Dupa ce ministrul sănătății ne-a spus de boala ,,covaid”, IGSU ne anunță că ea e provocată de ,,conoronavirus”


Tocmai m-a speriat o nouă acțiune de guvernare din economia fricii si #nudamdoibanipepopulatie Am primit pe telefon, speriind toată familia, un mesaj de la IGSU (Arafat) cu titlul ,,Extreme Alert” (da, în engleză, nu în limba Română).

In loc ca domnul Arafat să dea explicații în scris despre achizițiile directe la scutul pandemiei de la companii paravan gen Romwine&Coffee, el și alții continuă să împrăștie frica în populație, de la nivelul funcției IGSU. Mesajul este în linie cu cele 200 de milioane de lei sifonate de la bugetul de stat pentru a cumpăra presa în pre-campanie electorală, și fac parte din conduita manifestată în ultimele 2 luni – guvernanții iubesc să guverneze în economia fricii – liber la speculat pandemia.

Later edit: urmare a unor comentarii la aceasta postare: nu subt medic si de aceea ii intreb pe medici – nu cumva “noul coronavirus” se numeste SARS-COV2, iar boala (si nu virusul) se numeste COVID-19? Ca daca e asa, cum poate fi apreciat faptul ca specialistii IGSU confunda virusul cu boala in mesaje “extreme”?

Later edit 2: multumesc cititorilor! Da, asa apare in mesajul de panica “conoronavirus”. Asa si dati legi? Asa si guvernati? Sper sa nu va puna aghiuta sa dati inca un mesaj de corectare cu “a se citi coronavirus si nu conoronavirus”.

Nu știați că boala ,,covaid” este declanșată de ,,conoronavirus”?. Uite aici, boala covaid:

Și dacă doriți, comentați aici:Categorii:Editoriale

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: