Gheorghe Ialomițianu este noul Președinte al Uniunii Profesiilor Liberale din România (UPLR). Dan Manolescu este noul Prim-vicepreședinte.


Adunarea Generală a Uniunii Profesiilor Liberale din România (UPLR) și-a stabilit noua conducere. Din 27 octombrie 2020, noua componență a Biroului Executiv al UPLR este:  Conf. Univ. Dr. Gheorghe Ialomițianu – Președinte, dr. Dan Manolescu – Prim Vicepreședinte. Cătălin Daniel Fenechiu devine vicepreședinte UPLR.

Astfel, conducerea UPLR este asigurată pentru următorii doi ani de către Camera Auditorilor Financiari din România prin intermediului fostului ministru al finanțelor publice, Gheorghe Ialomițianu, prim-vicepreședinte CAFR.

Potrivit acestuia, obiectivul principal al mandatului este ca UPLR să devină un partener al mediului de afaceri și al Executivului, prin furnizarea expertizei membrilor săi pentru a găsi cele mai bune soluții de relansare a economiei.

În această perioadă traversată și de România, a crizei de sănătate publică, ,,este vital să protejăm nu numai sectoarele critice ale economiei, dar și activele, tehnologia și infrastructura. Înainte de toate trebuie să protejăm locurile de muncă și angajații”, a declarat Gheorghe Ialomițianu.

Tot în ședința din 27 octombrie 2020 în care UPLR și-a stabilit noua conducere, au fost prezentate și aprobate Raportul de activitate al Uniunii Profesiilor Liberale din România pentru perioada 1 ianuarie-31 decembrie 2019, proiectul Programului de activitate al Uniunii Profesiilor Liberale din România pentru anul 2020, prioritățile UPLR pentru anul 2020, execuția bugetară la data de 30 septembrie 2020, organizarea celei de a XIII-a ediții a “Zilei Profesiilor Liberale din România” și înființarea unui Grup de lucru care să elaboreze proiectul legii-cadru a profesiilor liberale din România.

 Categorii:Stiri

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: