Cazul TAROM. În exclusivitate, un interviu cu noul director executiv, Nicolae Demetriade


Nicolae Demetriade a fost invitatul meu, la Money TV, la putin timp dupa ce a fost desemnat director executiv al companiei TAROM.

Emisiunea a fost difuzata saptamana trecuta, dar urmare a foarte multor cereri pe a publica pe internet emisiunea, fac asta acum. In interviul urmator veti vedea cum raspunde noul director executiv al companiei reticentelor initiale avute de Consiliul de Administratie in privirea cooptarii domniei sale in conducerea companiei si ce i-a facut pe membrii Consiliului de Administratie sa treaca peste reticentele initiale.

Deasemenea, Nicolae Demetriade raspunde afirmatiilor lui Lucian Isar la adresa companiei, managementului privat si a planului de restructurare. Lucian Isar a fost invitatul meu in emisiunea de cu o zi inainte de obtinerea interviului cu Nicolae Demetriade. Emisiunea cu Lucian Isar o voi posta, deasemenea, in curand , aici pe blog.

Dealtfel, am promisiunea domnilor Demetriade si Isar ca vor fi invitatii mei la Money TV in emisiunea de luni, 8 iulie 2013, de la ora 18.10. Pana atunci va invit sa urmariti, in exclusivitate, interviul cu Nicolae Demetriade, dand click pe fotografia de mai jos:Categories: Stiri, The Money Show

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: