Despre singurătatea neuronului în ,,V” la decidenții români. Cazul Suediei, din punct de vedere economic.


Dacă experimentul suedez a eșuat sau nu, eu nici nu m-am pronunțat și nici nu mă voi pronunța – nu sunt nici medic, nici epidemiolog.

Însă abordarea suedeză sunt convins că este urmărită cu mare atenție de specialiști. Iar abordarea suedeză are o inestimabilă valoare și în privința efectelor economice ale căderii în cascadă a economiei globale. În aceeași prognoză în care Comisia Europeană a arătat că economia României se va prăbuși cu 6% în 2020 (triplu față de estimarea oficială a României), Comisia spune că economia Suediei (care nu a fost închisă) va scădea deasemenea dramatic, cu 6,1%.

Aceste cifre, pe care eu le găsesc optimiste cel puțin în cazul României, sunt combătute de decidenți adepți ai pârjolirii holdelor și otrăvirii fântânilor prin cuvinte precum ,,inexplicabilă” (Florin), ,,Economia României nu trebuie să repornească pentru că nu a fost oprită” (Klaus) și desfăvârșite de Manole – farul căcălăuzitor al politicii monetare din România, cel care încă din 31 martie 2020 învinsese deja pe plan monetar, financiar și bancar criza COVID, și toate astea făcând #nimicpentrupopulație.

Toate aceste abordări sugerează simptomele colective care i-au acaparat pe cei trei, ale unui sindrom nou nouț asociat crizei covid, hai să-i spunem ,,singurătatea neuronului în V”. Cu modestie vă spun că am identificat încă din 7 martie 2020 la decidenți anticamera acestui sindrom, și anume hiperestezia, așa cum am arătat-o încă de la prima intervenție pe tema crizei COVID (7 martie 2020 – găsiți filmarea mai jos), arătând încă de atunci că decidenți se aliniază nu să proteje populația și companiile (adică economia) de această criză economică și nu financiară ci pentru a specula pandemia în favoarea grupurilor lor de interese. Dacă reușesc, ne revedem astăzi de la ora 21.00, live pe facebook, pentru a detalia.Categorii:Stiri, The Money Show

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: