Genialul răspuns al fiului unui fost ministru: ,,Am două firme pă numele meu”


,,Iarna nu-i ca vara” sau ,,succesuri” nu se mai simt singure. Fiului fostului ministru Rovana Plumb – Razvan Plumb – a definit, în opinia mea, ceea ce înseamnă transferarea ,,succesului” părinților, prin educație, către copii lor.

Cancan.ro l-a întrebat simplu pe Răzvan Plumb, cu ce se ocupă. Răspunsul este genial, și îl vedeți în fișierul VIDEO de mai jos (sursa cancan.ro):

Întrebarea CANCAN este simplă: cu ce te ocupi maestre? Răspunsul: ,,am două firme pă numele meu” arată în fapt cu ce se ocupă: se ocupă cu ce nu pot să se ocupe părinții, pentru că nu-i așa, dânșii trăiesc din salariile de politicieni, pe care le vor întregite prin privilegii denumite impropriu ,,pensii speciale”. Și dacă ,,firmele” sunt pe numele lui și a ajuns să le dețină, ale cui sunt?

Mă întreb: ginerele lui Vasile Blaga are și el vreo firmă ..pă numele lui”?

Ginerele lui Traian Băsescu – Bogdan Ionescu, are și el vreo firmă ,,pă numele lui”? Că era cât pe ce ca prietenul Adriean Videanu să îi dea un job de secretar economic III la ambasada României din Franța. ,,Pă numele lui”

Băiatul lui Dan Drăgoi – Bogdan Drăgoi, are și el vreo firmă ,,pă numele lui”? Sau a deținut vreo funcție ,,pă numele” lui?

Claudiu Cercel Duca, executiv în cadrul BRD – pe care, nu-i așa, Bebe Ionescu – cuscrul lui Train Băsescu – nu prea îl cunoaște (declarații în dosarul Bancherilor), are și el vreo firmă/participație ,,pă numele lui”?

Sorin Popa – fost director în cadrul BRD, o fi primit și el vreo funcție ,,pă numele” lui?

Remus Truică o fi derulat și el ceva afaceri ,,pă numele” și în interesul lui?

Fiul cel mic al lui Adrian Năstase  – angajat consilier la europarlamentarul Cătălin Ivan, are și el vreun job ,,pă numele lui”? (am scris acest exemplu pentru simplul motiv că sunt întristat la maxim că după ce oameni care prin tranziție au reușit să dispună de mijloacele financiare necesare pentru a își trimite copiii la școli în străinătate (și pe care m-aș aștepta să îi văd în poziții cheie în state altele decât România și subordonați/superiori ierarhic altora decât românilor) par să apeleze tot la clasicele ,,pile” și ,,ai pe cineva” pentru a (auto) sabota propriile eforturi financiare (dacă au fost eforturi și dacă au fost proprii) de a își trimite copiii la școli în străinătate, pentru a învăța ȘI ALTCEVA decât au învățat ei înșiși.

Ioana Băsescu are și ea un notariat ,,pă numele” ei?

Victor Ponta, Gabriel Oprea, Petre Tobă au și ei câte un doctorat ,,pă numele” lor?

Viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu, fi primit și el o funcție de la Parlamentul României în Consiliul de Administrație al BNR – ,,pă numele” lui? Că traseul profesional și talentul, în opinia mea, nu îl recomandau pentru această poziție, din care, pentru că are o funcție ,,pă numele lui”, amenință Parlamentul care l-a numit, cu DNA-ul.

De fapt, exprimarea ,,antreprenorului” / ,,omului de afaceri” Răzvan Plumb, care se ocupă ,,cu carne”, are ,,două firme pă numele” lui și conduce o mașină care ne e ,,pă numele” lui, arată exact ceea ce  eșaloanele care și-au împărțit economia României după decembrie 1989, artizane ale capitalismului de cumetrie/de privilegii, au urmărit: transferul de active naționale prin ,,firme” ,,pă numele lor” și poziții cheie ,,pă numele” lor. Pentru ei și pentru urmașii lor.

Tehnocrații, care au primit instituțional posturi ,,pă numele” lor, au fost rechemați acum la post, în țară, dânduli-se portofolii de ministru ,,pă numele” lor. De unde fac exact ceea ce au făcut întotdeauna: ,,pă numele” lor devin făptași pentru cei care le-au oferit poziții/dețineri/participații ,,pă numele” lor.

O fi primit și familia prezidențială vreo casă ,,pă numele” ei? Decizia definitivă și executorie a Curții de Apel Brașov arată, fără dubii că, dacă a avut, trebuie să o dea înapoi. Iar justiția trebuie să investigheze în continuare cum a ajuns familia prezidențială să dețină și uzufructeze (INCĂ !!!!) ceea ce nu ar fi fost îndreptățită să aibă. Și cum au ajuns casele din Sibiu ,,pă numele” lor.

 Categorii:Editoriale

Etichete:, , , , , , , , ,

2 răspunsuri

  1. „pa numele lor” au luat unii credite pentru afacerile „pa numele lor” si uite, noi, ăștia multi, nu mai avem nume pentru ei, ci doar datoria de a ne onora niște contracte, cu sau fără clauze abuzive.

  2. Doar sa platim impozite „pa numele lor”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: