,,Nu îți ofer numai o carieră, îți dau o licență de viață”. #auditfinanciar.


,,Când m-a angajat pe mine primul partener de audit, aveam 22 de ani și mi-a spus: ,,nu îți ofer numai o carieră, îți dau o licență pe viață și cred că a avut dreptate’’, spune Madeline Alexander, auditorul financiar cu numărul ,,36” din Romania, care a participat la apariția profesiei în România și la fondarea Camerei Auditorilor Financiari din România.

Cu studiile făcute în SUA și devenită auditor financiar în Statele Unite, doamna Alexander a revenit în anul 1998 în România, a fondat profesia de auditor aici și de atunci a fost în permanență alături de profesie și de CAFR:

,,Ar trebui să celebrăm mai mult unde suntem acum, să reflectăm și să înțelegem că pașii care au fost făcuți au fost enormi. Suntem un pilon de încredere pentru raportarea financiară și pentru economia României’’, a concluzionat doamna Alexander arătând și că nevoia enormă de auditori interni reprezintă acum o oportunitate excepțională pentru tinerii care doresc în prezent ,,o licență pentru viață’’ și vor să își aleagă o carieră.

Camera Auditorilor Financiari din România (CAFR) a prezentat povestea doamnei Madeline Alexander dorind astăzi, 8 Martie 2021, tuturor doamnelor auditor financiar din România #LaMultiAni și o primăvară frumoasă. Ce își dorește de Ziua Internațională a Femeii doamna Alexander? Aflați aici:Categorii:Editoriale

Etichete:, , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: