Am sumarizat intr-o scurta interventie VIDEO, ca povara bancara pentru populatie creste prin masurile luate de guvern.


Multumesc echipei Observatorului pentru ocazia de a detalia imediat efectele OUG care creeaza facilitati pentru banci si nu pentru populatie, OUG subsumata deja vizibilei politici de speculare economica a pandemiei, politica la care, in mod cert, a aderat si BNR (inca inainte de a fi vizibila dorinta politicii guvermentale de speculare economica a pandemiei).

Aici aveti o scurta interventia a mea de ieri, si foarte curand revin cu o analiza exhaustiva pentru a demonstra, inca o data, ca prin OUG nascuta in laboratoarele BNR-actionari banci comerciale-guvern nu avem in fapt nicio masura pentru populatie iar actiunile sunt mimate.Categories: Editoriale, Stiri

Tags: , , , ,

1 reply

  1. De ce sa reducă dobânzile , pentru că ponderea împrumutaților o reprezintă bugetarii care nu au suferit în niciun fel în aceasta perioada. Adică chiar daca stau acasă își primesc salariul integral ( mă refer in special la funcționărime ) În schimb amânarea rambursării poate i-ar ajuta puțin pe cei din sectorul privat., având în vedere că aceștia intra in șomaj cu 75%Pentru ei trebuie făcut ceva.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: