De unde își trage seva de ,,educație” Alexandru Cumpanasu? Cine declara public că ,,populația nici nu trebuie să fie educată financiar”?


Pentru cei care încă se gândesc de unde își trage seva de educație Alexandru Cumpănașu, vă relev o fotografie publicată chiar de el, din anul 2000, când spune că a fost șef de campanie prin țară la candidatura la Președinție a turnătorului Securității, Manole, cunoscut și ca Guvernator Mugur Isărescu.

Vă reamintesc totodată că, într-o declarație mai veche, bătrânul sicofant afirma răspicat: ,,populația nici nu trebuie să fie educată financiar”.

Am scris despre asta, aici, încă din 4 iulie 2017:

,,Nu elaboreaz prea mult această atitudine de ,,Pussy Riot” față de bancheri a lui Mugur Isărescu, pe care și-o motivează: ,,Populatia nici nu trebuie sa fie educata financiar! Cand te urci in avion, nu trebuie sa cunosti mecanismul avionului, ci trebuie sa respecti doar cateva reguli. Asa si dumneavoastra, daca vreti sa fiti niste stewarzi buni, dati-le pasagerilor toate informatiile de care au nevoie. Si pe un ton calm!„.

Scuzati-mi extinderea, dar declarația lui Mugur Isărescu îmi arată că preferă în locul unei populații educate financiar, o populație dobitoacă din punct de vedere financiar, care să se lase pe mâna băncilor. Ceea ce este inadmisibil. Și îmi exprim opinia că domnul Isărescu a contribuit decisiv la inhibarea oricărui progres pe care populația și companiile l-au înregistrat și nu prin informările adresate superiorilor, care atestau preocuparea domnului Isărescu pentru ceea ce mănâncă diplomații și mai ales ceea ce beau.”.

Întreg articolul de atunci, îl găsiți aici:

Abia acum s-a aflat teribilul secret al longevitatii lui Isarescu la BNR: ,,Populația nici nu trebuie sa fie educata financiar!”.

 Categorii:Editoriale, The Money Show

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: