Cazul Tarom. Fostul membru al CA, Lucian Isar, vorbeste in exclusivitate despre cazul TAROM


Lucian Isar, membru in consiliul de administratie al comapaniei TAROM pana la sfarsitul lunii mai, mi-a acordat saptamana trecut un interviu in care a prezentat motivele (asa cum le vede domnia sa) pentru care managementul companiei TAROM a devenit indezirabil pentru majoritatea membrilor Consiliului de Administratie.

Lucian Isar a prezentat si opinia sa privind numirea lui Nicolae Demetriade in pozitia de director executiv al companiei. Nicolae Demetriade a prezentat propria versiune in care a explicitat cum a ajuns de la ”persoana indezirabila” in TAROM (indezirabila pentru Consiliul de Administratie) la  ”persoana preferabila” (pentru acelasi consilu de administratie.

Explicatiile lui Nicolae Demetriade le puteti vedea urmarind interviul cu domnia sa, publicat aici:

https://soviani.com/2013/07/03/cazul-tarom-in-exclusivitate-un-interviu-cu-noul-director-executiv-nicolae-demetriade/

Opinia lui Lucian Isar o puteti vedea urmarind interviul cu domnia sa, aici:

După ce ați văzut opiniile diferite ale fostului membru al CA al TAROM – Lucian Isar și ale actualului membru al CA – Nicolae Demetriade (actualul director executiv al companiei), va invit sa va consolidati concluziile urmarind emisiunea de luni, 8 iulie 2013, de la ora 18.10, la Money TV. Domnii Nicolae Demetriade si Lucian Isar vor fi, impreuna, invitatii mei la emisiune. Nu uitati ca emisiunea poate fi vizionata la Money TV. Money TV poate fi receptionat pe toate retelele de cablu fie sub nume propriu ”Money TV” (este un alt post de televizune fata de cel care il regasiti sub sigla Money Channel), fie preluat in direct sub frecventa ”Giga TV”.

Va astept luni, de la ora 18.10, la emisiune.Categorii:Stiri, The Money Show

Etichete:, , , , ,

1 răspuns

  1. Unul dintre interesele CA este faptul ca au firme sau sunt implicati in firme care livreaza servicii financiare. Asa se explica de ce musiu Pascariu si musiu Demetriade spun ca dau afara de la Financiar si Comercial (unde procentul de salarii este minuscul fata de fondul total de VENITURI salariale – nici vorba de economii reale). Asa se explica si faptul ca au injectat un Sef de Departament Financiar („fost” CFO Oracle, iar colegul sau CEO este in CA CFR) – ca s-a instalat INAINTE de a fi angajat TAROM (acces la informati etc.) – care nici pana in ziua de azi nu are decizie de numire pe post (no problem – o face dl Pascariu sau dl Demetriade retroactiv, ca si cu altii) -a carui misiune, deja in aplicare este sa afle cat mai multe, sa strice ce se face – ca sa poata aduce argumente ref externalizare – sa dea afara oamenii care stau in calea CA. cand vorbim de externalizare – vorbim de sume imense. Plus controlul total asupra banilor companiei , nu le mai sta nimeni in cale, cosmetizarea situatiilor financiare etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: