Top 5 cele mai citite articole de pe blog în 2020. Va multumesc!


Voi continua si in 2021 sa analizez economia romaneasca (si nu numai), pentru dumneavoastra, pe inteles.

Blogul pe care il urmariti si il cititi constant (www.soviani.com) a avut in 2020 cel mai mare numar de cititori din ultimii 8 ani, articolele pe care dumneavoastra le-ati citit in acest an demonstrand un interes din ce in ce mai puternic (si in numar din ce in ce mai mare, spre disperarea multora) pentru intelegerea evolutiei economiei dar si a factorilor care influenteaza economia.

De aceea m-am gandit sa public astazi un TOP 5 al celor mai citite articole din 2020. Iata-le:

  1. Dacă vă pasă: În 11 luni, Guvernul a îndatorat România mai mult decât în primii 19 ani de la Revoluție. Articolul a fost publicat a fost publicat în 2 noiembrie 2020 și îl găsiți aici și tratează ritmul nemaiîntâlnit de îndatorare publică.
  2. VIDEO. Ultima ședință de Guvern a lui Orban (și legalizarea azi, de urgență a furtului a 300 de milioane de Euro de la buget în contra justiției și ICCJ) relevă MISIUNEA Guvernului Orban. Articolul a fost publicat în 4 februarie 2020, îl găsiți aici și tratează disprețul guvernului Orban față de deciziile definitive ale ICCJ și grupurile de interese guvernamentale care sprijină spălarea sumelor provenite din infracțiuni la bugetul de stat.
  3. Știați că familia Iohannis, fix în urmă cu 20 de ani, de ziua Poetului, a evacuat librăria Eminescu din imobilul pe care Familia l-a obținut prin fraudă? Articolul a fost publicat în 16 ianuarie 2020, îl găsiți aici și încearcă să găsească o explicație pentru alienarea verbală și comportamentală a Președintelui Republici de Ziua Culturii Naționale.
  4. Păcală și Manole ne-au împrumutat la dobânzi de 75 de ori mai mari decât Austria. Băncile austriece iau bani aproape gratis de pe extern și împrumută statul român la dobânzile asta. Articolul a fost publicat în 22 mai 2020, îl găsiți aici și descifează politica nocivă a membrilor Consiliului de Administrație al BNR care, întârziind scăderea dobânzilor în cea mai mare criză economică din ultima sută de ani, facilitează risipirea banului public în interesul acționarilor privați ai băncilor comerciale (și nu numai).
  5. Cât de mare să fie disperarea unora de l-au trimis pe Adrian Vasilescu la Digi să ne spună cu urgent nu este sistemul medical ci ,,să nu cadă băncile”. Articolul a fost publicat chiar în debutul crizei de sănătate publică din România, în 17 martie 2020, îl găsiți aici și tratează CUM încă de la debutul dublei crize, grupurile de interese își aranjau la nivelul discursului public platforma pentru specularea economică a pandemiei, inclusiv prin cei aflați cel puțin la un moment dat, în legătură (cum este și Manole).

Vă mulțumesc iar ca noutate pentru anul 2021 vă anunț că blogul și canalul meu de youtube vor fi ,,alimentate” de către mine, mult mai des, cu intervenții VIDEO. După cum vedeți, inclusiv interesul dumneavoastră pentru articole arată conștientizarea într-o măsură din ce în ce mai mare a politicilor economice din România din 2020 (continuate și în 2021) care se rezumă simplu, așa: #nimicpentrupopulatie.

Și mulțumesc celor care se sunt interesați de susținerea blogului și despre analizele economice independente, pe înțeles.Categorii:COMUNICATE, Editoriale, Stiri, The Money Show

Etichete:, , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: