Astazi, de la ora 21.00, sunt invitat la TVR1. Despre revolutia fiscala ,,amanata” și anume:


,,Din motive obiective, revolutia fiscala care trebuia sa aiba loc vineri, 3 noiembrie 2017 a fost amanata pentru luni, 6 noiembrie 2017′ (…) Din motive și mai obiective, revoluția fiscală de luni, a fost amânată pentru miercuri”.

Cam așa ar suna o știre reală din România scrisă în modalitatea Times New Roman. Deja este comic. Pentru că miercuri se poate întâmpla orice.

Desigur, Mihai Tudose nu a fost o singură dată întors de ,,strategii de lungă durată” ai ,,PSD”. Ci de nenumărate ori, în special, vorba lui Gigi Becali ,,pe partea economica”. Scriam azi pe facebook: ,,inteleg ca dupa ce sedinta extraordinara a fost amanata de vineri pana luni, iar se amana sedinta ,,extraordinara”. Tipic Tudose: discutate si uitate, reambalate si rebagate.

Dacă ar fi să îl credem pe Tudose, revoluția fiscală este ,,discutată și uitată”. Azi dimineață, Mihai Tudose declara că ,,Vorbim despre un pachet mai mare chiar dacă la prima şedinţă de miercuri, lucrul acesta nu va intra, în ceea ce priveşte contribuţiile sau cred că nu va intra.”

Cateva ore mai târziu, reprezentantul ,,strategilor de lungă durată”, Ionuț Mișa, declara: ,,ordonanța privind noile prevederi fiscale intră miercuri în ședința de guvern. Avem toate avizele necesare. (…)” susținând, întrebat de ziariști ,,că nu știe declarația premierului de dimineață”, Mă rog, Mișa nu știe nici cât e prețul carburanților pe care el i-a scumpit.

Nici Tăriceanu nu știe cât e prețul carburanților și nu știe nici ce face guvernul; ,,Nu mă întrebați ce face Guvernul pentru că după cum știți, guvernul trebuie să decidă ce trebuie să facă”.

Îneerc un pronostic pentru ședința de guvern, cred eu, acoperind toate variantele:

a) ,,revoluția fiscală” nu se va afla pe ordinea de zi, și prin urmare, Mihai Tudose îl va trimite acasă, cel târziu miercuri, pe Ionuț MIșa.

b) ,,revoluția fiscală” se va desfășura după 2 amânări succesive între orele 10.03 și 10.07 la sediul Guvernului României și premierul României va trece încă o dată de la categoria ,,discutate și uitate” la ,,reambalate și rebăgate” modificările de cod fiscal, păstrându-l pe Mișa și dovedind, în ciuda tonului dur și ferm afișat ca nu prea își dă seama pe ce lume trăiește.

Oricum, persoanele care vor rata revoluția fiscală de miercuri o pot vedea în reluare la un termen care va fi stabilit ulterior, însă trebuie să aibă grijă, că apa e otrăvită la Sibiu, pentru că altfel nu se explică de ce…

Dupa 28 de ani, Liviu si Mihai repeta scena balconului de la CC:,,Nicule, mai da-le o suta le pensie”Categorii:Stiri

2 răspunsuri

  1. Era clar din mai cum se vede in declaratia cu subiect si predicat , vorba cuiva 🙂 , a ministrului economiei de atunci cum sta treaba cu maririle 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: