Un prim si singur gând (deocamdata) despre programul de guvernare care se ,,cristalizeaza”: pusi pe sifonarea banului public.


Pentru că am treabă, nu voi comenta foarte mult acum asupra noului cabinet, care pare cel puțin dilimandros. În privința capitolului ,,finanțe”, dilimandros nu e suficient.

Oamnii care au scris partea asta par cel puțin năuci, zăpăuci, smintiți, și de ce nu, chiar dilii. Un exemplu este desființarea Trezoreriei Statului (ceea ce nu a îndrăznit nimeni) sub forma ,,restructurării” – ,,partea de operațiuni să se transfere către sectorul privat” – adică să genereze comisioane băncilor private în dauna banului public, sifonând profitul (decent) care se poate obține din comisioane (decente) ale plăților făcute prin trezorerie.

Băieții aștia sunt puși pe sifonatul banului public încă, din prima zi, când încă nu au devenit miniștri, eclipsând chiar Guvernul de tristă amintire, Ludovic Orban.

Și încă ceva: în curând un nou articol referitor la avocatul infractor, complice al grupului infracțional organizat, grup care a furat printr-o retrocedare simulată și furată, 145 de milioane de Euro. Până atunci, recitiți:

Despre retelele de avocati (si/sau magistrati) care stau in anticamerele puterii, disperate de condamnarea (trecerea in rezerva de la penitenciar) a avocatului Robert Rosu.Categorii:Editoriale, Stiri

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: