Dupa ce ministrul sănătății ne-a spus de boala ,,covaid”, IGSU ne anunță că ea e provocată de ,,conoronavirus”


Tocmai m-a speriat o nouă acțiune de guvernare din economia fricii si #nudamdoibanipepopulatie Am primit pe telefon, speriind toată familia, un mesaj de la IGSU (Arafat) cu titlul ,,Extreme Alert” (da, în engleză, nu în limba Română).

In loc ca domnul Arafat să dea explicații în scris despre achizițiile directe la scutul pandemiei de la companii paravan gen Romwine&Coffee, el și alții continuă să împrăștie frica în populație, de la nivelul funcției IGSU. Mesajul este în linie cu cele 200 de milioane de lei sifonate de la bugetul de stat pentru a cumpăra presa în pre-campanie electorală, și fac parte din conduita manifestată în ultimele 2 luni – guvernanții iubesc să guverneze în economia fricii – liber la speculat pandemia.

Later edit: urmare a unor comentarii la aceasta postare: nu subt medic si de aceea ii intreb pe medici – nu cumva “noul coronavirus” se numeste SARS-COV2, iar boala (si nu virusul) se numeste COVID-19? Ca daca e asa, cum poate fi apreciat faptul ca specialistii IGSU confunda virusul cu boala in mesaje “extreme”?

Later edit 2: multumesc cititorilor! Da, asa apare in mesajul de panica “conoronavirus”. Asa si dati legi? Asa si guvernati? Sper sa nu va puna aghiuta sa dati inca un mesaj de corectare cu “a se citi coronavirus si nu conoronavirus”.

Nu știați că boala ,,covaid” este declanșată de ,,conoronavirus”?. Uite aici, boala covaid:

Și dacă doriți, comentați aici:Categories: Editoriale

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: