După 55 de ani. Cine ar fi crezut? Ludovic Orban sau Ludovic L. Orban?


Cine ar fi crezut că ambasadorul SUA nascut in Romania, Adrian Zuckerman, care a ,,evadat” de sub jugul comunist si al Securitatii in 1965 impreuna cu familia – ,,conștienți fiind de lipsurile brutale ale sistemului comunist” – va ajunge, 55 de ani mai tarziu, sa ii ofere o tăbliță de apreciere pentru ,,promovarea democrației și a statului de drept” baietelului de securist, Ludovic Orban (fiul lui Ludovic Orban – șef birou la Ministerul Securității Statului și nepotul securistului Orban Imre cu varianta de nume ,,Orban Emeric”? (sursa foto – Activenews).
La sugestia cui i-o fi oferit Adrian Zuckerman această tăbliță lui Orban – fiul si cum de a fost atât de (ne)inspirat să scrie pe tăbliță ,,Ludovic Orban” și nu numele corect Ludovic L. Orban, astfel încât persoana tăblițată să fie fără dubiu noinalizată?
Dacă Adrian Zuckerman ar fi întrebat înainte Departamentul de Stat al SUA, probabil ar fi fost mai reticent să ofere tăblițe lui Ludovic. L Orban, întrucât motivul pentru care familia Zuckerman a ,,evadat” prin emigrare din România în 1965 era așa cum tocmai excelența sa declara: ,,conștienți fiind de lipsurile brutale ale sistemului comunist”. Ahem.
Citiți și:


Categorii:Editoriale

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: