Probabil cel mai bun interviu din aceasta campanie electorala: Unu la unu cu Adriean Videanu


Miercuri seara (7 noiembrie), ora 19.10, la Money.ro TV, l-am intervievat pe Adriean Videanu, coordonatorul de campanie al Aliantei Romania Dreapta si foarte posibil – propunerea de premier a Aliantei (daca ARD – adica PDL + FC + PNT + altii – va castiga alegerile).

De regula, stiti ca public pe blog doar parti din interviu. Intrucat consider ca emisiunea ”Ministerul de Finante” la care a participat domnul Videanu a fost una absolut exceptionala (prin calitatea succesiunilor intrebari-raspunsuri si prin informatia relevata in timpul interviului), il public integral.

Un scurt rezumat insa: Videanu a dezvaluit conditiile in care ar accepta sa fie desemnat premierul Romaniei, pe cine vede domnia sa premier in cazul in care dansul nu va fi desmenat, care este propunerea sa de ministru de finante si modul in care vede ”repornirea” Romaniei daca ARD va castiga guvernarea.

Totodata, impreuna cu fostul ministru al Economiei am facut un bilant al gradului de indeplinire al celorlalate doua programe guvernamentale pe care domnul Videanu le-a conturat (2009 – la guvernare cu PSD, si 2010).

Va marturisesc ca acest interviu merita urmarit integral. Enjoy!

Partea 1 – Adriean VIdeanu despre optiunea de a fi prim-ministru

Partea 2 – Adriean Videanu despre programul de guvernare ARDCategories: Stiri, The Money Show

Tags: , , , ,

3 replies

  1. Cu tot respectul , dar timpul lui Videanu s-a scurs !Cautati si aduceti in primplan fete noi ,credibile in care sa mai putem avea un gram de incredere !

  2. Urmatorul interviu cu Videanu va fi realizat printre zabrelele gratiilor de la Rahova.

  3. Omul si-a spus ofurile lui vizavi de programul ARD.. Vedem ca, la fel ca si alti miliardari de carton, omul videanu se pricepe bine sa faca afaceri cu STATUL (si pentru asta a studiat temeinic macroeconomia). Cind e vorba sa-si explice neresusitele din trecutul guvernarilor PDL acolo vedem ca de vina a fost criza si ca nu s-a putut nici anticipa corect datele despre bugetul national si nici solutiile. Mai, tata, mai videanule, ce te faceai daca conduceai o firma cu adevarat privata, adica care avea numai legaturi comerciale cu alte firme private? O puneai de faliment si apoi ne explicai de ce s-a intimplat asa, sau acolo fiind in joc banii tai, cuvintul faliment nu trebuia sa existe?
    De ce incearca videnii sa ne prosteasca cu televizorul? Nu este mai simplu sa zica: Dragi cetateni, din 2005 si pina acum v-am prostit bine si, daca v-a placut, va vom prostii si de aici incolo!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: