Doar 3 timbre cap de bour certificate drept veritabile in Muzeul Filatelic Roman!


Din peste 200 de timbre din diversele serii ”cap de bour” detinute de Romania, prin intermediul Muzeului Filatelic Roman, doar 3 sunt certificate drept veritabile. Declaratia a fost facuta la Money TV de Ioan Cristescu – directorul Muzelui National filatelic. Detalii in fisierul Video de mai jos:

Mai mult, desi exista peste 11 milioane de timbre in cadrul Muzeului Filatelic, Ministerul Culturii a acreditat doar doi specialisti care pot distinge un fals de un timbru adevarat. Declaratia VIDEO o gasiti mai jos:

Dezbaterea despre ce se intampla cu colectia de timbre a Romaniei veti putea vedea in a doua emisiune dedicata acestui subiect, azi, miercuri, de la ora 19.15, la Money TV. Money TV este preluat de toate societatile pe cablu pe frecventa postului GIGA TV.

Tot in aceasta seara, veti afla cat costa un Grigorescu fals!

 Categories: Stiri, The Money Show

Tags: , , , , ,

3 replies

  1. Cum targetul dumneavoastra nu este format din gospodine pasionate de telenovele sau adolescenti care va citesc in loc sa invete pentru Bac, ci din oameni cu joburi full time, ar fi indicat sa folositi alta metoda de gazduire a clipurilor video, majoritatea companiilor restrictoneaza accesul la youtube. Cică ar scădea productivitatea sau ceva de genul asta. 😀

  2. Nu m-ar mira sa aud de achizitii de timbre Cap de Bour false la pret de achizitii originale cum s-a imtamplat cu bratarile dacice sau alete escrocherii ale infractorilor, pusi pe capatuiala, rapida in varful unor institutii ale statului roman.

  3. bratarile dacice sunt originale.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: