Astăzi, de la ora 21.30, sunt invitat la Antena 3.


Am fost invitat să particip în această seară, de la ora 21.30, la emisiunea Sinteza Zilei, la Antena 3. Am acceptat (spre supărarea unora care ar face orice ca să nu mai îmi expun ideile, raționamentele și previziunile, vreodată, în fața unui public larg). Prin urmare, cei care doresc să vadă ce cred despre guvernul tehnocrat, despre actele și faptelor miniștrilor și despre eficiența guvernării (temele emisiunii), pot vedea acest lucru urmărindu-mă de la ora 21.30, la Antena 3.

Nu a fost o zi ușoară (am participat, la invitația Ziarului Bursa și Comisiei Juridice din Camera Deputaților, la o masă rotundă dedicată legii Dării în plată. Spun masă rotundă și nu dezbatere, întrucât oficialii BNR și bancherii au refuzat să onoreze invitația Parlamentului și au preferat o atitudine cripto-comunistă, de împrăștiere de manifeste cu îndemnul ,,Votați Soarele!” – voi publica înregistrarea intervenției mele, ceva mai târziu, pe blog și veți vedea de ce am expus public acest raționament).

Probabil se va analiza în emisiune și ceea ce eu numesc știrea zilei din data de 14 martie 2016: denunțurile fostei nore a lui Virgil Măgureanu care includ și fapte la care fosta doamnă Măgureanu ar fi fost martoră. Înțeleg din sursele media că numele lui Mugur C. Isărescu este specificat în denunț. Dacă acțiunile lui Mugur C. Isărescu enunțate în denunț sunt adevărate, avem oare un motiv în plus să analizăm atitudinea domnului Guvernator vis-a-vis de legea dării în plată? Eu cred că da!

Legat de această știre, rămân totuși la curiozitatea inițială generată de denunț: Despre Bebe Ionescu, nimic? Ne vedem la ora 21.30!Categorii:The Money Show

Etichete:, , , , , , ,

4 răspunsuri

  1. Buna seara,

    Va urmaresc interventiile si emisiunile la care participati.
    Nu sunt fan antena 3, dar cat timp sunteti in emisiune voi urmari.
    Sunteti printre putinii jurnalisti de valoare din aceasta tara.

    Bravo.

  2. La comentariul de pe facebook adaug ca ti-am descoperit blogul de curand si mi-a fost dor de ideile tale. Mai iesi si tu „pe sticla” . Sau parafrazand un dicton celebru: Iesi pe sticla dle. Soviani, iesi oriunde [la „orice” post], ca sigur va ramane ceva [in mintea publicului, in urma aparitiei tale]. G.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: