Autoritatea de Supraveghere Financiară are un nou web-site: www.asfromania.ro


Aș fi încântat dacă aveți timp să navigați câteva minute pe www.asfromania.ro. Din punctul meu de vedere este unul dintre cele mai prietenoase site-uri institutionale din România. Dar eu sunt subiectiv.

As fi recunoscător dacă ne-ați transmite impresiile și sugestiile dumneavoastră fie aici, pe blog, fie la web@asfromania.ro

Navigare plăcută: www.asfromania.roCategorii:Stiri

Etichete:, , ,

6 răspunsuri

 1. Daca vreti sa faceti o chestie desteapta la ASF, obligati societatile asiguratoare de RCA sa preia integral, reparatia masinii omului in caz de dauna, fara sa mai puna oamenii pe drumuri.
  Cu alte cuvinte, etapa numita „reparatie la service” sa fie integral gestionata intre asigurator si service, sa nu mai existe discutiile care exista in prezent. Asa e in tarile civilizate. Omul cand plateste RCA, plateste sa beneficieze de un serviciu complet, nu de o parte a lui.

  In privinta noului site, sa fie intr-un ceas bun! O sa se umple de petitii in cel mai scurt timp.

 2. @cristian
  ha ha ha ,e purtator de cuvant……………..
  ca pan la urma doar sti cum functioneaza romania ……
  ce sanse de reusita are o ideie buna,una care face lucrurile sa fie mai simple,normale,din care sa castige farieru de rand?
  ha ha ha ma faci sa rad de ma prapadesc……ha ha ha

 3. Ar fi interesant sa existe si o varianta in limba engleza…

 4. D-nul Soviani , ASF prin Regulamentele sale , mai nou cere publicarea unor rapoarte si documente nu numai in limba romana ci si in limba engleză , făra ca legislaţia şi anexele orientative să fie puse pe sit-ul ASF şi in limba engleză, aşa că emitenţi răspund la cerinţe cum îi taie capul. Pareare mea este că nu este suficient să fie dorită o variantă a sit ASF şi al legislaţiei şi în limba engleză. ESTE OBLIGATORIE de la o instituţie care cere acest lucru acelora care vrea săi reglamenteze.

 5. nu inteleg de ce la intocmirea actelor de vinzare -cumparare,si masina are asig.valabila, dece noul proprietar sa plateasca la aceiasi masina alta asigurare nu este logic acest bani in plus se fura din buzunarul clientului vedem ce spune instanta de judecata

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: