Oferta lui Dan Diaconescu pentru Oltchim:


Hotnews.ro a avut acces la oferta depusă de Dan Diaconescu pentru privatizarea Oltchim. Hotnews.ro a publicat-o aici: http://media.hotnews.ro/media_server1/document-2012-09-24-13283818-0-oferta-lui-dan-diaconescu.pdf. Găsiți oferta lui Dan Diaconescu pentru Oltchim si aici

Rămân la părarea pe care am exprimat-o inițial: e o ofertă neserioasă. Deasemenea rămân la părarea unei analize superficale și partizane din punct de vedere politic a OPSPI în privința acestei oferte. Cu precizarea că OPSPI nu trebuie să facă politică ci privatizare, vă invit să recitiți care cred eu că a fost planul secret pentru ”privatizarea” Oltchim. La link-ul de mai jos:

https://soviani.com/2012/09/23/este-stefan-vuza-adevaratul-castigator-al-privatizarii-oltchim-cat-de-penal-este-procesul-privatizarii-oltchim/Categories: Stiri

Tags: , , , , , , ,

5 replies

 1. E hazliu sa citesti o astfel de oferta!
  E primul patron din lume pe care nu il intereseaza sa cumpere ceva ieftin, ci sa bage bani grup, ca tiganu’, fara numar, fara numar… Ca sa se faleasca el in tiganie cu isprava facuta!
  DD e putin cam tuciuriu asa ca eu cred ca ma minunez in zadar.
  Si ca sa intre in cartea recordurilor, DD promite angajari suplimentare, adica doreste sa faca din Oltchim o casa de binefacere punind-o in folosul poporului. Altfel zis, nu angajatii vor munci pentru a aduce profit patronului lor, ci invers, patronul se va face luntre si punte (eventual va merge si 15 ani la mititica) ca sa traiasca angajatii ca in sinul lui Avram!
  La cum se prezinta DD pe ecrane ai senzatia ca s-a nascut linga Carpati un Nelson Mandela romanesc, care lupta fatis impotriva societatii capitaliste si instaurarea celei comuniste.
  Tovarase DD “Mandela” de ce vrei sa te chinui atita amar de vreme in pirnaie cind putem trece peste perioada aceasta senini si sa te impuscam ca pe Ceausescu, care si el, din dragoste netarmurita pentru poporul roman, l-a pus la o fantastica cura de slabire? Nici el nu vroia ciocoi noi prin jurul sau. Suna ca o blasfemie la adresa bunastarii familiei sale.
  Si mai vrei din cite am citit sa cumperi intreaga economie a Romaniei, nu cu banii tai, ci ai poporului sau a fraierilor de straini, ca tot comunistul plin de idei. Pentru isprava asta e mai simplu sa renunti la partiduletul domniei tale si sa te pui in capul listei la Partidul comunist, participind si promitind o viata mocca tuturor, daca vei fi ales ca presedinte. Poate ca poporul, satul de atitea esecuri comuniste, petrecute la el in tara o vrea sa se vinda cu tara cu tot la straini, ca sa nu te mai obosesti mataluta atit de tare!
  Putem zice ca DD are si un dram de noroc! Pina la ora aceasta marile concerne din domeniu nu si-au facut timp sa citeasca despre privatizarea Oltchim, asa ca nu partcipa la procesul “modern” de privatizare din Romania spre binele natiei noastre, care poate se va trezi si-l va alerga pe DD cu pietre. Sau serviciile secrete nu si-au facut datoria “dormind in post” si au pierdut intilnirile deosebit de oportune pentru afacerile lui DD. Om trai si om vedea masinatiunile politice de la Bucuresti unde comunistii sint buni de inregistrat pentru mirsaviile lor in cartea recordurilor.

 2. chiar se poate abera in halul asta ??? poate DD in Direct are firme puternice in spate care vor sa rupa piata !!! sau o fi doar o brambureala pentru voturile inainte de alegeri !

 3. @ mike vrei sa zici ca un concern nu poate plati un translator, daca vrea sa intre pe piata din Ro si prefera serviciile “gratuite” ale lui DD? Astea sint basme cu investitorul din umbra.
  Dupa logica aceasta orice roman poate sa promita marea cu sarea si apoi sa fuga repede la umbra unde un investitor sta sugind cu paiul o bautura racoritoare. De la acesta ar lua ordine precise si ar urla pe micile ecrane cit de mari si tari sint ei, iar guvernul un netrebnic. Momentan stapinul la Oltchim e guvernul si ca orice proprietar ii va intoarce spatele lui DD dupa cele 10 zile legale de asteptare.

  Ideea ca DD trebuie sa dea cu subsemnatul pe la mititica e o idiotenie. Patronul e patron si se gindeste la banii lui. Daca considera ca au fost schimbate conditiile de privatizare din anexele la contract, adica a vrut sa cumpere mere si s-a trezit cu pere, normal ca patronul respectiv sa faca figuri si sa ceara respectarea clauzelor din contractul de privatizare.
  Comunistii ramin comunisti, chiar si la peste 22 de ani de la Revolutie. Ii dau inainte cu puterea poporului si il transforma pe patron in Zmeul Zmeilor, care trebuie pedepsit.
  Dar aici este vorba de bani, pe care tovarasii nu ii detin, nestiind cum sa-i faca. Ei se pricep doar la cheltuirea lor in numele binefacerilor oferite poporului. Asa s-a ales praful si de combinat sub maiestrele guvernari ale lui Boc, cind PDL a ingropat cit ai clipi ditamai intreprindere de stat, care nu avea singura cum sa se scufunde. Poporul roman trebuie acum sa multumeasca geniului Marelui Cirmaci de la Cotroceni, care a dus cu toata dragostea economia romaneasca la scufundarea deplina. Si mai ales sa scuipe pe serpisorii rosii din USL, care dupa alegeri vor deveni adevaratii balauri din povesti, la fel ca si colegii lor PDL-isti.

 4. DAN DIACONESCU NI L-A BAGAT PE BASESCU PE GAT LA OTV IN 2009 LA PREZIDENTIALE – ORI S-A INSELAT DECI E PROST ORI NE-A PACALIT DECI E HOT, SECURIST , BASIST .

 5. Domnu’ Soviani, aveti dreptate. Acest Dan Diaconescu a fost depistat a fi un ventriloc neserios si de catre marele procuror DNA Gheorghe Bocsan in 2010. Alte mari valori ale tarisoarei au avut opinii asemanatoare in privinta lui Dan Diaconescu: Plesu, CTP, etc.
  Marele pericol (COD ROSU !) este insa altul: ventrilocu neserios Dan Diaconescu vrea sa puna mana pe combinatul chimic Oltchim in primul pentru a ingurgita substante chimice care l-ar ajuta sa se transforme in varcolac sau poate in vampir, un adevarat pericol.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: