Ce a spus Donald Trump in 67 de secunde americanilor că a mai făcut (peste 400 de miliarde de dolari pentru populatie). Tot în 70 de secunde, Klaus Iohannis ne-a spus bună ziua, că vom purta mască obligatoriu și că s-a întâlnit cu Orban.


I-au trebuit 70 de secunde lui Donald Trump să spună ce a semnat într-o singură zi pentru economia SUA – peste 400 de miliarde de dolari (din care 3 secunde a spus că recomandă după redeschiderea economiei folosirea VOLUNTARĂ a acoperirii feței și nu mască obligatorie).

,,Astăzi am semnat programul de protecție alsalariaților și legea de îmbunătățire a sectorului de sănătate.”(Paycheck Protection Program and Healthcare Enhancment Act)” (n.r. o lege care alocă fonduri suplimentare pentru extinderea programului de protecție a salariaților (PPP) și majorează alocările pentru finanțarea spitalelor).

Paycheck Protection Program (cel care a fost extins în urmă cu 2 zile) este un program al administrației americane care oferă împrumuturi pentru companii mici în scopul menținerii salariaților. Imprumuturile NU VOR TREBUI returnate dacă aceste companii vor menține salariații timp de 8 săptămâni, iar banii vor fi folosiți pentru plata salariilor, chiriei, dobânzilor pentru ipoteci, utilități. Altfel, dacă companiile mici beneficiarii nu își vor putea ține angajații, împrumuturile vor trebui returnate în 2 ani și cu o dobândă anuală de 1% pe an).

,,Prin acest program oferim 320 de miliarde de dolari pentru ca muncitorii americani să rămână angajați, 30 de miliarde de dolari din PPP sunt destinați pentru instituții financiare mici, inclusiv acelea care deservesc minoritățile și comunități aflate în suferință și oferă ajutoare vitale pentru patronii afro-americani și hispano-americani și pentru angajații lor. Legea aduce și 75 de miliarde de dolari pentru spitale, care au fost lovite foarte greu și pentru cei care oferă servicii medicale. În zonele mai puțin afectate de virus, spitalele și doctorii trebuie să lucreze cu autoritățile locale de sănătate și cu administrațiile locale pentru modalități prin care pot relua tratamentele medicale”.

,,Prin legea C.A.R.E.S. (CARES Act) trimitem plăți directe către milioane de muncitori americani. Mai mult de 80 de milioane de americani au încasat deja plățile, 3.400 de dolari pentru o familie de 4 persoane”.

I-au trebuit tot 70 de secunde lui Klaus Iohannis să ne spună:

  • ,,Bună ziua” – 7 secunde;
  • Cum vom arăta după 15 mai  ,,și atunci când folosim transportul în comun” (folosește el vreodată transportul în comun)? – 17 secunde
  • 46 de secunde să ne spună că s-a întâlnit cu Ludovic Orban și cu niște consilieri
  • masca chirurgicală va fi obligatorie după 15 mai. Prețurile în prezent sunt intre 12 și 50 de ori mai mari pentru măștile chirurgicale simple față de începutul lunii februrie.

#nimicpentrupopulație, #nimicpentru companii.

Merită să faceți următoarea operație aritmetică: Donald Trump – Klaus Iohannis = ???Categorii:Stiri, The Money Show

Etichete:, , , , , , ,

1 răspuns

  1. Cred ca este una dintre cele mai profunde analize care i se pot face lui iohanis.Orice altceva este inutil. Sasul cred ca nu poate pricepe nici atat. Dar, incercarea moarte n-are.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: