Traian Basescu NU aproba memorandumul cu FMI


Traian Basescu tocmai a anuntat ca nu aproba memorandumul cu FMI.

Inca nu mi-e clar – si imi cer scuze pentru asta – daca aprobarea de catre Presedinte este obligatorie. Nu stiu acest lucru, intrucat este o decizie fara precedent. De regula, aprobarea de care Presedinte este o formalitate.

Memorandumul TREBUIE semnat de catre ministrul/ministrii de finante si de catre guvernator.

Un lucru este clar – FMI nu va avea o pozitie dura din acest punct de vedere. Fondul vrea ownership din partea statelor. Fondul nu cere si nu poate cere o anumita masura ci doar un abumit efect.

Motivul neaprobarii este acela ca Traian Basescu nu este de acord cu taxa de 7 eurocenti pe litru, introdusa in acciza.

Voi reveni.Categorii:Stiri

Etichete:, ,

2 răspunsuri

  1. „Traian Basecu NU aproba memorandumul cu FMI”

    Titlul e corect.

    Vedeta din „Aventurile lui Habarnam” se pregateste pentru campania electorala. Pupinbasistii retardati vor fi ghiftuiti cu scenarii pregatite numa’ pentru ei.

    Cand a condus guvernul a majorat taxele aproape de limitele maxime din UE si a adoptat cele mai ridicole masuri de austeritate, iar de cand a ajuns in pozitia capra, nu poate sa refuze un oral pentru 7 centi.

  2. Toate, dar absolut toate reacțiile din ultima vreme ale Cotroceniului denotă ostilitate și rea voință vis-a-vis de guvernul statului al cărui președinte acest individ pretinde că este. Dacă Parlamentul s-ar întruni și ar vota cu majoritate de 2/3 demiterea acestui dușman înrăit al societății românești contemporane, invocand rezultatele finale ale recensământului populației, cine ce ar avea de zis? Poate fi ignorată de către UE sau US hotărârea Parlamentului Națiunii Române, ales în mod democratic ? Oare între timp nu s-au adunat suficiente motive pentru ca aceștia să se fi convins cu cine au în realitate de-a face și căt de mult rău poate acesta face țării sale, iar, mai nou și vecinilor, cât și UE în ansamblul său?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: