#nimicpentrupopulatie. Tactica Brucanului la Ministerul Sanatatii: aveti de asteptat, in criza, timp de decenii ca sa aveti paturi de terapie intensiva (sugestia noului ministru)


Urmaresc intotdeuna primele declaratii ale unui demnitar scos din palarie, cum este si cazul noului ministru al Sanatatii, Ioana Mihaila, succesoarea baietelului de turnator Vlad Voiculescu. Si stiti de ce sunt importante?

Pentru ca ele reflecta ,,materia prima”, respectiv pacientul inainte de a fi ajustat si vopsit prin mecanisme mai bune sau mai rele de PR. Si am observat declaratia Ioanei Mihaila de azi: ,,Numărul paturilor de terapie intensiva nu poate fi crescut de la o luna la alta, nici macar de la un an la altul (…) dureaza 11 ani sa pregatim un medic”.

De ce nu ne spune doamna Mihaila si ca numarul paturilor de terapie intensiva nu poate fi crescut nici de la secol la altul, ca vad ca ne creeaza asteptari (,,dureaza 11 ani…) pentru mai multe paturi ATI, in plina criza, de la un deceniu la altul… In esenta, doamna Mihaila ne anunta ca va continua politica guvernamentala, de data aceasta si in domeniul sanatatii si anume #nimicpentrupopulatie.

As fi pus declaratia in numele bunei credinte daca doamna Mihaila ne anunta ca, primul an de pandemie ne-a demonstrat ca, in domeniul sanatatii publice, singurele lucruri care se pot rezolva de la o zi la alta, ba chiar de la o ora la alta, sunt achizitiile publice trucate de masti la supra-pret, de tiruri ,,ATI” in care pacientii mor sufocati, de echipamente destinate spitalelor in care pacientii mor arsi, de ventilatoare fantoma de la firme in-existente care nu mai sunt livrate, totul sub auspiciul – nimic pentru populatie #totulpentruacoperite.

Asadar, Brucan are urmasi. Imediat dupa revolutie, în 1989, nomenclaturistul si ideologul comunist Silviu Brucan, devenit analist politic, ne avertiza: ,,Pentru a deprinde democratia, romanii vor avea nevoie de 20 de ani”. Perioada avansata de profetul din Damaroaia a fost mult lungita, intrucat profetul nu ne-a spus atunci ca atata timp cat Romania ramane condusa de fostele lichele ale Securitatii, 20 de ani nu sunt suficienti. Declaratiile noului ministru al sanatatii, Ioana Mihaila, imi dovedeste faptul ca Brucan are urmasi in Guvern si in 2021, la mai bine de 30 de ani de la revolutie si la mai bine de 10 ani de la expirarea ,,prognozei” fostului nomenclaturist.

Citiți și articolul din mai 2020:

In timp ce DNA mângâie pe creștet cu metafore tartorii achizițiilor la preț de speculă, Bolivia își arestează ministrul sănătății, Italia îl arestează pe șeful grupului de acțiune împotriva COVID, iar Slovacia a acționat încă din martieCategorii:Editoriale

Etichete:, , , ,

1 răspuns

  1. Ea este adusă aici că sa continue politica deja stabilită. Nici ea nu vrea mai mult decât să încaseze salariul și nici cei din umbra nu vor mai mult decât să semneze statul de plata. Daca face mai mult va suporta dosar penal. În privința paturilor de la terapie intensiva aceasta duduie nu are de unde ști că paturile exista. Și spitale exista dar sunt închise de ceva vreme. Spitalul de pneumatologie de la Sânpetru a fost închis odată cu instalarea covrigului în ro. Alte spitale au intrat în reparații odată cu covrigul. Iată politica, a fost pregătită de mult. Medici au trecut și ei prin pregătirea de 11 ani dar cum spitalele au fost închise și paturile păcătoase stau goale, ei medici, au plecat care încotro. Unii la căpșuni. Și alte minți bune și alți patrioți și alte caractere s-au dus. Bucurați-vă de tara asta care va crescut doamna, faceti-o praf. In curând Dumnezeu va va judeca. Pe toți.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: