:

  ORICE EVOLUTIE ALEATOARE=CARE CONTINE INTR-O PROPORTIE MAI MARE SAU MAI MICA O PARTE DE ORDINE=DE LEGE, IAR IN REST O PARTE DE DEZORDINE=HAOS=HAZARD=ACCIDENT=INTAMPLARE, SE SUPUNE PE TOT TIMPUL EXISTENTEI EI DE LA NASTERE SI PANA LA FINAL, UNEI SINGURE LEGI=LEGEA DEPLINEI CONVERGENTE=ORDINI, SAU LEGEA DIVINA. IN CAZ CONTRAR N-AR EXISTA NIMIC ALTCEVA DECAT HAOS=DEZORDINE=HAZARD, ACCIDENT=INTAMPLARE ….. ori altfel spus acelasi lucru:

  AR EXISTA DOAR FARA_DE_LEGE = ANARHIE !

  http://www.forumbursier.ro/index.php/topic,258.msg598.html#msg598

 9. Hahahahahahaha,

  Se dez_lantuie IADUL ECONOMICO-SOCIAL si in Germania, asa cum am anticipat = pre_vazut ?????

  S-au saturat si nemtii de „trait bine” = AUSTERITATE ???

  Hai cu REVOLUTIA SOCIALISTA mai repede !

  http://www.money.ro/sute-de-zboruri-anulate-de-greva-lufthansa_1227613.html

  P.S
  Cine mai pariaza pe Euro ……. in loc sa parieze in Euro, daca chiar vrea sa n-aibe nimic de pierdut ?

 10. Lobby german nerusinat trans – partinic !

  Ma bucur sa constat ca nemtii sunt la fel de mitici ca romanii .
  Grija lor pentru democratie e selectiva partinic – ( ordonantele de urgenta neconstitutionale ale lui Boc , conducerea guvernului marioneta pe fata de Basescu , coruptia din vami …) nu i-a ingrijorat pe nemti .

  Lobby-ul e interzis in Europa dar Basescu facea lobby pe fata pentru Chevron si Gold Corporation .

  Firma germana BASF experimenteaza initium-ul in Romania – prima natiune de cobai din lume !

  Nemtii nu vor centrale atomice in Germania ca nu e sanatos dar le vor pe teritoriul Romaniei .

  • Sile,

   Ai dreptate. Meschinaria, Ipocrizia, Demagogia si Bigotismul au fost inventate chiar de = in „civilizatiile avansate”!…. la case mai mari !

   • Olanda duhneste, Roma si Venetia put …… vorba lui Giovanni Becali !

    Asa ca sa vie ISLAMISMUL ala mai repede peste Europa !

 11. Aruncati tare cu Euroii, pentru ca si prezidentul Hollande zice la fel ca guvernatorul Guta:

  http://www.money.ro/francois-hollande–actuala-criza-economica-este-de-o-gravitate-exceptionala_1227642.html

 12. Dragi romani..ALOO….ALOOO.!! Stimati tovarasi,mi s-a permis sa va vorbesc din lumea de dincol0, pentru ultima data, post – mortem .Pentru noua generatie din ultimii 20 de ani ,care nu ma cunosc ,eu sunt Secretarul General al Partidului Comunist Roman Tovarasul Nicolae Ceausescu. CE AM CONSTRUIT EU IN 25 DE ANI, VOI ATI DISTRUS, JEFUIT SI VANDUT: 1 Intreprinderea electrocentrale Curtea de Arges Arges 2 Intreprinderea electrocentrale Borzesti Bacau 3 Intreprinderea electrocentrale Oradea Bihor 4 Intreprinderea electrocentrale Braila Braila 5 Intreprinderea electrocentrale Cluj Cluj 6 Intreprinderea electrocentrale Constanta Constanta 7 Intreprinderea electrocentrale Craiova Dolj 8 Intreprinderea electrocentrale Galati Galati 9 Intreprinderea electrocentrale Rovinari Gorj 10 Intreprinderea electrocentrale Turceni Gorj 11 Intreprinderea electrocentrale Deva Hunedoara 12 Intreprinderea electrocentrale Portile de Fier Mehedinti 13 Intreprinderea electrocentrale Mures Mures 14 Intreprinderea electrocentrale Bistrita Neamt 15 Intreprinderea electrocentrale Ploiesti Prahova 16 Intreprinderea electrocentrale Ramnicu-Valcea Valcea 17 Intreprinderea electrocentrale M. Bucuresti M.Bucuresti 18 Intreprinderea energoreparatii M.Bucuresti 19 Centrala industriala de retele electrice Bucuresti M.Bucuresti 20 Intreprinderea de retele electrice Pitesti Arges 21 Intreprinderea de retele electrice Bacau Bacau 22 Intreprinderea de retele electrice Brasov Brasov 23 Intreprinderea de retele electrice Cluj Cluj 24 Intreprinderea de retele electrice Constanta Constanta 25 Intreprinderea de retele electrice Craiova Dolj 26 Intreprinderea de retele electrice Galati Galati 27 Intreprinderea de retele electrice Deva Hunedoara 28 Intreprinderea de retele electrice Iasi Iasi 29 Intreprinderea de retele electrice Bucuresti M. Bucuresti 30 Intreprinderea de retele electrice Baia Mare Maramures 31 Intreprinderea de retele electrice Targu-Mures Mures 32 Intreprinderea de retele electrice Ploiesti Prahova 33 Intreprinderea de retele electrice Sibiu Sibiu 34 Intreprinderea de retele electrice Suceava Suceava 35 Intreprinderea de retele electrice Timisoara Timis 36 Intreprinderea de distributie a energiei electrice Bucuresti M. Bucuresti 37 Intreprinderea de Constructii metalice si prefabricate M. Bucuresti 38 Dispecerul energetic national M. Bucuresti 39 Institutul de cercetari si modernizari energetice M. Bucuresti 40 Centrala miniera Valea Jiului- activitatea proprie a combinatului si a unitatilor cu gestiune economica fara bpersonalitate juridica Deva Hunedoara 41 Intreprinderea miniera Anina Caras-Severin 42 Intreprinderea miniera Lonea Hunedoara 43 Intreprinderea miniera Petrila Hunedoara 44 Intreprinderea miniera Aninoasa Hunedoara 45 Intreprinderea miniera Dalja Hunedoara 46 Intreprinderea miniera Vulcan Hunedoara 47 Intreprinderea miniera Livezeni Hunedoara 48 Intreprinderea miniera Paroseni Hunedoara 49 Intreprinderea miniera Lupeni Hunedoara 50 Intreprinderea miniera Uricani Hunedoara 51 Intreprinderea miniera Barbateni Hunedoara 52 Intreprinderea de preparare a carbunelui Valea Jiului Hunedoara 53 Intreprinderea de reparatii utilaj minier Petrosani Hunedoara 54 Intreprinderea miniera Anina Hunedoara 55 Combinatul minier Oltenia -Activitatea proprie a combinatului si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica Gorj 56 Intreprinderea miniera Rovinari Gorj 57 Intreprinderea miniera Motru Gorj 58 Intreprinderea miniera Jilt Gorj 59 Intreprinderea de utilaj minier Rogojelu Gorj 60 Combinatul minier Ploiesti -Activitatea proprie a combinatului si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica Prahova 61 Intreprinderea miniera Cimpulung Arges 62 Intreprinderea miniera Voivozi Bihor 63 Intreprinderea miniera Capeni Covasna 64 Intreprinderea miniera Salaj Salaj 65 Centrala minereurilor si metalurgiei neferoase- Baia Mare- activitatea proprie a combinatului si a unitatilor cu gestiune economica fara bpersonalitate juridica Maramures 66 Intreprinderea metalurgica de metale neferoase Zlatna Alba 67 Intreprinderea miniera Baia Borsa Maramures 68 Intreprinderea metalurgica de metale neferoase Baia Mare Maramures 69 Intreprinderea metalurgica de metale neferoase Copsa Mica Sibiu 70 Combinatul minier Suceava Suceava 71 Centrala minereurilor Deva-activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Hunedoara 72 Intreprinderea miniera Baia de Aries Alba 73 Intreprinderea miniera Dobresti Bihor 74 Intreprinderea miniera Bocsa Caras-Severin 75 Intreprinderea miniera Moldova Noua Caras-Severin 76 Intreprinderea miniera Balan Harghita 77 Intreprinderea miniera Barza Hunedoara 78 Intreprinderea miniera Hunedoara Hunedoara 79 Centrala sarii si nemetaliferelor Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti 80 Intreprinderea salina Ocna Mures Alba 81 Intreprinderea salina Targu-Ocna Bacau 82 Combinatul minier Cluj-Napoca Cluj 83 Intreprinderea salina Ocna Dej Cluj 84 Intreprinderea miniera Dobrogea-Constanta Constanta 85 Intreprinderea miniera Harghita-Miercurea Ciuc Harghita 86 Intreprinderea salina Praid Harghita 87 Intreprinderea miniera Orsova Mehedinti 88 Intreprinderea miniera Slanic Prahova 89 Intreprinderea miniera Cacica Suceava 90 Intreprinderea miniera Ramnicu Valcea Valcea 91 Centrala gazului metan- Medias- Activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Sibiu 92 Intreprinderea de extractie gaz metan Medias Sibiu 93 Intreprinderea de exploatare conducte magistrale gaz metan Medias Sibiu 94 Trustul petrolului Pitesti Arges 95 Trustul petrolului Moinesti Bacau 96 Trustul petrolului Targu-Jiu Gorj 97 Trustul petrolului Bolintin Ilfov 98 Trustul petrolului Ploiesti Prahova 99 Intreprinderea de utilaj petrolier si reparatii Teleajen Prahova 100 Intreprinderea de reparat tractoare si motoare grele Poiana Campina Prahova 101 Intreprinderea de reparatii utilaje electrice Campina Prahova 102 Combinatul de oteluri speciale Targoviste Dambovita 103 Centrala industriala siderurgica- Hunedoara- activitatea proprie a centraleiinclusiv combinatul siderurgic Hunedoara Hunedoara 104 Intreprinderea Victoria – Calan Hunedoara 105 Intreprinderea de fier Vlahita Harghita 106 Centrala industriala siderurgica Resita- activitatea proprie a centralei inclusiv Combinatul siderurgic Resita Caras-Severin 107 Intreprinderea “Otelul Rosu” -Otelul Rosu Caras-Severin 108 Intreprinderea “Ciocanul” Nadrag Timis 109 Centrala industriala siderurgica Galati- Activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Galati 110 Intreprinderea Laminorul de tabla- Galati Galati 111 Intreprinderea de constructii metalice Tecuci Galati 112 Centrala industriala de prelucrari metalurgice Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti 113 Intreprinderea metalurgica Aiud Alba 114 Intreprinderea metalurgica Beclean Bistrita Nasaud 115 Intreprinderea Laminorul Braila Braila 116 Intreprinderea de sarma si produse din sarma Buzau Buzau 117 Combinatul metalurgic Campia Turzii Cluj 118 Intreprinderea de sarma, cuie si lanturi Galati Galati 119 Intreprinderea metalurgica Iasi Iasi 120 Intreprinderea de tevi Roman Neamt 121 Centrala industriala pentru produse refractare Brasov- Activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Brasov 122 Intreprinderea de produse refractare “Refractar” Alesd Alba 123 Intreprinderea de produse refractare Alba Iulia Bihor 124 Intreprinderea de produse refractare “9 Mai” Turda Cluj 125 Intreprinderea “Carbochim” Cluj-Napoca Cluj 126 Intreprinderea de produse refractare Pleasa Prahova 127 Centrala industriala pentru materiale neferoase si rare Slatina- activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea de Aluminiu Slatina Olt 128 Intreprinderea de alumina Oradea Bihor 129 Intreprinderea de prelucrare a aluminiului Slatina Olt 130 Intreprinderea de produse carbunoase Slatina Olt 131 Combinatul metalurgic Tulcea Tulcea 132 Intreprinderea metalurgica “Neferal” – Branesti M. Bucuresti 133 Intreprinderea metalurgica “Laromet” – Bucuresti M. Bucuresti 134 Intreprinderea Sinterom- Cluj Napoca Cluj 135 Intreprinderea de supape bolturi – Topoloveni Arges 136 Intreprinderea de piese si armaturi din aluminiu si pistoane auto -Slatina Olt 137 Centrala industrila de autovehicule pentru transport – Brasov- Activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Brasov 138 Intreprinderea de masini agregate si subansamble auto “Sf. Gheorghe” Covasna 139 Intreprinderea de radiatoare si cabluriBrasov Brasov 140 Intreprinderea mecanica de piase de schimb Oradea Bihor 141 Intreprinderea de pise auto Iasi Iasi 142 Intreprinderea metalurgica “Republica” Reghin Mures 143 Intreprinderea de piese auto Satu Mare Satu Mare 144 Intreprinderea mecanica Marsa Sibiu 145 Intreprinderea de piese auto Sibiu Sibiu 146 Intreprinderea “Automecanica” Medias Sibiu 147 Intreprinderea “Autobuzul ” Bucuresti M. Bucuresti 148 Intreprinderea “Automecanica” Bucuresti M. Bucuresti 149 Centrala industriala de autovehicule- colibasi- Pitesti- activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea de Autoturisme Colibasi- Pitesti Arges 150 Intreprinderea mecanica Campulung- Muscel Arges 151 Intreprinderea de accesoriipentru mijloace de transport – Oradea Bihor 152 Intreprinderea de subansamble si dispozitive verificatoare auto – Costesti Arges 153 Centrala industriala de tractoare si masini agricole Brasov- activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea “Tractorul” brasov Brasov 154 Intreprinderea mecanica Oradea Bihor 155 Intreprinderea mecanica Toplet Caras-Severin 156 Intreprinderea Tehnofrig Cluj 157 Intreprinderea de Armaturi industriale -Oradea Bihor 158 Intreprinderea de otel Strehaia Mehedinti 159 Intreprinderea de utilaj alimentar Slatina Olt 160 Intreprinderea mecanica Codlea Brasov 161 Intreprinderea mecanica Brasov Brasov 162 Intreprinderea mecanica Oradea Bihor 163 Intreprinderea de garnituride frana si etansare Ramnicu-Sarat Buzau 164 Intreprinderea mecanica de utilaje Medgidia Constanta 165 Intreprinderea de tractoare si masini agricole “7 Noiembrie ” Craiova Dolj 166 Intreprinderea mecanica Bailesti Dolj 167 Intreprinderea mecanica pentru echipamente hidraulice Galati Galati 168 Intreprinderea de tractoare Miercurea-Ciuc Harghita 169 Intreprinderea mecanica”Ceahlaul” Piatra Neamt Neamt 170 Intreprinderea mecanica fina Sinaia Prahova 171 Intreprinderea “Tehnometal” – Timisoara Timis 172 Intreprinderea de masini agricole “Semanatoarea” Bucuresti M. Bucuresti 173 Centrala industriala de utilaj tehnologic, chimic si rafinarii- Bucuresti -activitatea proprie a centraleiinclusivintreprinderea de utilaj chimic “Grivita Rosie” Bucuresti M. Bucuresti 174 Intreprinderea metalurgica Bacau Bacau 175 Intreprinderea de utilaj tehnologic Buzau Buzau 176 Intreprinderea “Armatura” Cluj-napoca Cluj 177 Intreprinderea mecanicade utilaj tehnologic Moreni Dambovita 178 Intreprinderea de armaturi industriale din fonta si otel Zalau Salaj 179 Intreprinderea de constructii de masini si utilaj greu _Giurgiu Giurgiu 180 Intreprinderea de utilaj chimic Ploiesti Prahova 181 Intreprinderea de utilaj chimic si forja Ramnicu-Valcea Valcea 182 Intreprinderea mecanica de utilaj chimic- Bucuresti M. Bucuresti 183 Intreprinderea de pompe Aversa Bucuresti M. Bucuresti 184 Intreprinderea de Ventilatoare- Bucuresti M. Bucuresti 185 Centrala industriala de utilaj petrolier si minier -Ploiesti – activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea “1 Mai ” Ploiesti 186 Intreprinderea de utilaj petrolier Targoviste Dambovita 187 Intreprinderea Mecanica Targoviste Dambovita 188 Intreprinderea de utilaj minier Petrosani Hunedoara 189 Intreprinderea mecanica de masini si utilaj minier Baia Mare Maramures 190 Intreprinderea “Unio” Satu Mare Satu Mare 191 Intreprinderea mecanica Campina Prahova 192 Intreprinderea”Neptun” Campina Prahova 193 Intreprinderea de piese turnate Campina Prahova 194 Intreprinderea de utilaj minier Filipestii de Padure Prahova 195 Intreprinderea de Ventilatoare si instalatii de ventilatie Vaslui Vaslui 196 Centrala industriala de utilaj energetic metalurgic si masini de ridicat- Bucuresti activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea de Masini Grele Bucuresti M. Bucuresti 197 Intreprinderea mecanica dr. Petru Groza Bihor 198 Intreprinderea de utilaj de ridicat Lugoj Timis 199 Combinatul industrial pentru constructii de masini Bistrita Bistrita-Nasaud 200 Intreprinderea de constructii de masini Resita Caras-Severin 201 Intreprinderea de constructii de masini Caransebes Caras-Severin 202 Intreprinderea de constructii metalice Bocsa Caras-Severin 203 Intreprinderea mecanica Toplet Caras-Severin 204 Intreprinderea de accesorii Valiug- Resita Caras-Severin 205 Intreprinderea de cazane mici si arzatoare Cluj-Napoca Cluj 206 Intreprinderea “Tehnofrig” -Cluj-Napoca Cluj 207 Intreprinderea de utilaj alimentar Slatina Olt 208 Intreprinderea “Independenta” -Sibiu Sibiu 209 Intreprinderea mecanica Timisoara Timis 210 Intreprinderea “Vulcan” -Bucuresti M. Bucuresti 211 Intreprinderea “Metalica” -Bucuresti M. Bucuresti 212 Centrala industriala de utilaj tehnologic si material rulant – Bucuresti- activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea 23 August M. Bucuresti 213 Intreprinderea de vagoane Arad Arad 214 Intreprinderea “Hidromecanica” Brasov Brasov 215 Intreprinderea de utilaj greu “Progresul” Braila Braila 216 Intreprinderea mecanica “Nicolina” Iasi Iasi 217 Combinatul de utilaj greu Iasi Iasi 218 Intreprinderea de vagoane Drobeta Turnu-Severin Mehedinti 219 Intreprinderea mecanica Drobeta Turnu-Severin Mehedinti 220 Intreprinderea de vagoane Caracal Olt 221 Intreprinderea de osii si boghiuri Bals Olt 222 Intreprinderea “Steaua Rosie” Bucuresti M. Bucuresti 223 Intreprinderea “Timpuri Noi” Bucuresti M. Bucuresti 224 Centrala industriala de rulmenti si organe de asamblare – activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea “Rulmentul” Brasov- Brasov Brasov 225 Intreprinderea de rulmenti Barlad Vaslui 226 Intreprinderea de rulmenti Alexandria Teleorman 227 Intreprinderea de rulmenti Ploiesti Prahova 228 Intreprinderea de suruburi Bacau Bacau 229 Intreprinderea de suruburi Botosani Botosani 230 Intreprinderea de suruburi Brasov Brasov 231 Intreprinderea de suruburi Targu-Secuiesc Covasna 232 Intreprinderea de suruburi Sighetul-Marmatiei Maramures 233 Intreprinderea de suruburi Medias Sibiu 234 Centrala industriala navala Galati- activitatea proprie a centralei inclusiv Santierul Naval Galati Galati 235 Santierul Naval Braila Braila 236 Santierul Naval Constanta Constanta 237 Intreprinderea de constructii de nave si piese turnate Oltenita Giurgiu 238 Santierul naval Giurgiu Giurgiu 239 Santierul Naval Drobeta-Turnu Severin Mehedinti 240 Intreprinderea Mecanica Navala Constanta Constanta 241 Intreprinderea Mecanica Navala Galati Galati 242 Santierul Naval Tulcea Tulcea 243 Intreprinderea Navala de elice, piese turnate din metale neferoase, piese turnate si forjate din otel Galati Galati 244 Centrala Industriala de Masini-Unelte, Mecanica-Fina si Scule- Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti 245 Intreprinderea de accesorii pentru masini unelte Blaj Alba 246 Intreprinderea de strunguri Arad Arad 247 Intreprinderea de masini unelte Bacau Bacau 248 Intreprinderea Infratirea Oradea Bihor 249 Intreprinderea de scule Rasnov Brasov 250 Intreprinderea de unelte si scule Brasov Brasov 251 Intreprinderea de utilaj greu Craiova Dolj 252 Intreprinderea de strunguri Targoviste Dambovita 253 Intreprinderea mecanica Gheorghieni harghita 254 Intreprinderea de masini agregate si masini unelte Iasi Iasi 255 Intreprinderea mecanica Roman Neamt 256 Intreprinderea Turnatoria de piese din fonta pentru masini-unelte Ramnicul Sarat Buzau 257 Intreprinderea de masini unelte pentru presare si forjare Targu Jiu Gorj 258 Intreprinderea de masini unelte, accesorii si scule Baia -Mare Maramures 259 Intreprinderea mecanica Sibiu Sibiu 260 Intreprinderea Balanta Sibiu Sibiu 261 Intreprinderea mecanica Suceava Suceava 262 Intreprinderea de dispozitive, stante, matrite si scule aschietoare Focsani Vrancea 263 Intreprinderea de aparate si utilaje pentru cercetari Bucuresti M. Bucuresti 264 Intreprinderea Steaua Rosie Bucuresti M. Bucuresti 265 Centrala industriala de motoare si materiale electrotehnice – Bucuresti – activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea de cabluri si materiale electrooizolante Bucuresti M. Bucuresti 266 Intreprinderea de motoare electrice Pitesti Arges 267 Intreprinderea “Electroprecizia” Sacele Brasov 268 Intreprinderea de aparataj electric auto si motoare electrice Sf. Gheorghe Covasna 269 Intreprinderea de frigidere Gaiesti Dambovita 270 Intreprinderea “Electromures” Timisoara Timis 271 Intreprinderea de fabricare si montaj ascensoare Bucuresti M. Bucuresti 272 Intreprinderea “Acumulatorul” Bucuresti M. Bucuresti 273 Intreprinderea de Masini Electrice Bucuresti M. Bucuresti 274 Intreprinderea de cabluri si materiale electroizolante Bucuresti M. Bucuresti 275 Centrala industriala de electronica si tehnica de calcul -activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea de calculatoare electronice Bucuresti- Bucuresti M. Bucuresti 276 Intreprinderea de produse electronice si electrotehnice “Electroarges” – Curtea de Arges Arges 277 Intreprinderea “Romlux” Targoviste Dambovita 278 Intreprinderea “Steaua Electrica” Fieni Dambovita 279 Intreprinderea Tehnoton Iasi Iasi 280 Intreprinderea de ferite Urziceni Ilfov 281 Intreprinderea “Electronica” Bucuresti M. Bucuresti 282 Intreprinderea de piese radio si semiconductori Baneasa M. Bucuresti 283 Intreprinderea de aparate electronice de masura si industriale Bucuresti M. Bucuresti 284 Intreprinderea de cinescoape Bucuresti M. Bucuresti 285 Intreprinderea pentru intretinerea si repararea utilajelor de calcul si de electronica profesionala Bucuresti M. Bucuresti 286 Intreprinderea “Conect” bucuresti M. Bucuresti 287 Intreprinderea de echipamente periferice Bucuresti M. Bucuresti 288 Intreprinderea de relee medias Sibiu 289 Centrala industriala de echipamente telecomunicatii si automatizari – activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea ” Automatica” Bucuresti M. Bucuresti 290 Intreprinderea de aparataj electronic de joasa tensiune ” Electrocontact” Botosani Botosani 291 Intreprinderea de contactoare Buzau Buzau 292 Intreprinderea de organe de asamblare pentru industria electrotehnica Ramnicu Sarat Buzau 293 Intreprinderea de izolatorielectrici de joasa tensiune Tg. Secuiesc Covasna 294 Intreprinderea “Sinterom” Cluj – Napoca Cluj 295 Intreprinderea de panouri si tablouri electrice Alexandria Teleorman 296 Intreprinderea de aparataj electric de instalatii – titu Dambovita 297 Intreprinderea de elemente pneumatice si aparate de masura Barlad Vaslui 298 Intreprinderea de aparate electrice de masurat Timisoara Timis 299 Intreprinderea de elemente de automatizari Bucuresti M. Bucuresti 300 Intreprinderea “Electroaparataj” Bucuresti M. Bucuresti 301 Intreprinderea “Electromagnetica” Bucuresti M. Bucuresti 302 Intreprinderea “Electrotehnica ” Bucuresti M. Bucuresti 303 Centrala industriala de masini si utilaje pentru industria usoara – activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate – Bucuresti M. Bucuresti 304 Intreprinderea de utilaje si piese de schimb Botosani Botosani 305 Intreprinderea “Metalul Rosu” Cluj- Napoca Cluj 306 Intreprinderea “Unirea” Cluj – Napoca Cluj 307 Intreprinderea “Electrometal” Cluj-Napoca Cluj 308 Intreprinderea “Nicovala” Sighisoara Mures 309 Intreprinderea “Metalotehnica” Tg. Mures Mures 310 Intreprinderea de masini textile “IMATEX” Tg. Mures Mures 311 Intreprinderea de utilaje pentru industria usoara “Izlaz” Alexandria Teleorman 312 Intreprinderea de utilaje si piese de schimb “9 Mai” Lugoj Timis 313 Intreprinderea de accesorii metalice pentru industria textila “AMIT” Bucuresti M. Bucuresti 314 Intreprinderea “Precizia” Bucuresti M. Bucuresti 315 Intrreprinderea de semiconductori Bucuresti M. Bucuresti 316 Intreprinderea Mecanica Bailesti Dolj 317 Intreprinderea Ceahlaul Tg. Neamt Neamt 318 Intreprinderea mecanica utilaje agricole Medgidia Constanta 319 Centrala industriala de rafinarii si petrochimie – activitatea proprie a centralei inclusiv Combinatul Petrochimic Brazi Prahova 320 Combinatul petrochimic Pitesti Arges 321 Combinatul Petrochimic Borzesti Bacau 322 Intreprinderea Rafinaria Darmanesti Bacau 323 Intreprinderea Rafinaria Crisana Bihor 324 Intreprinderea Rafinaria Brasov Brasov 325 Combinatul petrochimic Midia- Navodari Constanta 326 Combinatul petrochimic Teleajen Prahova 327 Intreprinderea Rafinaria Ploiesti Prahova 328 Intreprinderea Rafinaria “Vega” Ploiesti Prahova 329 Intreprinderea Rafinaria Campina Prahova 330 Intreprinderea chimica “Carbosin” Copsa Mica Sibiu 331 Combinatul petrochimic “Solventul” Timisoara Timis 332 Centrala industriala de ingrasaminte chimice Craiova- activitatea proprie a centralei, inclusiv Combinatul Chimic Craiova Dolj 333 Combinatul de ingrasaminte chimice Arad Arad 334 Combinatul de ingrasaminte chimice Baca Bacau 335 Combinatul chimic Fagaras Brasov 336 Combinatul chimic Victoria Brasov 337 Combinatul de ingrasaminte chimice Navodari Constanta 338 Combinatul de ingrasaminte chimice Slobozia Ialomita 339 Combinatul de ingrasaminte chimice Tirgu- Mures Mures 340 Combinatul de ingrasaminte chimice Piatra Neamt Neamt 341 Combinatul de ingrasaminte chimice Valea Calugareasca Prahova 342 Combinatul de ingrasaminte chimice Turnu Magurele Teleorman 343 Centrala industriala de medicamente, cosmetice, coloranti si lacuri – activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica, direct subordonate- Bucuresti M. Bucuresti 344 Intreprinderea chimica “Sinteza” Oradea Bihor 345 Intreprinderea de coloranti “Colorom” Codlea Brasov 346 Intreprinderea de produse cosmetice “Nivea” Brasov Brasov 347 Intreprinderea de medicamente “Terapia” Cluj- Napoca Cluj 348 Intreprinderea chimica Craiova Dolj 349 Intreprinderea de antibiotice Iasi Iasi 350 Intreprinderea de detergenti “Dero” Ploiesti Prahova 351 Intreprinderea “Progresul” Ploiesti Prahova 352 Intreprinderea de lacuri si vopsele “Azur” Timisoara Timis 353 Intreprinderea chimica Marasesti Vrancea 354 Intreprinderea de lacuri si vopsele “Policolor” M.Bucuresti 355 Intreprinderea de medicamente si coloranti “Sintofarm” M.Bucuresti 356 Intreprinderea de medicamente “Biofarm” M.Bucuresti 357 Intreprinderea de produse cosmetice “Nmiraj” M.Bucuresti 358 Intreprinderea de sapun “Stela” M.Bucuresti 359 Intreprinderea chimica “Victoria” M.Bucuresti 360 Centrala industriala de fire si fibre sintetice – activitatea proprie a centralei, inclusiv Combinatul de fibre sintetice Savinesti Neamt 361 Combinatul de fibre artificiale “Vascoza” Lupeni Hunedoara 362 Combinatul de fibre sintetice Iasi Iasi 363 Intreprinderea de fibre artificiale “Viscofil” M. Bucuresti 364 Centrala industriala de produse anorganice -activitatea proprie a centralei, inclusiv combinatul chimic Ramnicul- Valcea Valcea 365 Combinatul de produse sodice Ocna Mures Alba 366 Intreprinderea chimica Turda Cluj 367 Combinatul chimic Tarnaveni Mures 368 Combinatul de produse sodice Govora Valcea 369 Centrala industriala de prelucrare cauciuc si mase plastice- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Popesti Leordeni M. Bucuresti 370 Combinatul de articole tehnice din cauciuc Pitesti Arges 371 Intreprinderea de articole tehnice din cauciuc Brasov Brasov 372 Intreprinderea de prelucrare mase plastice Buzau Buzau 373 Intreprinderea “Napochim” Cluj- Napoca Cluj 374 Intreprinderea “Energia” -Constanta Constanta 375 Intreprinderea de articole tehnice din cauciuc si cauciuc regenerat Targu Jiu Gorj 376 Intreprinderea chimica Orastie Hunedoara 377 Intreprinderea de prelucrare mase plastice iasi Iasi 378 Intreprinderea “Prodcomplex” Targu Mures Mures 379 Intreprinderea de anvelope”Victoria” Floresti Prahova 380 Intreprinderea de prelucrare mase plastice Dragasani Valcea 381 Intreprinderea de prelucrare mase plastice Focsani Vrancea 382 Intreprinderea de prelucrare mase plastice Bucuresti M. Bucuresti 383 Combinatul de articole din cauciuc Jilava M. Bucuresti 384 Centrala de utilaje si piese de schimb pentru industria chimica – Bucuresti activitatea proprie a centralei si a unuitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti 385 Intreprinderea de utilaj chimic Borzesti Bacau 386 Intreprinderea de utilaj chimic Fagaras Brasov 387 Intreprinderea de utilaj chimic Gaesti Dambovita 388 Intreprinderea de matrite si piese din fonta Odorheiul Secuiesc Harghita 389 Intreprinderea de utilaje si prelucrari cauciuc Baicoi Prahova 390 Intreprinderea de piese schimb si utilaje pentru industria chimica Satu Mare Satu Mare 391 Intreprinderea de aparate de masura si control Otopeni M.Bucuresti 392 Institutul central de cercetari chimice Bucuresti M.Bucuresti 393 Intreprinderea chimica Rasnov Brasov 394 Intreprinderea chimica Dudesti M. Bucuresti 395 Centrala de prelucrare a lemnului Bucuresti M. Bucuresti 396 Combinatul de prelucrare a lemnului Blaj Alba 397 Combinatul de prelucrare a lemnului Sebes Alba 398 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Cimpeni Alba 399 Combinatul de prelucrare a lemnului Arad Arad 400 Combinatul de prelucrare a lemnului Pitesti Arges 401 Combinatul de prelucrare a lemnului Bacau Bacau 402 Combinatul de prelucrare a lemnului Comanesti Bacau 403 Combinatul de prelucrare a lemnului Oradea Bihor 404 Combinatul de prelucrare a lemnului Bistrita Bistrita-Nasaud 405 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Botosani Botosani 406 Combinatul de prelucrare a lemnului Brasov Brasov 407 Combinatul de prelucrare a lemnului Braila Braila 408 Combinatul de prelucrare a lemnului Caransebes Caras-Severin 409 Combinatul de prelucrare a lemnului Gherla Cluj 410 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Cluj – Napoca Cluj 411 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Dej Cluj 412 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Constanta Constanta 413 Combinatul de prelucrare a lemnului Sfantu Gheorghe Covasna 414 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Pucioasa Dambovita 415 Intreprinderea “Metal- lemn” Craiova Dolj 416 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Galati Galati 417 Combinatul de prelucrare a lemnului Targu-Jiu Gorj 418 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Gheorghieni Harghita 419 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Miercurea Ciuc Harghita 420 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Deva Hunedoara 421 Combinatul de prelucrare a lemnului Sighetu Marmatiei Maramures 422 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Iasi Iasi 423 Combinatul de prelucrare a lemnului Turnu-Severin Mehedinti 424 Intreprinderea ILEFOR Targu Mures Mures 425 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Reghin Mures 426 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Targu Mures Mures 427 Combinatul de prelucrare a lemnului Piatra Neamt Neamt 428 Intreprinderea de mobila tapisata si produse de tapiserie “Relaxa Mizil” Prahova 429 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Ploiesti Prahova 430 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Satu Mare Satu Mare 431 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Zalau Salaj 432 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Sibiu Sibiu 433 Combinatul de prelucrare a lemnului Suceava Suceava 434 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Radauti Suceava 435 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Timisoara Timis 436 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Vaslui Vaslui 437 Combinatul de prelucrare a lemnului Ramnicu-Valcea Valcea 438 Combinatul de prelucrare a lemnului Focsani Vrancea 439 Intreprinderea “Arta Mobilei” M. Bucuresti 440 Intreprinderea “Produse lemn mobila” M. Bucuresti 441 Intreprinderea de casete de radio si televizoare M. Bucuresti 442 Centrala de exploatare a lemnului Bucuresti- activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea forestiera de exploatare si transport Bucuresti M. Bucuresti 443 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Sebes Alba 444 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Arad Arad 445 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Pitesti Arges 446 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Bacau Bacau 447 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Oradea Bihor 448 Intreprinderea de impletituri Oradea Bihor 449 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Bistrita Bistrita-Nasaud 450 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Brasov Brasov 451 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Nehoiu Buzau 452 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Caransebes Caras-Severin 453 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Cluj-Napoca Cluj 454 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Constanta Constanta 455 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Targu Secuiesc Covasna 456 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Targu Jiu Gorj 457 Combinatul de exploatare si prelucrare a lemnului Toplita Harghita 458 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Miercurea Ciuc Harghita 459 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Deva Hunedoara 460 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Iasi Iasi 461 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Baia Mare Maramures 462 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Orsova Mehedinti 463 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Reghin Mures 464 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Piatra Neamt Neamt 465 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Ploisti Prahova 466 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Satu Mare Satu Mare 467 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Sibiu Sibiu 468 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Suceava Suceava 469 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Timisoara Timis 470 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Ramnicu Valcea Valcea 471 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Focsani Vrancea 472 Centrala industriala de celuloza si hartie Braila- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridicadirect subordonate Braila 473 Intreprinderea de celuloza si hartie “Letea” Bacau Bacau 474 Intreprinderea de hartie Petresti Alba 475 Intreprinderea de hartie “Bistrita” Prundul Bargaului Bistrita-Nasaud 476 Intreprinderea de celuloza si hartie Zarnesti Brasov 477 Intreprinderea de hartie cretata si carton ondulat Ghimbav Brasov 478 Intreprinderea de celuloza si hartie Dej Cluj 479 Intreprinderea de cartoane si confectii “Mucart” Cluj-Napoca Cluj 480 Intreprinderea de celuloza si hartie Palas-Constanta Constanta 481 Intreprinderea de celuloza si hartie Calarasi Ialomita 482 Intreprinderea de celuloza si hartie Drobeta-Turnu Severin Mehedinti 483 Intreprinderea de celuloza si hartie “Reconstructia” Piatra Neamt Neamt 484 Intreprinderea de hartie si cartoane “Comuna din Paris” Piatra Neamt Neamt 485 Intreprinderea de hartie Busteni Prahova 486 Intreprinderea de cartoane si confectii “Prahova” Scaieni Prahova 487 Combinatul de celuloza si hartie Suceava Suceava 488 Centrala cimentului – Bucuresti activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti 489 Combinatul pentru lianti Campulung Arges 490 Combinatul pentru lianti si azbociment Alesd Bihor 491 Combinatul pentru lianti Hoghiz Brasov 492 Combinatul pentru lianti Brasov Brasov 493 Combinatul pentru lianti si materiale refractare Turda Cluj 494 Combinatul pentru lianti si azbociment Medgidia Constanta 495 Combinatul pentru lianti si azbociment Fieni Dambovita 496 Combinatul pentru lianti si azbociment Targu Jiu Gorj 497 Intreprinderea pentru lianti Deva Hunedoara 498 Combinatul pentru lianti si azbociment Bicaz Neamt 499 Centrala materialelor de constructii Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti 500 Intreprinderea de materiale de constructii Oradea Bihor 501 Intreprinderea de materiale de constructii Brasov Brasov 502 Intreprinderea de materiale de constructii Buzau Buzau 503 Intreprinderea de produse din ceramica fina pentru constructii Cluj-Napoca Cluj 504 Intreprinderea de materiale de constructii Turda Cluj 505 Intreprinderea de prefabricate din beton si materiale de constructii Constanta Constanta 506 Intreprinderea de prefabricate din beton celular autoclavizat Constanta Constanta 507 Intreprinderea de materiale de constructii Doicesti Dambovita 508 Intreprinderea de prefabricate din beton Craiova Dolj 509 Intreprinderea de prefabricate din beton Galati Galati 510 Intreprinderea de materiale de constructii Deva Hunedoara 511 Intreprinderea pentru extragerea, prelucrarea si montarea marmurei si a pietrei de constructii Simeria Hunedoara 512 Intreprinderea de materiale de constructii Calarasi Ialomita 513 Intreprinderea de materiale de constructii Iasi Iasi 514 Intreprinderea de produse ceramice Sighisoara Mures 515 Intreprinderea de materiale de constructii Roman Neamt 516 Intreprinderea de materiale de constructii “1 Mai” Bucov Prahova 517 Intreprinderea de materiale izolatoare”Matizol” Berceni Prahova 518 Intreprinderea de materiale de constructii Satu Mare Satu Mare 519 Intreprinderea de produse ceramice Zalau Salaj 520 Intreprinderea de produse ceramice “Record” Sibiu Sibiu 521 Intreprinderea de prefabricate din beton Timisoara Timis 522 Intreprinderea de produse ceramice Jimbolia Timis 523 Intreprinderea de produse ceramice Lugoj Timis 524 Intreprinderea “EXTRACERAM” Timisoara Timis 525 Intreprinderea de materiale izolatoare Vaslui Vaslui 526 Intreprinderea de materiale de constructii Odobesti Vrancea 527 Intreprinderea de materiale de constructii “Cesarom” M. Bucuresti 528 Intreprinderea de materiale izolatoare Bucuresti M. Bucuresti 529 Intreprinderea pentru extragerea, prelucrarea si montarea marmurei si a pietrei de constructii “7 Noiembrie” Bucuresti M. Bucuresti 530 Intreprindere de constructii prefabricate, agregate si betoane “Granitul” Bucuresti M. Bucuresti 531 Centrala pentru utilaje si piese de schimb Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti 532 Intreprinderea de utilaje Alba Iulia Alba 533 Intreprinderea de articole metalice pentru mobila si binale Arad Arad 534 Intreprinderea de suruburi “Anghel Saligni” Cernavoda Constanta 535 Intreprinderea de tamplarie metalica si produse pentru constructii din materiale plastice Buzau Buzau 536 Intreprinderea de utilaje si piese schimb Filiasi Dolj 537 Intreprinderea de utilaje si piese schimb Gheorghieni Harghita 538 Intreprinderea de utilaje si piese schimb si reparatii Iasi Iasi 539 Intreprinderea de utilaje si piese schimb Reghin Mures 540 Intreprinderea de produse tehnico-sanitare “Feroemail” Prahova 541 Intreprinderea de utilaje si piese schimb Sibiu Sibiu 542 Intreprinderea de utilaje si piese schimb Suceava Suceava 543 Intreprinderea de utilaje si piese schimb Bucuresti M. Bucuresti 544 Centrala de exploatare industriala a agregatelor minerale pentru constructii Targoviste -activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Dambovita 545 Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Alba Iulia Alba 546 Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Ghioroc Arad 547 Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Brasov Brasov 548 Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Turda Cluj 549 Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Roman Neamt 550 Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Slatina Olt 551 Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Odoreu Satu Mare 552 Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Tulcea Tulcea 553 Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Dragasani Valcea 554 Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Doaga Vrancea 555 Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Bragadiru M. Bucuresti 556 Centrala de mecanizare pentru constructii industriale Bucuresti -activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti 557 Intreprinderea de reparatii Braila Braila 558 Intreprinderea de reparatii Ploiesti Prahova 559 Intreprinderea de aparataje si accesorii Alexandria Teleorman 560 Intrerprinderea “6 Martie” Timisoara Timis 561 Intreprinderea de constructii metalice si aparataje M. Bucuresti 562 Intreprinderea de constructii metalice si prefabricate Bucuresti M. Bucuresti 563 Centrala mecanica de material rulant – Bucuresti -activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti 564 Intreprinderea mecanica de material rulant Brasov Brasov 565 Intreprinderea mecanica de material rulant “16 Februarie” Cluj-Napoca Cluj 566 Intreprinderea mecanica de material rulant Craiova Dolj 567 Intreprinderea mecanica de material rulant Simeria Hunedoara 568 Intreprinderea mecanica de material rulant Pascani Iasi Iasi 569 Intreprinderea mecanica de material rulant Rosiorii de Vede Teleorman 570 Centrala industriala de reparatii auto- Bucuresti -activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti 571 Intreprinderea de reparatii auto Cluj-Napoca Cluj 572 Intreprinderea de reparatii auto Craiova Dolj 573 Intreprinderea de reparatii auto Tecuci Galati 574 Intreprinderea mecanica de reparatii auto si utilaje pentru transporturi Baia Mare Maramures 575 Intreprinderea de reparatii auto Targu Mures Mures 576 Intreprinderea de reparatii auto Campina Prahova 577 Intreprinderea de reparatii auto Suceava Suceava 578 Intreprinderea de reparatii auto Timisoara Timis 579 Intreprinderea de prefabricate din beton Aiud Alba 580 Intreprinderea de poduri metalice si prefabricate din beton Pitesti Arges 581 Intreprinderea de cariere si balastiere Brasov Brasov 582 Intreprinderea de aparate de cale Buzau Buzau 583 Intreprinderea de productie industriala pentru constructii cai ferate Harghita Harghita 584 Intreprinderea de productie industriala pentru constructii cai ferate Deva Hunedoara 585 Intreprinderea de poduri din beton Giurgiu Giurgiu 586 Intreprinderea de productie industriala pentru constructii cai ferate Baia Sprie Maramures 587 Intreprinderea de productie industriala pentru constructii cai ferate Otopeni M. Bucuresti 588 Intreprinderea de productie industriala pentru constructii cai ferate Bucuresti- Chitila M. Bucuresti 589 Santierul Naval Orsova Mehedinti 590 Intreprinderea de constructii si reparatii echipament de telecomunicatii M. Bucuresti 591 Centrala industriei bumbacului- Bucuresti-activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti 592 Intreprinderea textila “UTA” Arad Arad 593 Intreprinderea “Textila Pitesti” Arges 594 Intreprinderea textila “crisana” Oradea Bihor 595 Intreprinderea “Textila Nasaud” Bistrita-Nasaud 596 Intreprinderea textila “Moldova” Botosani Botosani 597 Intreprinderea “Tesatoria Codlea” Brasov 598 Intreprinderea “Textila” Buzau Buzau 599 Intreprinderea “Textila Bucegi” Pucioasa Dambovita 600 Intreprinderea textila “Oltul” Sf. Gheorghe Covasna 601 Intreprinderea “Textila” Calafat Dolj 602 Intreprinderea “Textila Galati” Galati 603 Intreprinderea de ata si filatura”Odorhei” Harghita 604 Intreprinderea “Filatura de bumbac Slobozia” Ialomita 605 Intreprinderea “Tesatura Iasi” Iasi 606 Intreprinderea “Textila Dunareana” Giurgiu Giurgiu 607 Intreprinderea “Filatura de bumbac Oltenita” Giurgiu 608 Intreprinderea de vata Buftea Ilfov 609 Intreprinderea “Filatura de bumbac Baia Mare” Maramures 610 Intreprinderea textila “Cazanele” orsova Mehedinti 611 Intreprinderea “Tesatoria de bumbac” Sighisoara Mures 612 Intreprinderea “Textila Slatina” Olt 613 Intreprinderea textila “Ardeleana” Satu Mare Satu Mare 614 Intreprinderea “Filatura de bumbac Carei” Olt 615 Intreprinderea textila “Tarnava Medias” Sibiu 616 Intreprinderea textila “Firul Rosu” Talmaciu Sibiu 617 Intreprinderea textila ” 11 Iunie” Cisnadie Sibiu 618 Intreprinderea “Filatura de bumbac” Campulung Moldovenesc Suceava 619 Intreprinderea “Filatura de bumbac” Gura Humorului Suceava 620 Intreprinderea “Textila Teleorman” Rosiorii de Vede Teleorman 621 Intreprinderea “Textila Timisoara” Timis 622 Intreprinderea “Textila Lugoj” Timis 623 Intreprinderea textila “Bumbacul” Timisoara Timis 624 Intreprinderea “Ambalajul metalic” Timisoara Timis 625 Intreprinderea “Textila Vaslui” Vaslui 626 Intreprinderea textila “Dacia” M. Bucuresti 627 Intreprinderea “Industria bumbacului” M. Bucuresti 628 Intreprinderea textila “Aurora” M. Bucuresti 629 Intreprinderea textila “Suveica” M. Bucuresti 630 Intreprinderea textila “7 Noiembrie” M. Bucuresti 631 Intreprinderea “Bumbacaria romaneasca Jilava” M. Bucuresti 632 Centrala industriei matasii, inului si canepii-Bucuresti -activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti 633 Intreprinderea textila “Drum Nou” Oradea Bihor 634 Intreprinderea textila “Republica” Darste Brasov 635 Intreprinderea de matase “Romania muncitoare” Cluj -Napoca Cluj 636 Intreprinderea textila “Dobrogeana” Constanta Constanta 637 Intreprinderea textila “Trainica” Pucioasa Dambovita 638 Intreprinderea textila “Navodul” Galati Galati 639 Intreprinderea de stofe de mobila si tesaturi tehnice Gheorghieni Harghita 640 Intreprinderea ” Filatura de in si canepa” Gheorghieni Harghita 641 Intreprinderea “Tesatoria de matase” Deva Hunedoara 642 Intreprinderea de matase”Victoria” Iasi Iasi 643 Intreprinderea integrata de tesaturi subtiri tip in Pascani Iasi 644 Intreprinderea de in si canepa “Textila” Iasi Iasi 645 Intreprinderea Filatura si finisajul Balotesti Ilfov 646 Intreprinderea textila “Intex” Paulesti Prahova 647 Intreprinderea “Tesatoria de matase” Sighisoara Mures 648 Intreprinderea de in si canepa Negresti Satu Mare 649 Intreprinderea textila “Solidaritatea” Satu Mare Satu Mare 650 Intreprinderea textila “Matasea Rosie” Cisnadie Sibiu 651 Intreprinderea “Filatura de in si canepa” Falticeni Suceava 652 Intreprinderea textila “Garofita” Timisoara Timis 653 Intreprinderea textila “Filatura de matase naturala” Lugoj Timis 654 Intreprinderea textila “Arta textila” Timisoara Timis 655 Intreprinderea “Filatura si tesatoria” Sanicolau Mare Timis 656 Intreprinderea textila ” 13 Decembrie” Timisoara Timis 657 Intreprinderea de panglici Zimnicea Teleorman 658 Intreprinderea de matase “Select” M. Bucuresti 659 Intreprinderea de matase “Flamura Rosie” M. Bucuresti 660 Intreprinderea de matase “Borangicul” M. Bucuresti 661 Intreprinderea de matase “Matasea populara” M. Bucuresti 662 Intreprinderea de matase “Tesatoriile Reunite” M. Bucuresti 663 Intreprinderea de stofe de mobila M. Bucuresti 664 Intreprinderea textila “Unirea” M. Bucuresti 665 Intreprinderea textila “Industria Iutei” M. Bucuresti 666 Intreprinderea de in, canepa “Prodin” M. Bucuresti 667 Centrala linii- Bucuresti -activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti 668 Intreprinderea de stofe “Argeseana” Arges 669 Intreprinderea Filatura de lina “Musceleana” Cetateni Arges 670 Intreprinderea de postav Buhusi Bacau 671 Intreprinderea de postav “Proletarul” Bacau Bacau 672 Intreprinderea “Netex” Bistrita Bistrita-Nasaud 673 Intreprinderea de stofe “Carpatex” Brasov Brasov 674 Intreprinderea de postav Prejmer Brasov 675 Intreprinderea textila “Octombrie Rosu” Ghimbav Brasov 676 Intreprinderea Filatura de lina pieptanata Buzau Buzau 677 Intreprinderea integrata de lina Constanta Constanta 678 Intreprinderea textila “Independenta” Craiova Dolj 679 Intreprinderea “Filatura de lina pieptanata” Miercurea Ciuc Harghita 680 Intreprinderea de volvatir Tg. Neamt Neamt 681 Intreprinderea de stofe Sighisoara Mures 682 Intreprinderea de stofe “Dorobantul” Ploiesti Prahova 683 Intreprinderea de stofe “Filatura de lina pieptanata” Mizil Prahova 684 Intreprinderea “Textila” Cisnadie Sibiu 685 Intreprinderea “Libertatea” Sibiu Sibiu 686 Intreprinderea textila “Dumbrava” Sibiu Sibiu 687 Intreprinderea Industria linii Timisoara Timis 688 Intreprinderea de palarii “Paltim” Timisoara Timis 689 Intreprinderea de palarii “Lux” Periam Timis 690 Intreprinderea “Filatura de lina pieptanata” Focsani Vrancea 691 Intreprinderea de postav Azuga Prahova 692 Intreprinderea “Textila” Grivita M. Bucuresti 693 Intreprinderea romana de pisla M. Bucuresti 694 Intreprinderea “Filatura de lina piptanata” M. Bucuresti 695 Intreprinderea “Munca Textila” M. Bucuresti 696 Centrala industriei tricotajelor- Bucuresti -activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti 697 Intreprinderea de ciorapi Sebes Alba 698 Intreprinderea de tricotaje “Tricoul rosu” Arad Arad 699 Intreprinderea de tricotaje “Miorita” Oradea Bihor 700 Intreprinderea de tricotaje Brasov Brasov 701 Intreprinderea de tricotaje Buzau Buzau 702 Intreprinderea de tricotaje “Somesul” Cluj-Napoca Cluj 703 Intreprinderea de tricotaje Miercurea Ciuc Harghita 704 Intreprinderea de tricotaje Toplita Harghita 705 Intreprinderea de tricotaje Hunedoara Hunedoara 706 Intreprinderea de tricotaje si perdele Pascani Iasi 707 Intreprinderea de tricotaje “Moldova” Iasi Iasi 708 Intreprinderea de tricotaje “Unitatea” Sighet Maramures 709 Intreprinderea de tricotaje “8 Martie” Piatra neamt Neamt 710 Intreprinderea de tricotaje “Smirodava” Roman Neamt 711 Intreprinderea de tricotaje Caracal Olt 712 Intreprinderea de tricotaje Campina Prahova 713 Intreprinderea de tricotaje “Tricotex” Satu Mare Satu Mare 714 Intreprinderea de tricotaje Cehu Silvaniei Salaj 715 Intreprinderea de tricotaje “Drapelul rosu” Sibiu Sibiu 716 Intreprinderea de ciorapi”7 Noiembrie” Sibiu Sibiu 717 Intreprinderea de manusi si ciorapi Agnita Sibiu 718 Intreprinderea de tricotaje “Zimbrul” Suceava Suceava 719 Intreprinderea de tricotaje “Bucovina” Radauti Suceava 720 Intreprinderea de tricotaje “1 Iunie” Timisoara Timis 721 Intreprinderea de ciorapi Timisoara Timis 722 Intreprinderea de tricotaje Husi Vaslui 723 Intreprinderea de tricotaje Focsani Vrancea 724 Intreprinderea de tricotaje “Crinul” M. Bucuresti 725 Intreprinderea “Tricotajul rosu” M. Bucuresti 726 Intreprinderea de tricotaje “Tanara Garda” M. Bucuresti 727 Intreprinderea de tricotaje “Tricodava” M. Bucuresti 728 Intreprinderea de ciorapi “Apolo” M. Bucuresti 729 Intreprinderea de ace de tricotat M. Bucuresti 730 Centrala industriei confectiilor- Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti 731 Intreprinderea de confectii Arad Arad 732 Intreprinderea de confectii Curtea de Arges Arges 733 Intreprinderea de confectii Bacau Bacau 734 Intreprinderea de confectii Marghita Bihor 735 Intreprinderea de confectii Oradea Bihor 736 Intreprinderea de confectii Dorohoi Botosani 737 Intreprinderea de confectii Botosani Botosani 738 Intreprinderea de confectii Braila Braila 739 Intreprinderea de confectii Ramnicu Sarat Buzau 740 Intreprinderea de confectii Resita Caras-Severin 741 Intreprinderea de confectii “Flacara” Cluj-napoca Cluj 742 Intreprinderea de confectii “Peninsula” comuna Lumina Constanta 743 Intreprinderea de confectii “Targu Secuiesc” Cluj-napoca Covasna 744 Intreprinderea de confectii Craiova Dolj 745 Intreprinderea de confectii Targu Jiu Gorj 746 Intreprinderea de confectii Odorhei Harghita 747 Intreprinderea de confectii Miercurea Ciuc Harghita 748 Intreprinderea de confectii Calarasi Ialomita 749 Intreprinderea de stofe tricotate si confectii Iasi Iasi 750 Intreprinderea de confectii Baia mare Maramures 751 Intreprinderea de confectii “Portile de Fier” Drobeta Turnu Severin Mehedinti 752 Intreprinderea de confectii “Tarnava” Sighisoara Mures 753 Intreprinderea de confectii “Muresul” Tg. Mures Mures 754 Intreprinderea de confectii “Mondiala” Satu Mare Satu Mare 755 Intreprinderea de confectii “Steaua rosie” Sibiu Sibiu 756 Intreprinderea de confectii “Bega” Timisoara Timis 757 Intreprinderea de confectii Vaslui Vaslui 758 Intreprinderea de confectii Barlad Vaslui 759 Intreprinderea de confectii Focsani Vrancea 760 Centrala industriei pielariei, cauciucului si incaltamintei -Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti 761 Intreprinderea de incaltaminte “Ardeleana” Alba Iulia Alba 762 Intreprinderea de piele si marochinarie “Caprioara” Sebes Alba 763 Intreprinderea de incaltaminte si calapoade “Libertatea” Arad Arad 764 Intreprinderea de incaltaminte Pitesti Arges 765 Intreprinderea de piele si incaltaminte “Partizanul” Bacau Bacau 766 Intreprinderea de incaltaminte “Solidaritatea” Oradea Bihor 767 Intreprinderea de incaltaminte “Crisul” Oradea Bihor 768 Intreprinderea de incaltaminte “Bihoreana” Marghita Bihor 769 Intreprinderea de incaltaminte “Arta” Oradea Bihor 770 Intreprinderea de blanarie “1 Mai” Oradea Bihor 771 Intreprinderea de piele si incaltaminte “Timpuri Noi” Brasov Brasov 772 Intreprinderea de incaltaminte “Clujana” Cluj-Napoca Cluj 773 Intreprinderea “Tabacaria Bucovat” Dolj 774 Intreprinderea de blanarie “Vidra” Orastie Hunedoara 775 Intreprinderea pentru materiale sportive Reghin Mures 776 Intreprinderea de piele si manusi Targu Mures Mures 777 Intreprinderea “Tabacaria Minerala Corabia” Olt 778 Intreprinderea de piele “Poporul” Ploiesti Prahova 779 Intreprinderea de piele “Drum Nou” Satu Mare Satu Mare 780 Intreprinderea de piele si incaltaminte “8 Mai” Medias Sibiu 781 Intreprinderea de piele, incaltaminte si marochinarie “13 Decembrie” Sibiu Sibiu 782 Intreprinderea de piele si incaltaminte Agnita Sibiu 783 Intreprinderea de piele si incaltaminte “Staruinta” Suceava Suceava 784 Intreprinderea de incaltaminte “Banatul” Timisoara Timis 785 Intreprinderea de incaltaminte “Modern” Timisoara Timis 786 Intreprinderea romana de piele Timisoara Timis 787 Intreprinderea de incaltaminte Jimbolia Timis 788 Intreprinderea de calapoade Lugoj Timis 789 Intreprinderea de piele si manusi Timisoara Timis 790 Intreprinderea de nasturi Jimbolia Timis 791 Intreprinderea de mase plastice “Dermatina” Timisoara Timis 792 Intreprinderea de mase plastice si incaltaminte “Victoria” Timis 793 Intreprinderea de spume poliuretanice Timisoara Timis 794 Intreprinderea “Pretim” Timisoara Timis 795 Intreprinderea de incaltaminte Husi Vaslui 796 Intreprinderea de piele si incaltaminte Ramnicu Valcea Valcea 797 Intreprinderea de talpa si incaltaminte din cauciuc Dragasani Valcea 798 Intreprinderea de piele si incaltaminte “Pionierul” M. Bucuresti 799 Intreprinderea de piele si incaltaminte “Flacara Rosie” M. Bucuresti 800 Intreprinderea de piele si incaltaminte “Carmen” M. Bucuresti 801 Intreprinderea de piele si incaltaminte “Republica” M. Bucuresti 802 Intreprinderea de piele si incaltaminte “Tehnica Noua” M. Bucuresti 803 Intreprinderea de incaltaminte cauciuc U.C.R M. Bucuresti 804 Intreprinderea de piele sintetica M. Bucuresti 805 Intreprinderea de bunuri de consumdin cauciuc Jilava M. Bucuresti 806 Intreprinderea de nasturi si mase plastice M. Bucuresti 807 Intreprinderea de incaltaminte “Progresul” M. Bucuresti 808 Intreprinderea “Tabacaria minerala” Jilava M. Bucuresti 809 Intreprinderea “Prefin” M. Bucuresti 810 Intreprinderea Antilopa M. Bucuresti 811 Centrala industriei sticlei si ceramicii fine -Bucuresti-activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti 812 Intreprinderea de portelan de menaj Alba Iulia Alba 813 Intreprinderea de portelan de menaj Curtea de Arges Arges 814 Intreprinderea de sticlarie “Padurea Neagra” Alesd Bihor 815 Intreprinderea de sticlarie de menaj Bistrita Bistrita-Nasaud 816 Intreprinderea de sticlarie si portelan Dorohoi Botosani 817 Intreprinderea de exploatare miniera Miorcani Botosani 818 Intreprinderea de sticlarie de menaj Berca Buzau 819 Intreprinderea de geamuri Buzau Buzau 820 Intreprinderea de sticlarie Turda Cluj 821 Intreprinderea de sticlarie menaj Gherla Cluj 822 Intreprinderea de portelan”Iria” Cluj-Napoca Cluj 823 Intreprinderea de sticlarie de menaj Targu Jiu Gorj 824 Intreprinderea de faianta si sticlarie Baia Mare Maramures 825 Intreprinderea de sticlarie si faianta Sighisoara Mures 826 Intreprinderea de geamuri Tarnaveni Mures 827 Intreprinderea de sticlarie Azuga Prahova 828 Intreprinderea de sticlarie Prahova Ploiesti Prahova 829 Intreprinderea pentru exploatarea si prelucrarea materialelor metalifere Valenii de Munte Prahova 830 Intreprinderea de geamuri Scaieni Prahova 831 Intreprinderea de sticlarie “Victoria muncii” Poiana Codrului Satu Mare 832 Intreprinderea de sticlarie “Vitrometan” Medias Sibiu 833 Intreprinderea de sticlarie Avrig Sibiu 834 Intreprinderea de geamuri Medias Sibiu 835 Intreprinderea de sticlarie de menaj Suceava Suceava 836 Intreprinderea de sticlarie Tomesti Timis 837 Intreprinderea de articole de sticlarie Bucuresti M. Bucuresti 838 Intreprinderea de fire si tesaturi din fire de sticla M. Bucuresti 839 Centrala industriei articolelor casnice- Bucuresti -activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti 840 Intreprinderea “Bunuri metalice” Arad Arad 841 Intreprinderea de ceasuri “Victoria” Arad Arad 842 Intreprinderea “Aradeanca” Arad Arad 843 Intreprinderea “Metalica” Oradea Bihor 844 Intreprinderea de mase plastice “Viitorul” Oradea Bihor 845 Intreprinderea de pensule Cluj -Napoca Cluj 846 Intreprinderea “11 Iunie” Galati Galati 847 Intreprinderea de paruri Sighet Maramures 848 Intreprinderea de vase emailate Sighisoara Mures 849 Intreprinderea “Jiul” Bals Olt 850 Intreprinderea “Flacara” Ploiesti Prahova 851 Intreprinderea de masini casnice emailate “23 August” Satu Mare 852 Intreprinderea “Emailul rosu” Medias Sibiu 853 Intreprinderea de cutite Ocna Sibiului Sibiu 854 Intreprinderea “Flamura rosie” Sibiu Sibiu 855 Intreprinderea “Metalurgica” M. Bucuresti 856 Intreprinderea “Inox” M. Bucuresti 857 Consiliul culturii si educatiei socialiste- Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti 858 Intreprinderea poligrafica Bacau Bacau 859 Intreprinderea poligrafica Crisana Bihor 860 Intreprinderea poligrafica Brasov Brasov 861 Intreprinderea poligrafica Cluj-Napoca Cluj 862 Intreprinderea poligrafica Oltenia Craiova Dolj 863 Intreprinderea poligrafica Galati Galati 864 Intreprinderea poligrafica Iasi Iasi 865 Intreprinderea poligrafica Banat Timisoara Timis 866 Intreprinderea poligrafica Sibiu Sibiu 867 Intreprinderea poligrafica “13 Decembrie 1918″ M. Bucuresti 868 Intreprinderea poligrafica “Informatia” M. Bucuresti 869 Intreprinderea poligrafica “Arta grafica” M. Bucuresti 870 Intreprinderea poligrafica “Filaret” M. Bucuresti 871 Intreprinderea poligrafica “Buletinul Oficial” M. Bucuresti 872 Casa de discuri “Electrecord” M. Bucuresti 873 Intreprinderea Mecanica Poligrafica M. Bucuresti 874 Centrala de mecanizare a agriculturii si productiei de utilaje pentru agricultura si industria alimentara- Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti 875 Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Arad Arad 876 Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Botosani Botosani 877 Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Cluj-Napoca Cluj 878 Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Navodari Constanta 879 Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Tecuci Galati 880 Intreprinderea de ambalaje din metal pentru agricultura si industria alimentara Tecuci Galati 881 Intreprinderea “Tehnoutilaj” odorhei Harghita 882 Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Iasi Iasi 883 Intreprinderea de ambalaje si piese de schimb pentru agricultura si industriei alimentare Buftea Ilfov 884 Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Bals Olt 885 Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Sibiu Sibiu 886 Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Rosiorii de Vede Teleorman 887 Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Timisoara Timis 888 Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Bucuresti M. Bucuresti 889 Intreprinderea de utilaje si piese de schimbpentru agricultura si industrie alimentara Chitila M. Bucuresti 890 Intreprinderea poligrafica “Luceafarul” M. Bucuresti 891 Centrala pentru valorificarea cerealelor si producerea nutreturilor combinate -Bucuresti -activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti 892 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Arad Arad 893 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Costesti Arges 894 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Bacau Bacau 895 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Oradea Bihor 896 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Palota Bihor 897 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Tinca Bihor 898 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Leorda Botosani 899 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Codlea Brasov 900 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Braila Braila 901 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Urleasca Braila 902 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Ramnicu Sarat Buzau 903 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Sahateni Buzau 904 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Cluj-Napoca Cluj 905 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Iclod Cluj 906 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Ovidiu Constanta 907 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Poarta Alba Constanta 908 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Bailesti Dolj 909 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Craiova Dolj 910 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Segarcea Dolj 911 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Titu Dambovita 912 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Galati Galati 913 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Orastie Hunedoara 914 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Calarasi Ialomita 915 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Ciulnita Ialomita 916 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Fetesti Ialomita 917 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Iasi Iasi 918 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Crevedia Ilfov 919 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Giurgiu Giurgiu 920 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Oltenita Giurgiu 921 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Peris Ilfov 922 Intreprinderea pentru fabricatie si reparatii Peris Ilfov 923 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Drobeta Turnu-Severin Mehedinti 924 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Iernut Mures 925 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Roman Neamt 926 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Caracal Olt 927 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Ploisti Prahova 928 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Satu Mare Satu Mare 929 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Sibiu Sibiu 930 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Veresti Suceava 931 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Alexandria Teleorman 932 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Beregsau Timis 933 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Birda Timis 934 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Focsani Vrancea 935 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Sabaru M. Bucuresti 936 Centrala pentru legume si fructe -Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti 937 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Arad Arad 938 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Baiculesti Arges 939 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Topoloveni Arges 940 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Oradea Bihor 941 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Valea lui Mihai Bihor 942 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Fagaras Brasov 943 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Vadeni Braila 944 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Priscov Buzau 945 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Dej Cluj 946 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Constanta Constanta 947 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Pucioasa Dambovita 948 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Calafat Dolj 949 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Tecuci Galati 950 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Hateg Hunedoara 951 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Fetesti Ialomita 952 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Oltenita Giurgiu 953 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Buftea Ilfov 954 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Giurgiu Giurgiu 955 Intreprinderea pentr
 13. Pasii PREZENTULUI, sunt urme, amprente ale VIITORULUI-VIRTUALULUI-POTENTIALULUI!

  Nu puteti afla IN AVANS = CU ANTICIPATIE – inainte de producerea si/sau re_producerea lor – EVENIMENTELE = INFORMATIILE CELE MAI PROASPETE daca:

  continuati SA SONDATI TRECUTUL = ISTORIA = URMELE = AMPRENTELE EVENIMENTELOR-INFORMATIILOR !

  MATERIALIZAREA, adica INTRUPAREA DIN VIITOR-VIRTUAL-POTENTIAL A PASILOR PREZENTULUI:

  este nu doar ADEVARATA, ci este si LOGICA, si ea se datoreaza prim_ordialitatii existentei LEGII SCHIMBARII = „ADAPTARII”, adica:

  1) TIPARUL VIITORULUI-VIRTUALULUI-POTENTIALULUI-ANTICIPATIEI-PRE_VIZIUNII;

  2) CO_INCIDE = CON_CORDA din ce in ce mai putin:

  2.1) nu doar cu SABLONUL PREZENTULUI;:

  2.1) ci mai ales cu CHIPUL CIOPLIT AL TRECUTULUI = ISTORIEI !

  • … in concluzie:

   STATISTICA-MATEMATICA trebuie RE_VOLUTIONATA !

   De fapt, toata lumea trebuie revolutionata, adica INTOARSA CU FATA:

   1) de la TRECUT = ISTORIE = INFORMATII EXPIRATE;

   2) spre VIITOR = INFORMATIILE CELE MAI PROASPETE !

 14. ……. adica spre VIRTUALUL-POTENTIALUL INCA (deocamdata) NE_MATERIALIZAT = NE_INTRUPAT !

 15. Sfârșitul lumii și Apocalipsa la interviu în direct (parodie Divertis)

 16. Pai Ponta le are cu plagiatul… E normal ca el sa scrie si sa ceara ceva care deja s-a intimplat. Incercarea lui si a lui Crin Antonescu de a face din Romania saracita si cersetoare o putere mondiala ce trebuie ascultata e tragi-comica. Intii sa-i anihileze definitiv pe bugetari din spatiul economic si sa elimine impozitele si taxele puse de lupii comunisti din interiorul tuturor partidelor pentru cresterea bunastarii lor vremelnice si apoi sa vorbeasca fie si pe la forurile conducatoare ale UE despre vointa Romaniei (a romanilor bogati si fericiti). Momentan sintem o natie de maimute cu pretentii de strategi politici mondiali. E firesc ca vesticii sa-l apere pe Traian Basescu, gibonul supus de pe la toate intrunirile mai marilor politicii mondiale. Cinii USL-isti au latrat de li s-a dus buhul in lume, dar noi ca romani stim un lucru: ciinele care latra nu musca … Dar nici pureci occidentali nu au strins in blanuri. E bine sa-i lasam sa ne arate pina la alegeri ce stiu ei despre economie si daca devenim iar un popor de cobai sa nu-i mai votam la alegeri.
  Sa nu fim deci rautaciosi; la noi posta circula mai greu si decizia socialistilor din UE a ajuns mai tirziu…

 17. Domnu` Mircea Alpino,

  Cum sa-i elimine = starpeasca tocmai pe SLUJITORII BUGETARI cand:

  BUGETARII – cu calugari cu tot – SUNT CHIAR FUNDAMENTUL NASTERII, EXISTENTEI SI PERPETUARII STATULUI ………. NATIONAL ???????

 18. Domnu` Alpino,

  Da-i domne dreaq` de BANI

  – adica arunca cu banii (finantarea) atat in stanga cat si in dreapta, vorba guvernatorului Guta –

  daca chiar vrei sa RIDICI VREO ECONOMIE !

  Si nu mai tot plange – ca Mos`tu Adrian Trompeta BNR Vasilescu – ca fara finantare straina Romania nu face nicio economie = nicio rezerva, pentru ca:

  Regimul Ceausescu a dovedit ca teoria si practica asta este, citez:

  ” O MINCIUNA IN FALSCH ……. a agenbturilor straine ! ”

  Iar Elena Ceausescu a catalogat-o drept, doar: ” O PROVOCARE ORDINARA …. a acelorasi agenturi ! „

 19. O economie se poate face mare si fara bani

  – adica poate sa creasca numai cu AUSTERITATE –

  dar mai usor – deci mai repede – se face cu bani, cu foarte multi bani ………… fara numar chiar !

  Asa ca Banca Nationala a Romaniei – si inclusiv cea a Greciei – sa abandoneze urgent GALGARA – vorba lui Radu Mazare – EUROPEANA, si sa se apuce de:

  TIPARIT = EMIS BANI = MONEDA NATIONALA !

 20. …. pentru SALARIILE BUGETARILOR, PENSII, AJUTOARE SOCIALE, BURSE, SOLDE, etc.

 21. Domnu` Alpino,

  Dumneata crezi ca FED-ul or fi niste prosti ?

  Mata nu vezi ca pana si chinezii i-au adoptat – cu succes – modelul cresterii economice (intai INTERNE si ulterior EXTERNE) perpetue, cu ajutorul emisiunii continue de moneda ?

  Ce dreaq` l-o fi apucat pe Isarescu sa adopte MODELUL AUSTERITATII EUROPENE ?

  El n-a vazut succesul Poloniei, indiferent la criza UE ?

  Si nici macar in ceasul al doispelea nu se trezeste, asa cum s-a revoltat si Victor Orban al Ungariei, de-a dat de pamant cu IN_DEPENDENTA – de stat – A BANCII CENTRALE ?

 22. In Polonia bugetarii au fost stirpiti la greu, numarul lor scazind dramatic. De ce am face noi altfel cind avem exemplul la doi pasi de noi? Si crezi domnule Stoian ca daca eu imi umplu casa cu bani, dar nu muncesc nimic, banii ieftini ma vor scoate din criza? Din care criza a iesit America? Eu inca nu am auzit. Or face democratii acolo ce face si PDL-ul pe la noi? Ne-au scos din criza taind pensiile si salariile bugetarilor (sclavie pe fata)?. Mai simplu era sa-i stirpeasca pe bugetari, dar de unde mai furau pdl-istii bani cu toptanul? Si inca la noi abia acum incepe criza mondiala. Pina acum am avut-o pe asta inventata de Basescu si securistii lui.
  Cui ii foloseste in Romania independenta Bancii Centrale? Romanilor se pare ca nu. Poate sa incerce domnul Isarescu orice, comunistii nostrii au grija sa-i dejoace planurile si romanii tot intr-o saracie cumplita o duc. Poate BNR-ul va ajunge sa fie utila romanilor cind gasca asta de putori comuniste si securiste va fi lichidata. Dar romanii nu au pregatire economica si pe moment inca nu stiu pe cine sa stringa de git! Asa ca au de gind sa aduca comunistii usl-isti la putere. Ce vor face cu puterea nu stiu. Poate cei de la FMI vor face ceva si vor da vot de blam imprumuturilor inurtile catre Romania, lasindu-ne ca pe greci sa ne descurcam cu comunismul nostru de doi bani.

 23. Domnu` Alpino,

  Si crezi: xa

  1) muncind pe mai nimic pentru straini

  – pentru ca Isarescu nu mai tipareste (de puturos ce este) moneda nationala, pe care s-o imprumute ieftin romanilor, astfel incat acestia sa-si poata achita-lichida datoriile –

  2) o sa te umpli de bani ???

  O sa te umpli de bani „ca brorasca de par”, vorna lu` tata Dumnezeu sa-l odihneasca, ca de iertat …..

 24. Domnu` Alpino,

  Atat timp cat comunistii = parazitii consuma chiar daca nu produc:

  CONSUMUL – nu austeritatea – ESTE CEL CARE STIMULEAZA RE_PRODUCTIA (si cresterea) ECONOMICA !

  De ce esti ROMAN NEAOS = SADEA, si te rogi de moartea caprei fratelui tau ????

 25. … dupa ce ca matale, deja n-ai ce sa mai mulgi ?

 26. Domnule Alpino,

  Te rog sa ma ierti ca-mi vine sa te persiflez, dar iti spun sincer ca asta cred ca este replica pe care o merita orice om care asemeni dumitale:

  1) propune reforme ale statului;
  2) care desfiinteaza – practic – statul;
  3) pe motiv ca functionarii publici ar fi in marea lor majoritate lenesi si/sau hoti;
  4) ori comunisti chititi sa traiasca ca parazitii pe spinarea capitalistilor harnici si cinstiti !

 27. … si chiar nu pot sa inteleg de ce te oftici:

  atat timp cat absolut toti banii (primiti de pomana si/sau furati) ajung intr-un final doar in buzunarele intreprinzatorilor – profitorilor = oportunistilor – capitalisti ?

 28. .

  …. sau dumneata esti sadic, si-ti place IMPILAREA = sa vezi toti oamenii chinuindu-se ……….. cersind si/sau furand ?

 29. Statul este o aberatie din punctul meu de vedere, acum cind economia s-a globalizat. Practic este desfintat si mai atirna doar de niste intelegeri puse pe hirtie. Realizezi un produs util celor din jur care se vinde, este ok, traiesti. Daca nu, mori linistit. Cit timp statul o sa-ti dea de pomana din munca altuia (chinuit cu impozitele), doar pentru ca esti lenes? Statul comunist asta a facut din romani. O adunatura de maimute care sta si asteapta ca statul sa le ofere banane. Domnule Stoian, ce ofera acum statul roman cetatenilor sai? Nimic. Inainte dadea circ si piine. Acum nici piine nu poate sa mai asigure pentru ca trebuie cineva sa o produca pentru vinzare. A ramas doar circul ieftin si inutil. Nu consumul o sa scoata Romania din belele ci munca fiecaruia pentru sine. Egoismul personal va impinge pe romani sa munceasca in folosul propriu. Acum nu consumam pe datorie? Poate consumul pe datorie sa asigure progresul romanilor sau munca in folos propriu pentru fiecare? Dar mai vor romanii sa munceasca acum cind banii lor se duc in buzunarele statului pe taxe si impozite la care se adauga achitarea imprumuturilor facute la FMI de un presedinte matelot si lipsit de elementare notiuni despre economie (a fost simplu bisnitar, cum se prezinta domnia sa) pentru a intretine o clasa de priviliegiati bugetari si oameni politici? E bine daca romanii se vor trezi si nu vor mai da un leu impozit statului pentru a intretine o clasa asupritoare de bugetari puturosi si inutili neamuri mai mult sau mai putin directe ale oamenilor politici romani! La ce aparati domnule stoian pe puturosii tarii? Pentru ei s-au nenorocit romanii si azi traiesc rau, in timp ce alte natiuni (cum sint polonezii azi) o duc bine mersi! Despre ce impilare vorbiti dumneavoastra? Cine i-a nenorocit pe romani? Nu politicienii si slugile lor bugetare au distrus Romania? Daca tot scrieti de sadism, eu zic sa va uitati in oglinda. Cine publica acum pe acest blog economic tot felul de ciudatenii care ridica in slavi statul (alcatuit din politruci si bugetari) ce exploateaza citeva milioane de romani saraci, dar cinstiti? Nu credeti ca v-ar sta mai bine scriind adevarul? Va deranjeaza ca un om liber este in primul rind liber datorita faptului ca banii rezultati din munca lui ii ramin in buzunare si nu mai zboara la stat? Va deranjeaza ca ei devin „capitalisti”? La ce ii mintiti pe romani ca un om de afaceri este unul care fura? Ce fura? Munca lui? Pai daca banii i-a facut omul singur, cu fortele sale, de unde apare ideea ca el fura? Poate un om sa se fure singur pe el? Da, comunistii romani, invatati sa fure s-au transformat dupa revolutie in capitalisti dimboviteni. Afacerea lor este aceea de a fura cit mai mult din bugetul tarii. Dar daca acest buget il ducem catre zero, ce vor mai fura? Nu vor disparea precum dinozaurii ne avind ce sa mai fure? In Romania sint multi capitalisti marunti sau mari, care au ajuns asa pe munca cinstita. De ce tot va plingeti de leprele comuniste devenite capitaliste peste noapte, in umbra tatucului Ion Iliescu, care a impartit tortuil economiei romanesti la toti cretinii? Sa renunte romanii la capitalism pentru ca politrucii fura de rup pamintul, iar dumneavoastra aparati un stat bolnav? Uite ca „prostii” de romani pleaca din tara lor cu buna stiinta pentru ca aici sint multi care vor sa le fure munca traind pe spatele lor. Domnule Stoian, cind veti scrie adevaruri concrete? Romanii in ciuda crizei nu se gindesc sa se reintoarca in tara lor! Se duc in Australia, unde si-a intarcat dracul copii, pentru ca vor capitalism .S-au saturat de comunism, de bugetari, de politicieni timpiti si de tara lor! Si se descurca acolo unde merg, pentru ca economia asta globalizata le permite. In Romania jnu au ce sa mai faca.

 30. Pai domnu` Alpino,

  Munca cu ce se soldeaza ? Nu cu un consum ? Chit ca-l cheltui sau nu ?

  Vorba filozofului:

  1) Muncesti, deci consumi !
  2) Consumi, deci te caci !
  3) Asa ca: mai da-o dreaq` de munca !

 31. Domnu Alpino,

  Romanii emigreaza in masa, pentru ca s-au saturat de cat sunt furati:

  1) atat de catre co_nationali;
  2) cat si de catre anti_nationali !

  • Cum ce fura un om de afaceri ?

   Fura munca a milioane de oameni !

   Iar mai nou, cica n-o fura, cica de fapt ar fi EXCLUSIV munca lui !

   Si cica mai si da din ea de pomana, cea mai mare parte !

 32. Alo, domnu` Alpino !

  Io am dat – si o sa mai dau – bani la stat, pentru ca vreau sa traiesc intr-un stat MODERN = CIVILIZAT in care:

  TOATA LUMEA SA AIBE UN LOC DE MUNCA, DIN CARE SA-SI CASTGE O EXISTENTA CEL PUTIN DECENTA !

 33. Nu toata lumea s-a nascut intre_prinzatoare !

  Sau, poate ca s-a nascut, dar n-o lasa CONCURENTA sa intreprinda nimic

  – nici macar pentru SINE –

  pentru ca cica N-AR MAI PUTEA PROFITA EA, concurenta, de lipsa ofertei !

 34. Domnu` Alpino,

  Mata incerci sa ne prostesti IN MASA !

 35. Domnu Alpino,

  Un singur ADEVAR vad ca-l repeti, si cu el suntem intrutotul de acord, si anume ca:

  matelotul este un presedinte spurcat !

 36. Domnu` Alpino,

  De-aia vreau sa platesc impozite la stat, pentru ca:

  1) copiii din orice clasa sociala sa poata beneficia de invatamant de nivel mediu obligatoriu si gratuit, de cea mai buna calitate;

  2) copiii din oprice clasa sociala sa poata beneficia de asistenta de sanatate obligatorie si gratuita pana la varsta majoratului.

  3) sa am parte de: aparare, ordine publica, si justitie, corecte si rapide;

  4) handicapatii din nastere si/sau din accident sa poata trai civilizat, in mod independent si/sau cu asistenta publica = sociala;

  5) etc.

 37. Domnu` Alpino,

  Sigur ca mi-ar conveni si mie, ca pentru cele enumerate, noi intreprinzatorii sa nu mai platim impozite la stat, dar:

  constat ca voi, majoritatea celorlalti oameni de afaceri:

  VA OPUNETI CA BANCA NATIONALA:

  1) SA TIPAREASCA SUFICIENTI BANI = SA FINANTEZE = SA CREDITEZE FARA DOBANDA;

  2) INFIINTAREA, MENTINEREA SI DEZVOLTAREA ACESTOR SERVICII;

  3) IN LOCUL VOSTRU, AL PROFITORILOR CU CHIP DE OAMENI DE AFACERI !

 38. Domnu` Alpino,

  Si atunci cand CER IMPERIOS, asemeni lui Mihai Eminescu si Ion Creanga odinioara:

  INVATAMANT OBLIGATORUJ SI GRATUIT PENTRU COPIII DIN ORICE CLASA SOCIALA:

  nu ma gandesc decat la faptul ca:

  – de la gradinita si pana la majorat –

  ORICE COPIL TREBUIE SA POATA DOBANDI SANSE EGALE DE REUSITA IN VIATA ADULTA !

  Daca scolile publice vor fi perpetuu de nivel redus fata de scolile private, asta nu va inseamna altceva decat:

  DISCRIMINARE = PERSECUTIE pentru copiii la fel de dotati intelectual, dar provenind din familii sarace !

  SI NICI NU ADMIT CA BOGATII SA FACA POMENI SARACILOR, PENTRU CA SI ACESTIA SA POATA INVATA !

  INVATAMANTUL PUBLIC PANA LA NIVELUL MEDIU DE PREGATIRE, TREBUIE SA FIE DECI:

  1) OBLIGATORIU SI GRATUIT PENTRU ABSOLUT TOTI COPIII, INDIFERENT DE FAMILIILE DIN CARE PROVIN;

  2) SI DE CEA MAI BUNA CALITATE !

 39. Ah, si inca ceva domnule Alpino – vorba lui Pink Floyd –

  „…
  No dark sarcasm in the classroom
  … ”

  In locul ministrului invatamantului din ziua de astazi:

  1) as desfiinta toate ADMITERILE si PROMOVARILE;

  2) si as institui doar CALIFICATIVELE = APRECIERILE,

  cu privire la diferitele nivele de competenta dobandite de absolventi pe tot parcursul scolii !

  Pentru ca:

  INTRE COPII NU TREBUIE SA EXISTE COMPETITII SERIOASE = CU MIZE REALE, CI NUMAI INTRE ADULTI !

 40. Si cum ii convingem pe copii sa devina adulti seriosi, buni de competitie? Invatamintul nu poate sa fie obligatoriu si gratuit. O sa invete copii acelor oameni care stiu ca viata inseamna sa produci bani, chiar daca nu ii consumi, pentru ca nu toti vor sa consume la fel. Ideea aceasta ca economia porneste odata cu consumul e un fals. Poti produce ceva care nu vrei sa il consumi, il faci pentru terti ca sa cistigi bani. Asa si copiii. Daca nu sint interesati de scoala, de ce sa-i scolarizam gratis? Sa facem invatamint privat si atunci parintii se vor interesa ca sa nu mai ajunga copiii lor puslamale si mai ales ca vor invata la scolile unde sint dati. Iar la final copiii aceia vor putea sa se descurce in viata, deschizindu-si o afacere oarecare. Produce invatamintul romanesc intreprinzatori privati? Dupa cum vedem avem mascarici si golani peste tot in jur, tineri care au trecut prin scolile de stat doar ca rata prin balta. Nu stiu sa faca nimic si inca, mari fiind, mai vor scolarizare gratuita. Sintem prea multi pe planeta aceasta si cei care nu pot sa-si poarte singuri de grija trebuie sa dispara. Invatamintul privat este o sansa pentru omenire. Cei puturosi pot sa dispara linistiti, ca sa nu mai platim impozite si taxe degeaba.
  De ce bancile ar da bani fara dobinda unora care li se pare ca afacerea lor merge? Doar asa ca viseaza ei ca vor ajunge oameni de afaceri? Sa dovedeasca cu afacerea lor ca ea merge si atunci bancile sa le ofere credite. Mi se pare firesc.
  Eu nu cred ca eu prostesc pe nimeni in masa. Toti romanii au dat bani prin impozite si taxe bugetarilor statului. Si ce servicii ofera acestia in schimbul banilor luati cu japca? Servicii de proasta calitate oferite de angajatii statului, indiferent de activitatea desfasurata, gasesti la tot pasul.
  Omul trebuie sa isi poarte singur grija de el. De ce sa dau eu bani la sanatate unuia care fumeaza imbolnavindu-se de cancer? Il pun eu sa fumeze? Sa moara pe banii lui!
  De ce sa platesc o politie care nu prinde infractori decit daca impingi spaga? Sa-i prinda si le platesc serviciul facut pe chitanta, cu bani dati de mine.
  Exemplele ar putea sa continue. Serviciille bugetarilor trebuiesc mutate de la stat la privat si atunci omul nu va mai plati inutil impozite si taxe tuturor trintorilor cu pile avind suficienti bani sa-si rezolve problemele ivite in viata personala. Eu pledez pentru disparitia totala a bugetarilor, iar activitatea lor sa treaca la privat. In Marea Britanie politia s-a privatizat si treaba merge. In Polonia bugetarii nu prea mai exista. La fel si in Georgia iesita din imperiul rusesc.
  E cazul sa va schimbati mentalitatea domnule Stoian si sa nu mai credeti ca eu fac prostire in masa. Dumneavoastra nu aveti decit sa dati bani tutur trintorilor bugetari pentru niste servicii inexistente. Eu nu vreau asa. Veti zice ca in occident este altfel. In occident este asa cum visati dumneavoastra. Un stat care ofera servicii contra unor impozite si taxe tot mai mari. Acest stil de abordare a vietii nu a dus decit la decaderea actuala a occidentului. El a provocat actuala criza economica mondiala, dovada clara ca statul cu bugetarii sai si serviciile oferite nu sint decit o povara economica pe care nimeni nu doreste sa o mai sustina.

 41. Domnu` Alpino,

  Lasa dreaq` SFINTELE VICII precum FUMATUL si BAUTURA, si pomeneste VIICIILE SPURCATE precum:

  1) DROGURILE;
  si
  2) JOCURILE DE NOROC !

  Eu prefer ca sa BEAU banii impreuna cu con_cetatenii mei, decat SA-I JOC LA CAZINOU, fie el si BURSIER !

  „In vino VERITAS!”, dar in DROGURI si in JOCURILE DE NOROC nu gasesti o asemenea FOLIZOFIE = INTELEPCIUNE !

  Din betie te trezesti, dar din droguri si jocuri de noroc nu-ti trec iluziile, si nici adevarurile nu ti se reveleaza !

 42. Domnu` Alpino,

  Mata n-auzi ce zice guvernatorul de banca centrala Nicolae Guta ????

  In loc sa te distrezi aruncandu-i, matale muncesti ca sa-i aduni ????

 43. Domnu` Alpino,

  Te-a cocosat – si ti-a cazut greu la prostata – populatia excedentara a planetei ?

  Vrei sa-i bagi iar la cuptor = inchizitie = holocaust ?

  • Daca esti asa destept si intreprinzator, de ce dreaq` nu emigrezi mata – sa fii primul – pe Marte ?

   Si sa scapi astfel de OBLIGATIVITATEA ASISTENTEI SOCIALE ?

 44. De sa fiu obligat prin taxele care le platesc sa achit bolile care si le fac altii cu mina lor? Sint obligat sa dau bani pentru asistenta sociala unui om cu vicii pentru ca el nu vrea sa aibe grija de el. Mie nu mi se pare corect. Daca are de gind sa-si provoace daune materiale distrugindu-si corpul cu viciile sa o faca pe banii lui. Sa plateasca cu virf si indesat cu banii proprii. Eu prefer sa-i investesc si sa creez locuri de munca. Polemica e clar impotriva ideilor dumneavoastra care ginditi ca toti viciosii. Si de ce credeti normal ca ei trebuie sa traiasca, cind marile puteri si oamenii lor politici au ajuns la concluzia simpla ca pe planeta aceasta nu este loc pentru toti viciosi?. E bine sa traiasca oameni corecti si muncitori si nu toti destrabalatii si puturosii. Si nu eu sint fascistu,l ci tocmai ECONOMIA DE PIATA este aceea care o sa-i extermine. Nu vi se pare corect? Probabil ca nu din ce a ce postati pe acest blog.

 45. Polemica este IN_CONTESTABIL in avantajul meu, deoarece numai pentru Dv.s nu este inca EVIDENT ca lumina zilei faptul ca:

  1) din VIICILE = NEVOILE = DEPENDENTELE unora, adica ale MAJORITATII;

  2) fac „VIRTUOSII” – O MINORITATE – PROFIT !

  Daca mata n-aii invatat inca ce-i CAPITALISMUL, te rog sa emigrezi de pe acest blog in Coreea de Nord, deoarece esti UN COMUNIST !

  Pentru ca numai niste comunistii pot pretinde ca ei sunt: PERFECTI = FARA VICII !

 46. …. CAPITALISTII accepta – si chiar incurajeaza VICIILE si NU VIRTUTILE – pentru ca:

  VICIILE = NEVOILE = DEPENDENTA sunt O SURSA IN_EPUIZABILA de PROFIT = CASTIG pentru ei !

 47. Domnu` Alpino,

  Fara vicii = nevoi = dependenta, nu mai e economie de piata, ci economia devine:

  CALUGARIE – pension – adica: BISERICA MANTUIRII NEAMULUI !

 48. Auzi domnu` Alpino,

  Daca nu ti-ar mai da masonii banii degeaba si ar trebui CA SA-I VANEZI = IMPUSTI, ai muri de foame cu „afacerile” dumitale cu tot !

  Dar mata ai norocul ca esti SUPUS = OBEDIENT = CU_MINTE, si-ti faci zilnic „ASCULTARILE” , si nu-ti bati joc de corpul si de spiritul matale asa cum face MAJORITATEA VICIATA = CORUPTA pe care vrei s-o CARBONIZEZI ……… iarasi, daca refuza sa faca TEME(ne)LE in frunte cu matale:

  SISTEMICULE = APARATcikule ce esti !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: