Ca să știți de la mine: Nu v-am spus că și PSD prin fostul doctorand SRI ajuns Președinte interimar speculează și el economic pandemia alături de ,,verișorul Orban”?


Astăzi am plătit, la faramacie, 174,99 lei, adică 3,5 lei pentru o mască (ce costa 20 de bani înainte de pandemie. De 17 ori mai mult. Prețul întreg era de 194,43 (3,88 lei/mască, diferența făcând-o cardul de reducere). De aceea vă spun, ca să știți de la mine: eventuala prelungire a stării de alertă NU este despre sănătate publică și nici despre economie.

Ci despre:

(i) autorităților le place să guverneze în stare de urgență/alertă, cumpărând presa și pierzând extrem de rapid deprinderea (pe care nu au avut-o probabil niciodată pe deplin) de a guverna în condiții de performanță economică și administrativă;

(ii) prelungirea stării de alertă este despre măști și despre specularea economică a pandemiei. Dovadă că la acest moment Ciolacu (complice la degradarea economică a României și care în mod real, prin partidul pe care îl conduce, nu a făcut nimic pentru populație) discută cu Raed Arafat o ,,alternativă” la prelungirea stării de alertă care să fie reprezentată de o lege prin care să se instituie obligativitatea purtării măștii în spațiile închise.

Ipocrizia lui Ciolacu și complicitatea la specularea pandemiei este evidentă întrucât chiar el nu purta mască în Parlament (arătând că nu dă doi bani pe lege) înainte chiar ca Orban să facă petrecerea coronavirus, fără măști cu alcool și tutun (arătând că nu dă doi bani pe lege), în 25 mai 2020. Între timp #nimicpentrupopulație.

Ciolacu, complicele guvernului Orban-Cîțu (pe care l-a și votat, în loc să îl cheme pe Isărescu să explice în Parlament de ce acționarii privați ai băncilor speculează pandemia la scutul BNR, ca să nu mai facă vreun atac de panică, vrea să asigure piață de desfacere pentru măștile cumpărate de firme din vecinătatea serviciilor de inforamții (fiind ex-doctorand SRI), în esență, pentru a specula și el, în complicitate cu guvernul, pandemia. #nimicpentrupopulație.

Vă reaminesc că Marcel Ciolacu a făcut obiectul unui atac de panică exact în momentul în care, pe de-o parte trebuia să mimeze opoziția (și că nu e complice), pe de altă parte, trebuia să mimeze că face ceva, așa cum am arătat aici, în 10 mai 2020:

Citiți și:

În mod real, ce a făcut PSD ca partid, pentru populație prin reprezentanții lui în stat, pentru limitarea efectelor economice ale pandemiei? #nimicpentrupopulatieCategorii:Editoriale, Stiri

Etichete:, , , , , ,

5 răspunsuri

 1. Bravo maestre! Ma bucur sa vad ca sunt si alte voci cunoscute pe langa a mea, ilustrul anonim, care zice lucrurilor pe nume! Da, avem de a face cu o complicitate abjecta, ce va tine tara asta intr’o „stare de alertutza” permanenta din care vor profita toate gunoaile securiste adunate la aceiasi masa, iar oile, se vor bucura #casiguranta #cacovid.

 2. In legatura cu celelalte postari in care dati de exemplu salvarea economiei in USA. E un model/exemplu inselator. Acolo se dau bani pt salvarea Marii Finante:
  „…Pe scurt, banii care se dau la WalStreet sunt de 3 ori mai multi decat cei dati la familii si angajati.”

  Planul de salvare a Marii Finante a fost conceput la corporatia BlackRock de catre fosti guvernatori de banci centrale, angajati pe pricipiul revolving door:

  https://wallstreetonparade.com/2020/05/the-fed-hasnt-spent-a-dime-yet-for-main-street-versus-735-billion-for-wall-street/

  https://wallstreetonparade.com/2020/06/blackrock-authored-the-bailout-plan-before-there-was-a-crisis-now-its-been-hired-by-three-central-banks-to-implement-the-plan/

  Este interesant ca planul a fost conceput in August 2019 si demarat de Fed, pe ascuns, in Septembrie 2019. Ca si cum s-ar fi stiut ca va fi gasit „paravanul” in 2020!

 3. Farmaciile au preturi duble la consumabile curente: sapun, sampon, pasta de dinti, masti.
  Daca vrei masti, cumperi online la pretul de 1.6 lei. Adica vreo 80 de lei pentru o cutie de 50.

Trackback-uri

 1. Iohannis si starea de alertutza | IceWorld|DeuteriumCore

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: