Caz concret: Român care vrea să revină acasă din Anglia. Știe că în aeroportul din Viena se fac teste COVID19.


Public și aici postarea mea de pe facebook din 8 mai, pentru a fi mai ușor de regăsit și pentru a vedea sutele de comentarii, reacții și distribuiri care arată că aceia care au citit această poveste reală, au mult mai mult bun simț decât autoritățile dar și pentru a arătă că oricât ar încerca să ascundă sifonarea banului public după situație de urgență, aceasta este mai vizibilă decât oricând. Iată postarea:

Caz concret: Român care vrea să revină acasă din Anglia. Știe că în aeroportul din Viena se fac teste care sa ateste ca nu sunt infectati COVID.

Vrea sa vina prin Viena si sa faca testul (din fonduri proprii) pentru a se izola acasa , si nu pentru a intra in carantina (daca atesta testul ca nu este infectat).

Suna la DSP in Romania sa intrebe daca un astfel de test este valabil in Romania, astfel incat sa revina prin Viena, sa faca testul (pe banii lui, 190 de Euro) astfel incat sa se izoleze ACASA 15 zile la revenire din Romania daca testul atesta ca nu este infectat COVID.

I se raspunde de la DSP – testele de la Viena nu sunt valabile in Romania, trebuie sa intrati in carantina cand veniti in Romania, nu puteti sa va izolati acasa. Rezultatul? Se intoarce in Romania, carantina la hotel 14 zile, unde statul deconteaza 300 de lei pe zi. Total cheltuiti de la buget: 4200 de lei pentru cele 14 zile. Intrebarea mea catre dumneavoastra este: DE CE? Ne dau banii afara din casa?.

 

Și aici postarea de pe facebook, unde puteți găsi și comentariile:Categories: Editoriale, Stiri, The Money Show

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: