Dupa 30 de ani :)


Multumesc foarte mult celor care mi-au urat deja, imi ureaza, sa imi vor transmite urari de La multi Ani astazi! Si profit de prilej pentru a le intoarce urarile si pentru a exprima cateva ganduri:

1. Niciodata pana acum nu am primit atat de multe urari, atat de repede, atat de devreme! Este evident vorba si despre progres tehnologic (nu mi-a venit sa cred ca aveam pe mail peste 100 de mesaje de La Multi Ani din partea prietenilor de pe facebook, si asta la ora 5.30 dimineata:) Va multumesc mult.

2. Asa cum imi doresc mie si familiei, va doresc si dumneavoastra multa sanatate! Restul vine de la sine, prin educatie, credinta si buna-credinta in tot ceea ce facem

3. Implinesc 37 de ani(la ora 7 dimineata) si am cautat o fotografie de la o aniversare din trecut (tatal meu, foarte pasionat de fotografie mi-a facut un bagaj serios de aminitiri foto impresionante – multumesc! Iar mama mi le-a pastrat cu grija!). Si este un bun prilej sa multumesc familiei, sa imi aduc aminte cu bucurie si lacrimi in ochi de bunicul – de “Tataie Sandu”. Imi este dor de el!

4. Fotografia pe care o atasez a fost facuta de tatal meu in urma cu putin mai mult de 30 de ani, dupa absolvirea clasei I (de aici si titlul acestui post – nu ca sa ma dau mai tanar cu 7 ani:)). Facand zoom pe fotografie, am observat ca este semnata de doamna Maria Cuvatov (invatatoarea mea din clasele 1-4 de la Scoala 19). Si mi-am adus aminte si doamna Hedesiu (profesor de educatei fizica) – fiind incantat sa ma intalnesc cu dansa, dupa atatia ani, pe facebook (si este foarte activa pe facebook). Profit de prilej pentru a multumi TUTUROR profesorilor mei pentru indrumari si pentru educatie.

Iata si fotografia (facuta in 29 iunie 1984, in curtea Scolii Generale nr. 19):

Autosave-File vom d-lab2/3 der AgfaPhoto GmbHCategories: Editoriale

Tags: ,

10 replies

 1. MULTI ANI cu SAN ATATE, IMPLINIRI si tot ceea ce iti doresti alaturi de cei dragi!LUMINEAZA pe mai departe!

 2. Radu, La multi ani! M-a emotionat fotografia ta! 🙂 Numai bine!

 3. La multi ani, Radu! Frumos mesaj. (mi-ai adus aminte de coronita din flori artificiale si de cartile frumos ambalate in celofan, ce vremuri linistite!)

 4. sa-ti dau ceva poze cu tine acum 20-25 ani? :))

 5. apropo, inca odata La multi ani!

 6. La multi ani, Domnule Soviani! 37 de ani – o vârsta super frumoasa. Sa fiti sănătos!

 7. La multi ani! Radule…..pe cand o emisiune la tv cu d-nul Dorin Ghidiu ??? asteptam de mult opiniile lui despre situatia economica mondiala

 8. Buna seara Domunule Radu Soviani,
  Ma numesc Vasile Emil si in urma cu multi ani am urmat cursuri de achizitii publice cu Domnul Soviani, cred ca era tatal Dumneavoastra sau unchiul Dumneavoastra, Legislatia achizitiilor publice in Romania facea atunci primii pasi.
  Imi aduc aminte ca acele ore erau foarte interesante si erau legate mult de implementarea noilor proceduri. Nu imi amintesc prenumele Domnului Profesor, dar as putea cauta notitele de la cursuri.
  As dori sa mai stiu daca mai este activ si unde?
  Cu stima,
  Vasile emil-0757.271.361

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: