La multi ani auditorilor din Romania! Astazi este Ziua Nationala a Auditorilor din Romania.


In fiecare an, pe 26 Octombrie, auditorii financiari români si organismul național profesional – Camera Auditorilor Financiari din Romania, aniverseaza Ziua Nationala a Auditorilor Financiari din Romania.

Fiind alaturi de profesie de mult timp, ma simt foarte apropiat atât de profesionistii membrii ai CAFR cât si de profesia lor, pe care o consider indispensabila pentru activitatea economica a Romaniei.

Anul acesta, aniversarea din 26 octombrie 2020 este diferita, din motivele care afecteaza toata economia națională și pe cea globală: criza de sănătate publică si ,,noul normal” al economiilor la nivel global.

Am însă bucuria să vă pot prezenta un interviu cu domnul Adrian Popescu, Președintele Camerei Auditorilor Financiari din România, ce include mai multe mesaje cheie pentru auditorii financiari si pentru toate categoriile de public direct interesate si beneficiare a auditului financiar si statutar. Prin ce trece și cum se schimbă profesia de auditor financiar?

In interviu veti descoperi provocările auditorilor financiari romani în dubla criză traversată în pandemie (de sănătate publică și criză economică) dar și modul în care este foarte probabil să se adapteze și să se dezvolte în continuare profesia de auditor financiar, în noile condiții. De asemenea, veți găsi integral mesajul transmis de noul Președinte al Autorității pentru Supravegherea Publică a Activității de Audit Statutar, Conf. Univ. Dr. Georgiana Oana Stănilă.

Interviul îl puteți urmări aici:

Și aici:

 Categories: COMUNICATE, Editoriale, Stiri, The Money Show

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: