Un pariu cu vizitatorul arhivei SIPA, magistratul Cristi Danilet.


Facebook ma provoaca si ma intreaba la ce ma gandesc. Uite, la asta ma gandesc:

Cum a reusit Cristi Danilet, in calitatea sa NU de magistrat, nu de administrator, ci de vizitator al arhivei SIPA, sa pacaleasca ,,o delegatie de 30 de judecatori si procurori’‘ (incluzandu-se pe domnia sa) si sa ii faca sa creada ca deplasandu-se la Bruxelles, vor reusi in 4 aprilie sa dea buzna in biroul Comisarului European pentru Justitie, Vera Jourova si mai ales in numele cui.

Fac pariu pe o contestatie in anulare speciala cu domnul Danilet ca, in data de 4 aprilie 2019, doamna Jourova mai degraba se va intalni cu mine decat cu vizitatori ai arhivei SIPA sau cu persoane coagulate de vizitatori ai arhivei SIPA.

Iar daca domnul Danilet imi va replica ca decizia unui magistrat nu poate face obiectul unei judecati altfel decat pe probe, cu tot respectul, il rog respectuos sa formuleze cerere de abtinere, intrucat s-a pronuntat deja: ,,(…)intai anuntam public solutia si apoi o motivam. Ei, nu ne intrebati ce se intampla cand la motivare ne dam seama ca am gresit solutia…”.

In plus, Ii suna cunoscut domnului Danilet urmatorul dialog? ,,Oricum ar fi, noi trebuie sa dam termen, pentru ca noi avem doua apeluri, si NU STIU CUM LE RESPING.”? Ar putea fi de la un judecator care a favorizat-o pe doamna Kovesi, cea sustinuta pana de curand, de Augustin Lazar, inainte de a fi lasata din brate? Ce credeti, tine pariul domnul Danilet? Acest Cristi Danilet (click pe link):

Cunoscatorii arhivei SIPA, Cristi Danileț și Augustin Lazăr (fost șef al grupului operativ central) s-au întalnit la Cluj. In ce scop.

 

 Categories: Stiri

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: