Am sumarizat intr-o scurta interventie VIDEO, ca povara bancara pentru populatie creste prin masurile luate de guvern.


Multumesc echipei Observatorului pentru ocazia de a detalia imediat efectele OUG care creeaza facilitati pentru banci si nu pentru populatie, OUG subsumata deja vizibilei politici de speculare economica a pandemiei, politica la care, in mod cert, a aderat si BNR (inca inainte de a fi vizibila dorinta politicii guvermentale de speculare economica a pandemiei).

Aici aveti o scurta interventia a mea de ieri, si foarte curand revin cu o analiza exhaustiva pentru a demonstra, inca o data, ca prin OUG nascuta in laboratoarele BNR-actionari banci comerciale-guvern nu avem in fapt nicio masura pentru populatie iar actiunile sunt mimate.Categorii:Editoriale, Stiri

Etichete:, , , ,

1 răspuns

  1. De ce sa reducă dobânzile , pentru că ponderea împrumutaților o reprezintă bugetarii care nu au suferit în niciun fel în aceasta perioada. Adică chiar daca stau acasă își primesc salariul integral ( mă refer in special la funcționărime ) În schimb amânarea rambursării poate i-ar ajuta puțin pe cei din sectorul privat., având în vedere că aceștia intra in șomaj cu 75%Pentru ei trebuie făcut ceva.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: