Cazul TAROM. În exclusivitate, un interviu cu noul director executiv, Nicolae Demetriade


Nicolae Demetriade a fost invitatul meu, la Money TV, la putin timp dupa ce a fost desemnat director executiv al companiei TAROM.

Emisiunea a fost difuzata saptamana trecuta, dar urmare a foarte multor cereri pe a publica pe internet emisiunea, fac asta acum. In interviul urmator veti vedea cum raspunde noul director executiv al companiei reticentelor initiale avute de Consiliul de Administratie in privirea cooptarii domniei sale in conducerea companiei si ce i-a facut pe membrii Consiliului de Administratie sa treaca peste reticentele initiale.

Deasemenea, Nicolae Demetriade raspunde afirmatiilor lui Lucian Isar la adresa companiei, managementului privat si a planului de restructurare. Lucian Isar a fost invitatul meu in emisiunea de cu o zi inainte de obtinerea interviului cu Nicolae Demetriade. Emisiunea cu Lucian Isar o voi posta, deasemenea, in curand , aici pe blog.

Dealtfel, am promisiunea domnilor Demetriade si Isar ca vor fi invitatii mei la Money TV in emisiunea de luni, 8 iulie 2013, de la ora 18.10. Pana atunci va invit sa urmariti, in exclusivitate, interviul cu Nicolae Demetriade, dand click pe fotografia de mai jos:Categorii:Stiri, The Money Show

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: