Despre legea darii in plata. Astazi, la Realitatea TV.


Astazi, de la ora 21.00 la ora 22.00, realizez emisiunea Agricultura în 60 de minute, la AGRO-TV. Apoi, de la ora 22.20 voi fi invitatul lui Rares Bogdan la emisiunea Jocuri de Putere, difuzata la Realitatea TV. Ii multumesc lui Rares pentru invitatia pe care am acceptat-o si pentru ca am primit numeroase solicitari pe facebook/blog, din partea dumneavoastra, de a participa la aceasta emisiune. Asadar ne vedem si la 22.20. Este inca o zi lunga pentru mine, dar subiectele sunt importante.

Citiți și:

Avea nevoie Bogdan Olteanu să fie ajutat să ajungă viceguvernator BNR?



Categorii:The Money Show

Etichete:, ,

8 răspunsuri

  1. Multumim Radu Soviani si asteptam cu interes emisinea din seara asta.

  2. Buna seara. De ce nu se spune nimic de faptul ca printr-o scrisoare a anpc bancile au marit ilegal marjele din contracte.
    De aici a inceput tot raul.

  3. Postare Anne-Marie Dimi Marcu / facebook/ Jocuri de putere – editia precedenta despre darea in plata:
    Il iubesc pe Turcan….sclavagism mai mare decat cel practicat de banci din momentul crizei…nu exista nicaieri in tarisoara asta!!!! Toti salariatii cu zeci de ani de munca, pe care i-au muncit 10-12 ore pe zi si au construit tot ceea ce sunt azi bancile, cei care aveau cat de cat un salariu decent ( nu de mii de euro ci pana in 1000 de euro) au fost dati afara ca niste pantofi uzati, fara somaj etc…si fara compensatii ‘spectaculoase’…. Nu ne mai angajeaza nimeni la 50-55 de ani, ni se inchid usile pentru ca suntem prea competenti, prea experimentati….si stim prea multa meserie!!!!!… Se lucreaza cu new-entry care habar nu au ce inseamna banca, terorizati de target-uri imposibil de realizat si vesnic amenintati cu celebrul dicton: daca nu iti convine pleaca pentru ca mai sunt 1000 la usa care cauta de lucru!!!! ITM-ul nu a facut nici o data un control real al timpului lucrat: o banca deschis de la 9-5 inseamna ca salariatii lucreaza de la 8- 18/19 sau chiar mai tarziu! Sedintele, teleconferintele sunt de la 8 dimineata sau seara dupa ora 7…. Oamenii sunt platiti 8 ore…dar lucreaza ‘cat este nevoie’…

  4. dnle soviani eu am credit ipotecar la otp bank cesionat in ungaria.am verificat la biroul de credit si nu figurez cu acest credit desi am avut restante de 90 de zile.deci teoretic si practic pot sa imi mai iau un credit,stie bnr asta?iar zilele acestea otp a inceput sa dea notificari clientilor a caror credite au fost cesionate in olanda ca otp olanda a recedat creditele catre otp romania.oare bnr nu verifica aceste duble cesiuni care poate au ca scop fraudarea statului roman.e interesant de aflat cu cat le=au vandut in olanda si cu cat le=au readus in tara! mie imi miroase a penal!sper sa am dreptate!multumim pentru sprijinul acordat!

  5. Buna seara. La baza situatiei sta Riscul de Schimb Valutar, care, potrivit Principiului Nominalismului (se va restitui suma imprumutata in valuta imprumutata) este IN INTREGIME pusa in seama debitorului. In conditiile de volatilitate valutara contemporana, acest principiu este perimat. O solutie alternativa propun la: https://rischimbval.wordpress.com/

  6. Mii de multumiri si felicitari Radu Soviani. Luciditatea, clarviziunea si sumarizarea itemilor de interes au fost principalele caracteristici ale interventiilor salutare ale unui economist exceptiinal si ale unui om de un bun simt real: Radu Soviani. Adevarat e ca jalnicii, pateticii reprezentanti ai bancilor si-au dat cu stangul in dreptul si unul in altul si au reusit sa ne arate „scoala lor de manipulatori”, dar trebuia ca cineva sa le dea peste labute… Cred ca si sa ma cheme doamna cu zuluf la banca (???), pentru a-mi consfinti in scris anularea dobanzii la creditul in chf (???), nu m-as duce… MI-E FRICA DE RANJETUL EI!

  7. Felicitari, domnule Soviani. Inca o data, profesionalismul dumneavoastra si experienta jurnalistica si-au facut efectul exact cand trebuia.
    iar recapitularea celor 3 afirmatii periculoase ale d-lui Cinteza, a fost cireasa de pe tort. oricat s-au chinuit sa distraga atentia de la subiectele sensibile (atunci cand erau abordate), nu v-ati lasat pacalit si ati repetat intrebarile pana cand au raspuns.

    Felicitari! Si felicutari si domnului Turcan pentru abilitatea de a puncta esentialul problemei sistemului bancar, lui Alin iacob, moderatorului Rares Bogdan (in ciuda spatiului preferential alocat BNR-ului) si, in mod special, domnului Zamfir, initiatorul legii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: