Cu masca si fara masca. Atunci cand marionetele nu dau doi bani pe populatie si speculeaza pandemia.


Deviatia spre dictatura a lui Klaus Iohannis si faptul ca nu da doi bani pe drepturile omului si nici pe populatie nu a putut fi reflectata mai bine decat din interventia carghioasa de astazi, in care apare cu masca fiind singur in fata unei camere.

Este o confirmare a faptului ca grupurile de interese speculeaza economic pandemia. Daca in cea mai puternica democratie a lumii – SUA – nimeni nu a indraznit sa oblige purtarea mastii, ci doar o recomandare, Iohannis spune ca dupa 15 mai vom fi obligati sa purtam masti in spatiu public inchis pe termen nelimitat, pana cand va considera el necesar.

Iata cum redeshide Donald Trump America:

Și iata unde bate domnul Iohannis:

Atentie, inca mastile au pret de specula (eu am platit 2,3 lei pe masca, de 12 ori mai mult decat pretul de cost plus profit in perioada non-pandemie – 20 de bani/mască).

Un astfel de anunt ar fi trebuit in primul rand sa fie prezentat 1. Ca o recomandare ferma; 2. Pret limitat la cumparare de masti (aproape de pretul pre-pandemie); 3. Deduceri din impozit pentru masti. Dar Iohannis ne spune ca va fi obligatoriu de purtat in spatiu public, ceea ce ne indica: 1. Dupa ce grupurile de interese au speculat pandemia vanzand la pret de specula Unifarmului (si nu numai), acum se orienteaza spre intermedierea de masti; 2. Iohannis nu da doi bani pe populatie ci alimenteaza profiturile de specula din pandemie; 3. Iohannis nu gestioneaza nici criza de sanatate publica si nici nu are idee despre cum se gestioneaza criza economica. Deocamdata atat. #nimicpentrupopulatie. #presedintemarioneta. Si inca ceva. Merita sa cititi si postarea mea precedenta…. pentru ca anuntul de astazi, este o confirmare a faptului ca guvernul a inceput sa iubeasca guvernarea/administrarea banilor in stare de urgenta, imprastiind frica. Si inca ceva doi: Spatiu public inchis este si restaurant. Astept ca urmatoarea demonstratie a lui Iohannis sa fie cum mananca la restaurantul cu circuit inchis al Cotroceniului, cu masca pe fata.

De aceea spun ca merita sa cititi si articolul de mai devreme:

Editorialul de miercuri. Planul Vacanța Mare este de fapt pentru autorități.Categorii:Editoriale

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: