Despre căutarea copacului perfect de către Condrea și despre scrumiera gasita pe traseu


Ieri seara, la Antena 3, am prezentat ceea ce poate fi o alta proba importanta in dezlegarea raspunsului la intrebarea: chiar a condus Dan Condrea Opelul in cele 13 ,,drumuri” identificate pe o camera de supraveghere?

Cel mai facil raspuns care s-a dorit ca motivatie a celor 13 ,,drumuri” este ca Dan Condrea, tim de peste o oră, ar fi căutat copaculul perfect in care sa se infiga cu viteza. să moară și s Am venit si cu o alta varianta, prezentata pe larg, la Antena 3, in emisiunea din 1 iunie 2016, si anume: nu Dan Condrea era cele care plimba masina de 13 ori, in intervalul orar 17.31 – 18.38 pe Soseaua Unirii.

Scenariul alternativ pe care l-am conturat este ca daca Dan Condrea ar fi aparținut unui serviciu de informatii, si ar fi dorit sa vorbeasca cu superiorul lui pentru a fi sigur de protejarea sa în continuare, o putea face portejat doar intr-un singur mod, iar acela includea  plimbarea Opelului pe durata intalnirii de catre un alt sofer. Scenariul este urmatorul:

1. Dan Condrea soseste cu Opelul pe Soseaua Unirii (probabil dinspre Buftea, intrucat pe camerele din Corbeanca nu apare)

2. Dan Condrea este preluat de ofiterul de legatura, transferat intr-o alta masina, iar Opelul (cu telefoanele lui Condrea) este preluat de cineva care face drumuri zanatice intre Buftea si Corbeanca, pentru a preveni/ingreuna eventuala monitorizare si pentru ca eventuala monitorizare a conexiunii celulare (aici am certitudini mari ca putea fi produsa si atunci si ulterior), prin triangulatie, sa pretinda ca Dan Condrea este in miscare in timp ce acesta se afla la intalnire in locatia conspirativa;

3. Dupa intalnirea care merge prost, Dan Condrea ajunge din nou in Opel, prin preluarea de la cel care a plimbat masina. Inainte de avea rezultate oficiale ale expertizei tehnice masinii, mi-e greu sa pronunt in ce stare a ajuns Condrea in Opel: viu, trist și nevătămat, sau altfel.

4. Opelul intră în pom, avand ca rezultat faptul că Dan Condrea devine de nerecunoscut iar identificarea se poate face doar după declarațiele soției și probele ADN.

Desigur, imediat ce Parchetul va prezenta imagini credibile că numai Dan Condrea se afla la volanul Opelului în cele 13 ture, scenariul conturat de mine își va pierde din consistența temporală. Dar faptul că Parchetul, după ce a scurs ,,pe surse” că gataaaaaaa! am găsit mașina lui Condrea pe camere (mașină care era de negăsit), inclusiv SMS-ul cu ,,meditez/reflectez” care ar fi fost transmis de Condrea către soție în timp ce ar fi făcut ture căutând ,,the perfect tree” (SMS care în scenariul meu putea fi trimis și de cel care plimba mașina lui Condrea), iar după dezvoltarea acestui scenariu  nu mai vin informații pe surse (care pot contribui la aflarea de către public, realmente, a ce s-a întâmplat în dupa-amiaza zilei de 22 mai), arată că este necesară oferirea de răspunsuri ferme și credibile la întrebările de mai jos:

1. A fost Dan Condrea tot timpul între 17.31 – 18.38 la volanului Opelului, în căutarea copacului perfect?

2. A fost singur Dan Condrea în Opel?

Scrumiera plină cu Pall Mall găsită la locul de întoarcere al Opelului în noaptea de 1 spre 2 iunie, care pare a fi de Opel Astra și care ar fi putut fi abandonată în grabă (dacă e din mașina lui Condrea) de cineva care nu dorea să lase urme și nu știa să golească o scurmieră de Opel (prin urmare a rupt-o și a arunct-o) este în posesia criminaliștilor pentru a identifica dacă aparține Opelului lui Condrea, sau nu.

Despre povestea scrumierei găsite care, daca se va dovedi că aparține Opelului, ar putea  deveni o probă cheie a cazului, aici, în intervenția mea VIDEO de ieri, de la Antena 3. Iar dacă se va dovedi că nu aparține Opelului, mă întreb, după ce procurorii au identificat că între 17.31-18.38 Opelul lui Condrea ar fi fost în căutarea copacului perfect, nu era normal să caute probe pe traseu și eventual să le găsească, chiar și după ce au fost măturate în mare grabă, și chiar ei să fi putut găsi ceva ce nu putea fi măturat, spre exemplu, scrumiera plină a nefumătorului Dan Condrea? Sau al altcuiva, care dintr-o coincidență perfectă și-ar fi aruncat scurmiera de la un al Opel Astra, cu totul și plină, la 2 kilometri de locul accidentului, în sau în jurul datei de 22 mai?

 

 



Categorii:Stiri

Etichete:, , , , , ,

3 răspunsuri

  1. Ati vazut vreodata o janta de masina sectionata perfect transversal ca si cum ar fi fost taiata la strung??? Uitati-va la janta fata stanga a Opelul lui Condrea sectionata in doua asa cum a fost ridicata de la fata locului de catre asa zisi anchetatori. Janta sectionata apare in filmele si fotografiile luate la fata locului, le gasiti pe net. Ceeace in mod sigur dovedeste faptul ca jamta a fost aranjat in mod subtil cu mult inainte de accident. Tot la fel cum pinionul gasit la fata locului nu putea sa fie de la cutia de viteza asa cum a fost precizat in presa, cutia fiind hidramata. Pinionul putand foarte bine sa fie de la un dispozitiv montat pe masina pentru ca acesta sa pota fi teleghidata de la distanta.

  2. Ori Condrea a fost plasat mort in scaunul soferului ori a condus viu masina care a produs accidentul, aceasta fiind ghidonata de la distanta prin telecomanda dintr-o autovehicul aflat in spatele acesteia la o departare convenabila. Asa se explica de ce masina lui Condrea n-a aparut pe camerele de inregistrare aflate pe traseu masina intrand in trafic dintr-o locatie apropiata de locul accidentului din care lipseau tocmai camerele de supraveghere. De aceea Condrea putea foarte bine fi omorat cu cateva ore inainte de ora accidentului, aceasta fiind o explicatie a lipsei sangelui in masina accidentata si la locul de unde a fost ridicat cadavrul lui Condrea. Iar pinionul gasit la fata locului mai tarziu dupa ce Politia a curatat chipurile locul impactului provine de la dispozitivul cu care a fost preluata comanda masinii de la distanta ci nu de la cutia de viteze care era hidramata. Iar faptul ca Politia a facut cercetari de mantuiala, indepartand masina distorsionata fara a face masuratorile minutioase care se impun la un asemenea accident sunt o dovada palpabila cum ca, Procuratura si institutiile abilitate ale statului nu vor ca se afle cauzele reale ale producerii acestui accident dar mai ales faptul cum ca, Condrea fusese posibil omorat inainte de producerea accidentului chiar de catre cei din structurile de forta ale sistemului din Romania care l-au tinut pe Condrea in brate si s-au umplut conturile si buzunarele cu mita data de cei de la Hexi Pharma. Si tocmai asasinarea cu premeditare a lui Condrea a facut ca acesta sa fie inmormantat la repezeala fara ca cadavrul acestuia sa fie cercetat in mod riguros de medicii legisti de la Institul de Medicina Legala. Este de asemenea posibil ca Condrea inaintea accidentului sa se fi intalnit cu unul dintre sefii SRI ce locuiesc chiar in zina unde s-a gasit moartea. Nu ar fi rau de cercetat daca Condrea s-a aflat in cercul de cunoscuti ai acelor generali din servciile secrete ce locuiesc in zona.

  3. Poate ar trebui luata in calcul si varianta in care masina a fost avariata anterior, cadavrul adus de la IML gata desfigurat si fara sange, pt ca toate indiciile duc spre o inscenare, nimic nu se leaga, exact asa cum a explicat si cascadorul cu mare experienta in astfel de accidente simulate, Marian Chirvase, pe mai multe site- uri. Masina nu s-a lovit pe fund, numai s-a rasturnat si totusi epava aceea era busita si la spate serios, etc. Iar lipsa unei anchete serioase a procurorilor, fara analiza fiecarui amanunt al accidentului, ci strangerea rapida a urmelor arata pe fata complicitatea tuturor institutiilor implicate in musamalizarea inscenarii si ascunderea adevarului despre un caz atat de grav precum acesta.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.