Am explicat, ca sa inteleaga si Florin și Violeta, de ce nu e bine sa se mintă singuri în privinta efectelor coronavirusului.


Duminica, 8 martie 2020, înainte ca Italia să blocheze întreaga țară, am participat cu plăcere la emisiunea lui Răzvan Dumitrescu. Am explicat, pe scurt și plastic, ca să înțelegă și Florin și Violeta, ca a bagateliza efectele economice și a le subestima este o mare și imensă prostie. Între timp, în România numărul cazurilor identificate a ajuns la 25, cu 8 mai mult decât în urmă cu 24 de ore.

Am postat câteva pasaje pe canalul meu de youtube, voi mai posta și altele. Iată la ce mă refer:

Iată și datele OFICIALE comunicate astăzi, 10 martie 2020, la ora 16.00

Iată și explicația cifrelor:

Până astăzi, 10 martie 2020, pe teritoriul României, au fost confirmate 25 cazuri de cetățeni infectați cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cei 25 cetățeni care au contactat virusul, 5 sunt declarați vindecați și au fost externați.

🔴Astăzi, au fost confirmate 8 cazuri noi de infectare cu COVID-19 (coronavirus), toate în București, astfel:
1. Femeie, 31 ani, județul Ilfov, contact cu prietena bărbatului de 49 de ani, primul caz confirmat în București.
2. Bărbat, 32 de ani, București, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota.
3. Femeie, 30 de ani, gravidă, București, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota. Femeia are stare generală bună.
4. Copil, 3 ani, București, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota.
5. Femeie, 36 de ani, București care s-a întors din data de 29 februarie din Israel, s-a prezentat cu simptomatologie la INBI Matei Balș.
6. Femeie, 35 ani, București care s-a întors din data de 29 februarie din Israel, s-a prezentat cu simptomatologie la INBI Matei Balș.
7. Bărbat, 34 ani, București, care s-a întors în data de 27 februarie 2020 din Londra, Marea Britanie, s-a prezentat cu simptomatologie la INBI Matei Balș.
8. Femeie, 41 ani, care s-a întors din Germania în data de 7 martie 2020 din Munchen, Germania, s-a prezentat cu simptomatologie la INBI Matei Balș.

🔴Cele 20 de persoane purtătoare ale virusului COVID-19 (coronavirus) sunt internate în spitale de boli infecțioase din București, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași și Craiova.

🔴Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 107 persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 11.505 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.Categorii:The Money Show

Etichete:, , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: