Trei întrebări pentru Mugur Isărescu. Și trei răspunsuri. Azi, de la ora 18.10, la Money TV


Guvernatorul BNR Mugur Isărescu a susținut ieri briefingul de presă de după ședința de politică monetară. Am avut oportunitatea să îi adresez 3 întrebări care se referă la:

1. Oportunitatea introducerii EURO, cât mai rapid

2. Oportunitatea unui nou acord cu FMI

3. ”Dispensele” acordate la acordul cu FMI și cine este responsabil de neîndeplinirea criteriilor

Întrebările și răspunsurile, azi, la Money TV, de la ora 18.10.Categorii:Stiri, The Money Show

Etichete:, , , ,

2 răspunsuri

  1. Euro nu mai exista,Romania este distrusa aeconomic de mafia regimului infractioanl Basesuc Traian;
    Imprumut nou cu FMI ,nici intr0pun caz, acest imprtum,ut ar ascunde miliardele de doalri furate de infractorii Basescu, Videanu,Udrea si toti infractoriiacum aciuiati in batjocoritoarea si neonazista Miscare Populara.
    Sa spuna Isarewscu cate sute de milioane de lei sunt date mafiotului Basescu pentru a-si face neonaziosta miscare populara.
    iSARESCU INAINTE DE A RASPUNDE LA A TREIA INTREBARE SA SPUNA UNDE AU AJUNS BANII LUATI DE CRIMINALUL SECURIST BASESCU TRAIAN SI DE GRUPAREA DE CRIMA ORGANIZATA SOCIO-ECONOMICA PDL-ARD -BASESCU -UDREA -BOC DE LA FMI PENTRU CA INFRASTRUCTURA ESTE INEXISTENTA, LOCURI D E MUNCA NU S-AU CREAT IN REGIMUL MAFIOT BASESCU TRAIAN.

    Intrebare pentru Isarescu ,sa spuna despre complicitatea BNR in infestarea bancilor private cu capital strain cu infractorii ai crimei organizate financiar bancare romanesti.Caz concret ,cum au inselat Credit Europe Bank NV din Olanda prin jefuirea multor miliarde de euro in asa zise contracte de credit ipotecar,in fapt jaf la banii olandezilor pentru ca toate contractele incheiate de „angajatii” romani sunt PENALE.

  2. Aoleu, mi-a stat inima… Am crezut, pentru o clipa, ca a coborat Isarescu din turnul de cristal sa vina in emisiune… Nu stiu daca Isarescu trebuie intrebat ceva cu speranta de a creste gradul de cunoastere al omenirii…. Va raspunde, inevitabil, in acelasi limbaj de lemn francmasonic care nu-l angajeaza cu absolut nimic nici pe el nici instutia pe care o conduce. Cred ca e pierdere de vreme sa-l mai intrebati ceva pe Isarescu. E un pion al Mafiei care a pus Romania pe chituci si isi joaca in continuare rolul. Numai ca lumea a inceput sa se trezeasca si nu mai pune botul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: